Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα και καλό μήνα ΑρτεμιςΚαλό μήνα! Επιτέλους δρόσισε....
Καλομηνα να εχεις , ο μηνας των Κριων !!!!!! οποτε και να ειναι Χρονια Πολλα !!!!!!!!!Καλό μήνα! Επιτέλους δρόσισε....
Μπράβο σου λοιπόν !Ενα BRAVO στον φωτογράφο .
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ !!!Ενα BRAVO στον φωτογράφο .
Τέλη Μαρτίου με Απρίλιο είμαστε!Καλομηνα να εχεις , ο μηνας των Κριων !!!!!! οποτε και να ειναι Χρονια Πολλα !!!!!!!!!
Ταιριάζεις με Σκορπιο? Λέω τώρα που πλησιάζουν τα γενέθλια μου μήπως σε φωνάξω να μου ευχηθείς...Τέλη Μαρτίου με Απρίλιο είμαστε!
ενταξει μωρε επεσε 6 μηνες εξωΤέλη Μαρτίου με Απρίλιο είμαστε!
Θα βγάλουμε μαζί αν θες....δεν αφηνουμε τα ζωδια για την Λιτσα Πατερα να δουμε κανα βιντεο ... εχουμε μηνει στο 5. χαχχα
Σημασία έχει η ευγενική του πρόθεση να μου ευχηθεί για τα γενέθλιά μου!ενταξει μωρε επεσε 6 μηνες εξω
μονο δροσισε? Το δαγκωσα σημερα στη μηχανη! και φοραγα και μπουφαν (καλοκαιρινο, αλλα μπουφαν)Καλό μήνα! Επιτέλους δρόσισε....
Ξερω κι εγώ;; τι να πω φοβάμαι μήπως δεν γράφω στο φακό χαχαχαχΘα βγάλουμε μαζί αν θες....
Το προτιμώ απ'το να μπαίνω στα ραντεβού και να ζητάω το κλιματιστικό στους 18 επειδή ζεσταίνομαιμονο δροσισε? Το δαγκωσα σημερα στη μηχανη! και φοραγα και μπουφαν (καλοκαιρινο, αλλα μπουφαν)
Δικαιολογίες.........Ξερω κι εγώ;; τι να πω φοβάμαι μήπως δεν γράφω στο φακό χαχαχαχ
θα κανουμε πρωτα δοκιμαστικο χαχαχ και αν παει καλα θα το κανουμε τριλογια σαν το loard of the rings ενα πραμα xaxaxaaxaxaaΔικαιολογίες.........![]()
Τρυφερα πέταλα που αναζητούν δροσοσταλιδες....