Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κάνε ένα τουρ Κρήτη να σε δούμε και εμείςΑθηνεζοι ...μου αρέσει , θα το λέω και εγώ !!!
Σταματα,εμεις οι δυο εχουμε τελειωσει,αυτη η σχεση μ'εχει καταστρεψει.Καλημέρα (χωρίς βροχή ελπίζω σήμερα)
Λατίνα κωλαρα θεϊκήΚαλησπέρα, για αυτή την εβδομάδα θα είμαι διαθέσιμη, την επόμενη όχι![]()
Όταν ο Θεός έχει κέφια φτιάχνει τέτοιες κωλάρες!!!Πολλή υγρασία και σήμερα ...
Βοηθάνε να μεγαλώσουν και να πετρωσουν οι γλουτοί και τα πόδια ΑΛΛΑ κλαίει η μέση μετάΌταν ο Θεός έχει κέφια φτιάχνει τέτοιες κωλάρες!!!
Βοηθάνε βέβαια και μερικά squats και μερικές άρσεις θανάτου...
Στις άρσεις θανάτου θέλει προσοχή και ζώνη μέσης, θα έρθω να στην τρίψω και θα περάσει, μου λένε ότι κάνω καλό μασάζΒοηθάνε να μεγαλώσουν και να πετρωσουν οι γλουτοί και τα πόδια ΑΛΛΑ κλαίει η μέση μετά![]()
Αμμμ φορούσα ζώνη ..... αλλά..... τέλος πάντων...Στις άρσεις θανάτου θέλει προσοχή και ζώνη μέσης, θα έρθω να στην τρίψω και θα περάσει, μου λένε ότι κάνω καλό μασάζ
Θα το κανονίσουμε!Αμμμ φορούσα ζώνη ..... αλλά..... τέλος πάντων...
Το μασαζακι πάντα είναι ευπρόσδεκτο!!!!
Οντως…από υπολογιστή!Πάλι δεν παίζει το βίντεο....ουφ
Ναι, οι γλουτοί πετρωνουν.Βοηθάνε να μεγαλώσουν και να πετρωσουν οι γλουτοί και τα πόδια ΑΛΛΑ κλαίει η μέση μετά![]()
Γιατί;;;;;;; Τα υπόλοιπα δε θέλουν μασάζ;;; Με το παράπονο θα μείνουν;;;;Θα το κανονίσουμε!
το δύσκολο θα είναι να κρατάω τα χέρια μου στην μέση και στην πλάτη σου και να μην κατεβαίνουν συνέχεια χαμηλότερα
Προφανώς ναι,αν το βαλετε με firefox παιζει το βιντεο