Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 39.543
Σε ευχαριστώ πολύ!Eπίσης Άρτεμις και να σου πάνε όλα φίνα στο νέο έτος![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!Eπίσης Άρτεμις και να σου πάνε όλα φίνα στο νέο έτος![]()
Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν αυτές τις μέρες, εύχομαι υγεία ( το πιο πολύτιμο αγαθό ) και ζήστε όπως θέλετε γιατί ζούμε μόνο μια φορά!
Δεν θα ειμαιΕπίσης.
Πότε θα είσαι διαθέσιμη αυτές τις μέρες;
Καλά ΧριστούγενναΚαλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν αυτές τις μέρες, εύχομαι υγεία ( το πιο πολύτιμο αγαθό ) και ζήστε όπως θέλετε γιατί ζούμε μόνο μια φορά!
Καλά Χριστούγεννα κοριτσαρα όμορφη. Να έχεις υγεία, να περνάς όμορφα στη ζωή σου και να σου έρχονται όλα όπως επιθυμείς.Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν αυτές τις μέρες, εύχομαι υγεία ( το πιο πολύτιμο αγαθό ) και ζήστε όπως θέλετε γιατί ζούμε μόνο μια φορά!
Ωραίο κορμί με σφιχτή κωλαρα
αμην. η καλυτερη ευχηΜε το καλό να έρθει ο νέος χρόνος. Θέλω να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση σε όσους πέρασαν και περνούν τις γιορτές στο κρεβάτι του νοσοκομείου και καλή δύναμη στους οικείους τους .
Και πολύ καλά έκανες! Χρόνια πολλά καλή χρονιά!Είπα να πω κ εδώ μια καλή χρονιά
Με έκανες να αισθανθώ οικεία και ήταν δεδομένη η χημεία μετά στο ραντεβού! Πολλά φιλιά σε σένα , στη Θεσσαλονίκη και καλή χρονιά!!!!Καλή χρονιά στην πρώτη κωλαρα που γάμησα everπου μου είναι ακόμα αξέχαστη
Σε συνδυασμό και με την καβλα και τα καρφώματα και τα πνιχτα βογγητα ακόμα το σκέφτομαι και μου πετρώνει
@Artemis♥️ να περνάς καλά γυναικάρα μου και όταν ξανάρθω Αθήνα ελπίζω να χεις περίοδο για να δοκιμάσουμε και το...άλλο που λέγαμε
Καλή χρονιά σου εύχομαι με Υγεία και Τύχη για σένα και όσους αγαπάς. Λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία, είσαι το όμορφο κορίτσι που συνάντησα φέτος τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη; Είχες ανέβει με το γνωστό πρακτορείο της πόλης μας;Με έκανες να αισθανθώ οικεία και ήταν δεδομένη η χημεία μετά στο ραντεβού! Πολλά φιλιά σε σένα , στη Θεσσαλονίκη και καλή χρονιά!!!!
Αααα ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!! Ανταποδίδω τις ευχές ....κύριε διευθυνταΚαλη Χρόνια στην αφόρητα σεξυ γυναικάρα Αρτεμις!!!Κοριτσαρα μου εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σου το νέο έτος και να έχεις πάντα καυλα και υγεία!!!
Να είσαι πάντα υγιής! Ο,τι ποθεί η ψυχή μου μέσα στο 2025 να πραγματοποιηθεί, ευχόμενος επιπλέον, ότι θα συναντηθούμε ξανά!Με το καλό να έρθει ο νέος χρόνος. Θέλω να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση σε όσους πέρασαν και περνούν τις γιορτές στο κρεβάτι του νοσοκομείου και καλή δύναμη στους οικείους τους .
Σε ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά με υγεία και για εσένα !Καλή χρονιά σου εύχομαι με Υγεία και Τύχη για σένα και όσους αγαπάς. Λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία, είσαι το όμορφο κορίτσι που συνάντησα φέτος τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη; Είχες ανέβει με το γνωστό πρακτορείο της πόλης μας;
Έλα όποτε θες να σε γνωρίσουμε, να δεις και τους γνωστούς σου.Σε ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά με υγεία και για εσένα !
Οχι, καμία σχέση . Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω έρθει ποτέ στην πόλη σας ούτε ως εκδρομή. Έχω όμως πολλούς γνωστούς από τα μέρη σας , που εκτιμώ ιδιαίτερα![]()