vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 3.620
- Πόντοι
- 446
Κωλαρα μου τρέλα εισαιBaby oil
Κωλαρα μου τρέλα εισαιBaby oil
Πρέπει να είναι μουνιΔεν μας βοηθαει το βιντεο αν ειναι κανονικο η πρωκτικο
έχεις δίκιο, δεν βοηθάει ούτε ο φωτισμός , ούτε η γωνία λήψης, δεν είναι πρωκτικό... Στο προφίλ μου έχω ανεβάσει βίντεο με πρωκτικό κ καλό φωτισμόΔεν μας βοηθαει το βιντεο αν ειναι κανονικο η πρωκτικο
Το έχεις ανεβάσει ξανά αυτό κουκλίτσα
το είχα ανεβάσει κ εδώ κ στο προφίλ μου, απλά εδώ χάνεται όλο το υλικό πίσω στις σελίδεςΤο έχεις ανεβάσει ξανά αυτό κουκλίτσα
κκκΚαλημερα Αρτεμούλα. Κάτι ποιο καινουργιο για τουσ πελατεσ σουτο είχα ανεβάσει κ εδώ κ στο προφίλ μου, απλά εδώ χάνεται όλο το υλικό πίσω στις σελίδεςΤο έχεις ανεβάσει ξανά αυτό κουκλίτσα![]()
Καλημέρα Άρτεμις που μπορούμε να κανονίσουμε ενα ραντεβού παίρνω τηλ και δεν το σηκώνει κανείς ούτε viber![]()
Για να τον παίζουν αυτοί που δεν μπορούν να την πληρώσουνΡε λεβέντες μου μία απορία, πάντα καλοπροαίρετα. Από την στιγμή που μία κοπέλα έχει ανεβάσει 1, 2, 3 φωτογραφίες και άλλα τόσα βίντεο, ποιό το νόημα να ζητάτε συνεχώς καινούργιο υλικό; Το βλέπω και σε άλλα νήματα και ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω..
το είχα ανεβάσει κ εδώ κ στο προφίλ μου, απλά εδώ χάνεται όλο το υλικό πίσω στις σελίδεςΤο έχεις ανεβάσει ξανά αυτό κουκλίτσα![]()
Α ρε Tinto Brass.... Δες τι θεωρούν κώλο κάποιοι σήμερα