Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μη το χτυπάς βρε αγάπη μου πονάει το καημένο
Δε παίζουμε με το φαγητό μας...
Άμα σε λέω εγώ ζημιάρα....
Κάποιος δεν κρατιέται σήμερα.........Μη το χτυπάς βρε αγάπη μου πονάει το καημένο
Αρτεμιs τηλεφωνο επικοινωνιαs ??Κάποιος δεν κρατιέται σήμερα.........
Μεταξυ μας ενα σεξι βρακακι ομορφαινει την πισινη βιτρινα..Σου είχα έρθει χωρίς εσώρουχα, χωρίς να το ζητήσεις κιόλας, τι μεγαλύτερη εξακρίβωση από αυτό,........
Με τέτοια ζέστη κ εγώ θέλω χωρίς.... Να στάζει το μουνακι σου όταν έρθεις ηδηΣου είχα έρθει χωρίς εσώρουχα, χωρίς να το ζητήσεις κιόλας, τι μεγαλύτερη εξακρίβωση από αυτό,........
Τυπε, μην κάνεις καμία τρέλα. Το νου σου.ΔΕΝ
ΕΧΕΙΣ
ΙΔΕΑ
Τρελααααα
Αν σε κοιτάει με εκείνο το λάγνο βλέμμα πως να κρατηθείς . Ακόμα θυμάμαι το λούσιμο που σου έριξα αναφτρά μου.
Πραγματικά, λούσιμο ! Πολυυυυ λούσιμο!Αν σε κοιτάει με εκείνο το λάγνο βλέμμα πως να κρατηθείς . Ακόμα θυμάμαι το λούσιμο που σου έριξα αναφτρά μου.
Παίδες η Άρτεμις θυμίζει πολύ Jennifer White κατά την άποψη μου. Είδα μια τσόντα της πρόσφατα και το σώμα την τώρα όπως ειναι μου τη θύμησε πολύ .
Όλα τα θυμάσαι μωρό μου ...Πραγματικά, λούσιμο ! Πολυυυυ λούσιμο!
Υπάρχει κάποιος που θα πει ότι δεν του αρέσουν;;;Δεν σου αρέσουν ;;;![]()
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά φαντάζομαι ο καθένας έχει τα γούστα τουΥπάρχει κάποιος που θα πει ότι δεν του αρέσουν;;;
Αμαν μωρε κ εσυ.. μην τα κανεις αυτα κ εχει κ ζεστη..Με τις "σέξι" παντόφλες μου ..........
αμα δεν εχει χειλακια τι να γλειψεις τι να πιπιλησεις?Αν ειναι επιπεδο Παρε ενα παγωτο να σ φυγει κ η καψα . λολιποπΔεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά φαντάζομαι ο καθένας έχει τα γούστα του