Οπως το βλεπω γευστικο φαινεται,τι γευση να εχει ομως? Τριανταφυλλο maybe?Λίγο πριν ξεκινήσει το τρίο..........
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οπως το βλεπω γευστικο φαινεται,τι γευση να εχει ομως? Τριανταφυλλο maybe?Λίγο πριν ξεκινήσει το τρίο..........
Τρίο διαβάζω, παίζεις και με δύο άντρες δηλαδή;Λίγο πριν ξεκινήσει το τρίο..........
2+ !!!!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή για μένα ! Φαντάζομαι και για οποιαδήποτε γυναίκα , χάνουν όσες δεν το έχουν κάνει!Τρίο διαβάζω, παίζεις και με δύο άντρες δηλαδή;
με ενα σμπαρο 2+ τρυγονια χαχααχΛίγο πριν ξεκινήσει το τρίο..........
ok!!Σωστά!
Περιμένουμε και τη συνεχεια2+ !!!!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή για μένα ! Φαντάζομαι και για οποιαδήποτε γυναίκα , χάνουν όσες δεν το έχουν κάνει!
Δεν υπάρχει πιο καυλιάρα φαντασίωση, φαντάσου να ήταν κι άλλοι2+ !!!!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή για μένα ! Φαντάζομαι και για οποιαδήποτε γυναίκα , χάνουν όσες δεν το έχουν κάνει!
2+ διαβάζω....αρα και 3 και 4, ε???2+ !!!!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή για μένα ! Φαντάζομαι και για οποιαδήποτε γυναίκα , χάνουν όσες δεν το έχουν κάνει!

6 το ρεκόρ μου....2+ διαβάζω....αρα και 3 και 4, ε???![]()
2+ !!!!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή για μένα ! Φαντάζομαι και για οποιαδήποτε γυναίκα , χάνουν όσες δεν το έχουν κάνει!
Το ίδιο ισχύει και για εμάς δεν υπάρχει μεγαλύτερη φαντασίωση για έναν άντρα να βρίσκεται με 2 κοπέλες ταυτόχρονα..2+ !!!!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή για μένα ! Φαντάζομαι και για οποιαδήποτε γυναίκα , χάνουν όσες δεν το έχουν κάνει!
Βρισκόμαστε σε πορνό σάιτ !!!!!!!!!!!!
Όσοι θέλουν να μοιραστούν τον πόνο τους , τον νταλκα τους , τα προβλήματα τους, βρίσκονται σε λάθος θρεντ!!!
Γιατι σου κανει εντυπωση που γραφει ο καθε πικραμενος τον καημο του? Εδω υπαρχουν ατομα τα οποια στο συγκεκριμενο site (το οποιο οπως σωστα λες ειναι πορνοσαιτ):Βρισκόμαστε σε πορνό σάιτ !!!!!!!!!!!!
Όσοι θέλουν να μοιραστούν τον πόνο τους , τον νταλκα τους , τα προβλήματα τους, βρίσκονται σε λάθος θρεντ!!!

Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να μου στείλεις πμ? Ειδάλως αμα γίνεται να γράπσω εδω τον αριθμό μου να μου στείλεις στο τηλ μου...Sorry αμα πρήζωΣωστά!
Εκφυλόμουτρο6 το ρεκόρ μου....