Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η ονειρωξη είναι βεβαιη ..Καληνύχτα!
Καλό βράδυ...Καληνύχτα!

Απάντησε και σε εμάς να χαρούμε αυτό τοΚαληνύχτα!
bonne nuit femme unique et fatale!!!Καληνύχτα!
Ω νσγμσ....τί κωλαράκι όνειρο είναι αυτό κουκλάρα μου? Φωτιές ανάβει..... ΧαχαχαΚαληνύχτα!
Απέχει αρκετά από το -ακιΩ νσγμσ....τί κωλαράκι όνειρο είναι αυτό κουκλάρα μου? Φωτιές ανάβει..... Χαχαχα
Το άρα νομίζω ταιριάζει καλύτερα.Απέχει αρκετά από το -ακι![]()
Είναι πανέμορφο όπως και νά τό πείς όμως. Ακι ή άρα είναι γιά πολύ δάγκωμα καί όχι μόνο.... πολύ ωραία φώτο καί καυλώνεις πολύ βλέποντας καί τό βυζάκι παραπάνω φεύγουν κουμπιά από το παντελόνι....Απέχει αρκετά από το -ακι![]()
Μάς ανάβεις φωτιές καλά καλά κ μετά πετάς μια καληνύχτα κ όποιον πάρει ο ΧάροςΚαληνύχτα!
Ωωω σε ευχαριστώ πολύ!Είναι πανέμορφο όπως και νά τό πείς όμως. Ακι ή άρα είναι γιά πολύ δάγκωμα καί όχι μόνο.... πολύ ωραία φώτο καί καυλώνεις πολύ βλέποντας καί τό βυζάκι παραπάνω φεύγουν κουμπιά από το παντελόνι....
Καλή Τσικνοπέμπτη και για σένα καυλα!!!Καλή τσικνοπέμπτη!
Αχ αυτά τά χειλάκια καί τό δαχτυλάκι σέ σοφιστικέ στάση σέ τί σκέψεις μάς παραπέμπουν καυλιάρα μου.....άαααααααχχχχχΚαλή τσικνοπέμπτη!
Αχ αυτά τά χειλάκια καί τό δαχτυλάκι σέ σοφιστικέ στάση σέ τί σκέψεις μάς παραπέμπουν καυλιάρα μου.....άαααααααχχχχχ
Τίποτα δεν έμεινε. Θά βάλω φερμουάρ γιατί βαρέθηκα να τά δίνω γιά ράψιμο...Αλλά γιά πές κι εσύ ρέ φίλε δέν είναι σκέτη γκάυλα σ αυτή την φώτο?Παλι θα φυγουν κουμπια απο το παντελονι;
Τίποτα δεν έμεινε. Θά βάλω φερμουάρ γιατί βαρέθηκα να τά δίνω γιά ράψιμο...Αλλά γιά πές κι εσύ ρέ φίλε δέν είναι σκέτη γκάυλα σ αυτή την φώτο?
Ποιός τυφλός νά αρνηθεί νά δεί τό φώς του....Αυτο για το φερμουαρ στο εχω γραψει πρωτος. Χαχαχα.
Τωρα για τη φωτο ειναι ανοικτη προσκληση και πως να αρνηθεις!
Μου αρέσει αυτή η λέξη ... Γεμίζει το στόμα!Τίποτα δεν έμεινε. Θά βάλω φερμουάρ γιατί βαρέθηκα να τά δίνω γιά ράψιμο...Αλλά γιά πές κι εσύ ρέ φίλε δέν είναι σκέτη γκάυλα σ αυτή την φώτο?