Τυπε ο μέσος χυστης του σαϊ είναι σκληρός καυλιαρης δεν χαμπαριαζει από τέτοιες φλωριες....Σιγά μην γράψει "καλημέρα" , μόνο καρφώματα και πατουσακια ζητάει!!!

Τυπε ο μέσος χυστης του σαϊ είναι σκληρός καυλιαρης δεν χαμπαριαζει από τέτοιες φλωριες....Σιγά μην γράψει "καλημέρα" , μόνο καρφώματα και πατουσακια ζητάει!!!
Καλησπέρα. Τηλέφωνο επικοινωνίας?Καλησπέρα!!!
πιο πιθανο να γλειψει την οθονη παρα να πει καλημερα κανεις εδω μεσα!Τυπε ο μέσος χυστης του σαϊ είναι σκληρός καυλιαρης δεν χαμπαριαζει από τέτοιες φλωριες....Σιγά μην γράψει "καλημέρα" , μόνο καρφώματα και πατουσακια ζητάει!!!
Εσυ οταν λες καλημερα αισθανεσαι ΦΛΩΡΟΣ ??Τυπε ο μέσος χυστης του σαϊ είναι σκληρός καυλιαρης δεν χαμπαριαζει από τέτοιες φλωριες....Σιγά μην γράψει "καλημέρα" , μόνο καρφώματα και πατουσακια ζητάει!!!
Τυπε....να βάλω την ποπκορνομηχανη μπροστά??? Μην μπαχαλεψπυμε το νήμα της κορασίδας, δεν λέει...!!!Εσυ οταν λες καλημερα αισθανεσαι ΦΛΩΡΟΣ ??
η καλημερα του θεου ειναι ρε φιλε, μη μπαινεις κι εσυ με τα χιλιαΤι καλημέρα και λοιπά ρε μαλακές?
Αλλάξτε θέμα θα ξενερώσει και η ίδια η... @Artemis♥️
Την έχετε γαμησει? Γιατί από όσο ξερω και από την εμπειρία μου μαζί της γουστάρει κάτι τέτοια σχόλια το κορμί!!!
Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας παρακαλώ πολύ είναι εύκολο;Κάτι για το σκ... Από Δευτέρα πάλι !
Να περάσετε όμορφα ο,τι και αν κάνετε !![]()
παίρνεις τηλέφωνο τον μάνατζερ της μίνο ραϊόλα στο 00436985875885Καλησπέρα. Τηλέφωνο επικοινωνίας?
Ενταξει.παίρνεις τηλέφωνο τον μάνατζερ της μίνο ραϊόλα στο 00436985875885
Συμφωνω !!! αλλα η ευγενεια ειναι μιση αρχοντια .Τυπε....να βάλω την ποπκορνομηχανη μπροστά??? Μην μπαχαλεψπυμε το νήμα της κορασίδας, δεν λέει...!!!
Καλημέρα μπορεί κάποιος, η κοπέλα το τηλέφωνο της. Ευχαριστώ
Μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο για να κλείσουμε ραντεβούΚάτι για το σκ... Από Δευτέρα πάλι !
Να περάσετε όμορφα ο,τι και αν κάνετε !![]()
Αυτή η κωλαρα είναι για πολλές σφαλιάρεςΚαλημέρα!!!![]()
Ψάξε στην σελίδα 307 και θα το βρειςΚαλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλ της Artemis? Ευχαριστώ