Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το έφτιαξα!Δεν υπάρχει η ένδειξη για να σου στείλουμε μνμ στο προφίλ σου...
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους , με ψυχική ηρεμία κ πολύ πάθος σε οτιδήποτε κάνετε!![]()

Καλο σου Καλοκαίρι κοπελιά! Να χάσεις τις διακοπές σου.Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους , με ψυχική ηρεμία κ πολύ πάθος σε οτιδήποτε κάνετε!![]()
Θα τις χαρώ , δεν θα τις χάσω ! ΧαχαχΚαλο σου Καλοκαίρι κοπελιά! Να χάσεις τις διακοπές σου.
εισαι εκτος σε διακοπες αυτες τις μερες?Θα τις χαρώ , δεν θα τις χάσω ! Χαχαχ
Σε ευχαριστώ πολύ ! Κ συ να περάσεις όμορφα!
Περίπου....σε μπάτσελορ!εισαι εκτος σε διακοπες αυτες τις μερες?
Κατάλαβα...πάει η πουτσα στεφάνιΠερίπου....σε μπάτσελορ!
Υπαρχουν καποιες που ειναι τυπικες....μεχρι να πεσουν σε καποιον που θα τις μαγεψει για να βγουν απο το προγραμμα.η καθε κοπελα κανει με τον καθε πελατη οτι γουσταρει παρεκλινοντας και προγραμμα και τα παντα
Αν φέρεσαι ωραια όλα μπορούν να γίνουν..Υπαρχουν καποιες που ειναι τυπικες....μεχρι να πεσουν σε καποιον που θα τις μαγεψει για να βγουν απο το προγραμμα.
αυτα ειναι διακοπες στη δουλεια χαχαχαχΠερίπου....σε μπάτσελορ!
Εσύ καλά κάνεις κ το ζητάς ....για ανεβασε μας με υλικο απο το μπατσελορ!!! μεχρι να σε δουμε Live...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ χαχχαχαΕσύ καλά κάνεις κ το ζητάς ....
Κ γω το είχα στο μυαλό μου να το κάνω ....
ΑΛΛΆ........δεν πρόλαβα ούτε ανάσα να πάρω χαχαχ κ μετά το ξέχασα τελείως .... Κακώς το ξέρω αλλά δεν έβγαλα υλικό ...
Δεν πειραζει κοπελα μου , θα υπαρξουν και αλλα , αφου δεν προλαβες να ανασανεις πολυ καλη δουλεια και φυσικα διαφημιση , που πιστευω τοτε θα βρεις τροπο και χρονο !!!!Εσύ καλά κάνεις κ το ζητάς ....
Κ γω το είχα στο μυαλό μου να το κάνω ....
ΑΛΛΆ........δεν πρόλαβα ούτε ανάσα να πάρω χαχαχ κ μετά το ξέχασα τελείως .... Κακώς το ξέρω αλλά δεν έβγαλα υλικό ...