Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είσαι πολύ μεγάλος πειρασμός...Ο,τι πρόλαβα να βγάλω στα γρήγορα!
Σε ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια πολλάΜόλις μπήκα σπίτι μετά από το απογευματινό μου ραντεβού με την μελαχρινή σεξυ θεα. Είχα να τη δω κανα 8μηνο καο πραγματικά η κάψα μου ήταν τεράστια. Εμφανώς αδυνατισμένη σε σχέση με την πρώτη μας συνάντηση, αλλά το ίδιο ερωτική κ σεξυ κ ίσως κ περισσότερο. Μαύρο κοντό φόρεμα και μαύρες μπότες, όμορφο βάψιμο που τονίζει τα μάτια της και ένα άρωμα τόσο elegant κ μεθυστικό πραγματικά εξαιρετικό. Στα της πράξης εντάξει πίπα από άλλο πλανήτη, τρομερά ερεθιστικά παιχνίδια με τη γλώσσα της, eye contact που σκοτώνει και περιποίηση για ωρα. Το ίδιο και από την πλευρά μου όπου η αντίδραση της εξαιρετική κ άκρως συμμετοχική. Το πήγαμε σε gfe στο σεξακι καθώς ετσι μας βγήκε με πολλές αγκαλιές και πάθος. Τέλος ηδονικό κ έντονο στο στοματάκι της μετά από έναν ακόμα γύρο εξαιρετικού στοματικού. Γλυκιά μου Αρτεμιδα εις το επανιδείν κ σύντομα![]()
Μέγας πειρασμός! Πως μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου?Ο,τι πρόλαβα να βγάλω στα γρήγορα!
Oh mon Dieu!!!Varitable enfer!!!
Η καλυτερη σταση
Και η πιο αγαπημένη μουΗ καλυτερη σταση
ρεεεεε είσαι τρελλήηηη ρεεε??? θα σκοτωθούμε πρωινιάτικα από την καύλα

....πωπωπω στήσιμο...με βλέπω να σε ξανακλείνω άμεσα...
@Artemis♥️Ώ ρέ φούστη μου τί κωλάρα είναι αυτή......Γιά πολλές γεωτρήσεις μέχρι νά βρείς πετρέλαιο....κωλάρα αααααα
Καλημέρακαλημερα ομορφη
Έχε χάρη που έκαψα τον πούτσο μου....
Όμορφες καλημέρες
Ενδιαφέρον ;)Και η πιο αγαπημένη μου![]()
Αχ πότε θα το ψαναφάω αυτό το μουνάκι! Πολυ το πεθύμησα!Ο,τι πρόλαβα να βγάλω στα γρήγορα!