erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 8.037
- Πόντοι
- 1.336
αρα θα αξιζε σαν πρωτη εμπειρια για καποιον που δενε χει ασχοληθει με το σκορ σεξ-πληρωμη?Τελικά απο τις 1-2 κοπέλες που δεν έχει ιντριγκες,αυξήσεις τιμών, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και αξιοπρεπέστατη!
Ναι , σίγουρα!!!θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα!αρα θα αξιζε σαν πρωτη εμπειρια για καποιον που δενε χει ασχοληθει με το σκορ σεξ-πληρωμη?
καλησπέρα!!!
Καλησπέρακαλησπέρα!!!
προσπαθώ μέρες να κανονίσω κάποιο ραντεβού...αλλά μάταια
έχω στείλει μηνύματα και στο viber και έχω κανει και κλήσεις αλλά δεν τα καταφέρνω..![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Τελικά απο τις 1-2 κοπέλες που δεν έχει ιντριγκες,αυξήσεις τιμών, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και αξιοπρεπέστατη!
Καλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.Καλησπερα @Artemis♥️ επικοινωνία μόνο μέσω fanz; κοιτάω στο προφιλ σου και δεν βλέπω τηλέφωνο.
κανανε τετοιο πραγμαΚαλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.
Το έσβησα όμως γιατί μου έκαναν κλήσεις ώρες άσχετες πχ 7 πρωί ή 3 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ έγραφα ότι δέχομαι μόνο μνμτα κ ωράριο 12.00-22.00.
Όσοι με έχουν συναντήσει , φαντάζομαι το έχουν κρατήσει ..
Όποιος άλλος το θελήσει , μπορώ να του το στείλω μέσω προσωπικου μνμτος εδώ !
ενσταση κυριε προεδρε 
Η αλήθεια είναι ότι το ειχα δει τις προηγουμενες μέρες αλλά δεν το είχα σώσει με το σκεπτικό ότι θα είναι εκεί. Λάθος μου.Καλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.
Το έσβησα όμως γιατί μου έκαναν κλήσεις ώρες άσχετες πχ 7 πρωί ή 3 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ έγραφα ότι δέχομαι μόνο μνμτα κ ωράριο 12.00-22.00.
κανανε τετοιο πραγμααποκλειεται
ενσταση κυριε προεδρε
![]()

ηρθε ο δουλευταρας
Καλησπερα Αρτεμις!Καλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.
καλό μεσημέριΚαλησπέρα
Σε κλήσεις σπάνια απαντώ .
Τα μνμτα σου στο βαιμπερ, ωστόσο, είσαι σίγουρος ότι τα λαμβάνω ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
πμ εστειλες ??καλό μεσημέρι
δεν φαίνεται αν λαμβάνεις τα μηνύματα...έχω στείλει και σήμερα
πως θα γίνει αλλιώς να το κανονίσουμε???![]()
πμ εστειλες ??
Για καποιο λογο ομως δεν μπορω να στειλω πμΚαλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.
δεν μπορώ να στείλω προς την Άρτεμιςπμ εστειλες ??
Αρτεμις,στειλε μ το τηλεφωνο σου οποτε μπορειςΚαλησπέρα, μέχρι ΚΑΙ χθες , υπήρχε το τηλ μου στην υπογραφή μου.