Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αλήθεια τώρα, υπάρχουν τύποι που σου" συστήνονται " έτσι?? Έλα Παναγια μου.... Και μετά απορούν γιατι δεν απαντάς...Μέσα σε ένα ραντεβού μετράει , εκτός των άλλων, η επικοινωνία, το λέγειν , η συμπεριφορά, ο σεβασμος ΚΑΙ από τις δύο πλευρές . Μηνύματα που έχω λάβει , του στυλ " θέλω να σκίσω τον κωλο σου και να στα ρίξω στη μαπα", δεν απαντήθηκαν ποτέ . Στο ραντεβού , αν υπάρχουν τα πρώτα που ανέφερα , εγώ προσωπικά μπορώ να λειτουργήσω και ερωτικά και πρόστυχα . Το
" σε βλέπω σαν κρέας " μόνο ΔΕΝ με φτιάχνει .
Και καλά κατάλαβες Αρτεμις , το γράφει καθαρά ο φιλος .Ναι ρε παλικάρι , αυτό κατάλαβα με το τρόπο που εκφράστηκες για τις κοπέλες του χώρου
Και καλά κατάλαβες Αρτεμις , το γράφει καθαρά ο φιλος .Ναι ρε παλικάρι , αυτό κατάλαβα με το τρόπο που εκφράστηκες για τις κοπέλες του χώρου
Ισχύει αυτό και με τις επαγγελματίες , το ποσοστό είναι αρκετά υψηλό και στο κάτω κάτω αισθάνονται και πο ίδιες . Δεν είναι μόνο το μυαλό αλλά και ο τρόποςεγω πιστευω πως στις γυναικες αμα τους "γαμησεις" το μυαλο πρωτα μετα στα δινουν ολα ... τωρα με τις επαγγελματιες του χωρου δεν παιζει 100% αυτο αλλα εχει ενα καλο ποσοστο !!1
Είμαι σίγουρος ότι της έχουν γράψει και χειρότερα και από τακτ δεν τα αναφέρει. Το τι ηλιθιότητα παράγει το μυαλό μερικών είναι απίστευτο. Και το χειρότερο νομίζουν ότι εκείνη τη στιγμή βγάζουν "ανδρισμό" τρομάρα τους.Αλήθεια τώρα, υπάρχουν τύποι που σου" συστήνονται " έτσι?? Έλα Παναγια μου.... Και μετά απορούν γιατι δεν απαντάς...
Καλημερα, σου εχω στειλει viber ;)Θολη λόγω φωτισμού , αλλά ήθελα να την ανεβάσω....![]()
Θολη λόγω φωτισμού , αλλά ήθελα να την ανεβάσω....![]()
Ισως καποιοι εχουν βγαλει"γουστα "με αβουλες γκομενες ξενερωτες και χωρις προσωπικοτητα.Αυτες ειναι ιδανικες για κατι τετοιους "μαγκες/ δαγκες".Αρα δεν προκειται να ασχοληθουν με την Αρτεμις...καλυτερα για ολους βεβαια!Μέσα σε ένα ραντεβού μετράει , εκτός των άλλων, η επικοινωνία, το λέγειν , η συμπεριφορά, ο σεβασμος ΚΑΙ από τις δύο πλευρές . Μηνύματα που έχω λάβει , του στυλ " θέλω να σκίσω τον κωλο σου και να στα ρίξω στη μαπα", δεν απαντήθηκαν ποτέ . Στο ραντεβού , αν υπάρχουν τα πρώτα που ανέφερα , εγώ προσωπικά μπορώ να λειτουργήσω και ερωτικά και πρόστυχα . Το
και πολυ καλα εκανες....Θολη λόγω φωτισμού , αλλά ήθελα να την ανεβάσω....![]()
Να μπορουσες και να τα φιλησεις !!! Τι κριμα .
Δεν πρόσεξες τις κουρτίνεςΣυμβαίνει τώρα?
Δεν πρόσεξες τις κουρτίνες![]()
μέραΤι έχουν οι κουρτίνες? Μια χαρά γαλαζοπρασινοσιελοτιρκουαζ είναι. Εξαιρετική επιλογή.
????
Δεν γίνεται να συμφωνήσω πιο πολύ με αυτά που λες κοπέλα μου. ΑΠΟΛΥΤΑ γυναικείες κουβέντες. Ποτέ μην υποτιμάτε κανέναν φίλοι μου ακόμη και τις "τενεςπου" που λέει και ο άλλος. Και κάτι χρηστικό. Μια οδοντόκρεμα, ένα στοματικό διάλυμα και κυρίως το σάλιο είναι η μεγαλύτερη αντισηψία.Μέσα σε ένα ραντεβού μετράει , εκτός των άλλων, η επικοινωνία, το λέγειν , η συμπεριφορά, ο σεβασμος ΚΑΙ από τις δύο πλευρές . Μηνύματα που έχω λάβει , του στυλ " θέλω να σκίσω τον κωλο σου και να στα ρίξω στη μαπα", δεν απαντήθηκαν ποτέ . Στο ραντεβού , αν υπάρχουν τα πρώτα που ανέφερα , εγώ προσωπικά μπορώ να λειτουργήσω και ερωτικά και πρόστυχα . Το