Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πως το ελεγαν στο πυροβολικο; Να πεθανω στην κωλαρα σου επανωΘελω να πεθανω εκει, αναμεσα τους???
Καλημερα Αρτεμις.Καταρχάς να πω ότι δεν κάνω ποτέ προσωπικές κ αδιάκριτες ερωτήσεις , πχ δεν θα ρωτήσω ποτε αν ο άλλος είναι παντρεμένος , εκτός βέβαια αν ο ίδιος μου το πει κ θελήσει να μου ανοιχτεί...εκεί ναι, συμμετέχω στη συζήτηση. Γενικώς ανοίγω ένα θέμα επίκαιρο , είμαι πολύ ενημερωμένη (μέχρι κ για αθλητικά μπορώ να μιλήσω χαχα) , ή ρωτώ για χόμπυ κλπ ....Όταν κάνουν σε εμένα προσωπικές / αδιάκριτες ερωτήσεις (πχ μένεις με τους γονείς σου ή μόνη, είσαι παντρεμένη, ποια είναι η πρωινή σου δουλειά , που μένεις , τι ώρα έχεις το επόμενο ραντεβού, πόση ώρα θα διαρκέσει κ σε ποιο ξενοδοχείο, μπαινεις από την κεντρική είσοδο ή από τη πίσω πλευρά), μόνο ο πάγος δεν σπάει έτσι για μένα ....ίσα ίσα νιώθω περίεργα, σα να περνάω από ανακριση κ θεωρώ πως αυτές οι ερωτήσεις έχουν άλλο σκοπό.
Μεγαλη καυλα εισαι κοριτσαρε ???Screenshot από βίντεο....
Θα βγάλουμε ....Θέλω βίντεο μαζί σου με εσένα στα 4 να μην φαίνεται το προσωπάκι σου
Καλησπερα ανεβασε κανα βίντεο!!Καλησπέρα σε όλους!
καλως το κοριτσι!!Καλησπέρα σε όλους!
Θυμίσου καυλιάρα μου να το βάλεις και στη συνάντηση μας αυτοΚαλησπέρα σε όλους!
Αμέ! Θα το φέρω ! ?Θυμίσου καυλιάρα μου να το βάλεις και στη συνάντηση μας αυτο
❤Αμέ! Θα το φέρω ! ?
Τρελά είσαι ΚΑΥΛΑ
Όχι, γύρισα !!!!Ελα ρε μωρο και νομιζαμε ησουν διακοπες μας εφτιαξες
Διάθεσιμη κανονικά?Όχι, γύρισα !!!!
Καλημέρα .
Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού