Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα καύλα ατελείωτη! Βιντεάκια χρειαζόμαστε. Ξέρεις εσύ...Καλημέρα, καλή εβδομάδα
Επειδή με ρωτάτε πληροφορίες , ώρες κλπ, παιδιά όλα τα γράφω στην υπογραφή μου ... ή απλά πατήστε πάνω στο όνομα μου εδώ κ θα σας ανοίξει το προφίλ μου , έπειτα πατήστε πάνω στα "σχετικά" .... Φωτό ζητάτε , τι άλλο να στείλω , έχω τόσο υλικό εδώ μέσα , ειδικά αν γράψετε το όνομα μου στο google όπως το έχω γραμμένο εδώ , θα βγουν όλες οι φωτό μου συν το τηλ ...![]()
Εγώ ότι ήθελα να δω το έχω δει καβλιαρα. Τα υπόλοιπα ...από κοντά. ???Καλημέρα, καλή εβδομάδα
Επειδή με ρωτάτε πληροφορίες , ώρες κλπ, παιδιά όλα τα γράφω στην υπογραφή μου ... ή απλά πατήστε πάνω στο όνομα μου εδώ κ θα σας ανοίξει το προφίλ μου , έπειτα πατήστε πάνω στα "σχετικά" .... Φωτό ζητάτε , τι άλλο να στείλω , έχω τόσο υλικό εδώ μέσα , ειδικά αν γράψετε το όνομα μου στο google όπως το έχω γραμμένο εδώ , θα βγουν όλες οι φωτό μου συν το τηλ ...![]()
Καρδουλεεεεες
θα δεις το πμ σχετικά με το block? γυναικαρα....Καλημέρα, καλή εβδομάδα
ΚαληνύχταΚαλό βράδυ![]()

Το "βεντουζαρισμα" όπως το αποκαλώ εγώ ,είναι από τα αγαπημένα μου, μου αρέσει να το κάνω κ να μην αφήνω σταγόναΕγώ ότι ήθελα να δω το έχω δει καβλιαρα. Τα υπόλοιπα ...από κοντά. ???
Βλέπω αυτά τα τσιμπουκοχειλα τωρα και ενστικτωδώς σκέφτομαι τους ηχουν που θα κάνουν την ώρα που θα ρουφάνε το υγρό καβλι μου και το βεντουζιασμα στο ψωλοκεφαλο και ...ανάβω πάλι. ????
Πωπω χαμός θα γίνει ....Το "βεντουζαρισμα" όπως το αποκαλώ εγώ ,είναι από τα αγαπημένα μου, μου αρέσει να το κάνω κ να μην αφήνω σταγόνα
Δηλαδή καταπίνεις;Το "βεντουζαρισμα" όπως το αποκαλώ εγώ ,είναι από τα αγαπημένα μου, μου αρέσει να το κάνω κ να μην αφήνω σταγόνα
Καλησπερα Αρτεμις θα μπορουσες να μου στειλεις ενα τηλεφωνο επικοινωνιας?Σε ευχαριστω!
Οτι πρέπει και αυτό για τις...πρωινές καβλες μωρό μου.Καλό βράδυ![]()
όχιΔηλαδή καταπίνεις;
Οτι πρέπει και αυτό για τις...πρωινές καβλες μωρό μου.
Με φαντασίωση ότι φυσικά δεν υπάρχουν εσώρουχα κάτω από το φορεματακι αυτό. Μόνο το γυμνό τούμπανο κορμί σου μουνάρα μου. Να το γλύφω πάνω ως κάτω μπρος πίσω παντού πριν πάρουν φωτιά τα σεντόνια από το παθιασμένο γαμησι κορμάρα μου.
Ευχαριστώ Άρτεμις
Καλη σου μέρα καβλα.
Είπρ ότι δεν αφήνει σταγόνα
Αδυναμίες είναι αυτές, δεν κρύβονται.Εσύ αγάπησες πολύ