Όχι, επειδή δεν ασχολούμαι καιρό τώρα και δεν ανοίγω το στόμα μου να τους ξεμπροστιασω , γίνονται όλα αυτά . Παιρνουν αέρα , βρίζουν , απειλουν κλπ. Δεν είμαστε κτήμα τους , ούτε σάκος του μποξ να βγάζουν τα απωθημένα τους . Άντε στο διάολο δηλαδή , προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο εδώ μέσα , δε μιλάω, δε μιλάω , δε μιλάω και νομίζουν είμαι ο μαλακας που δεν ξέρει τι του γίνεται. Έχω χάσει το μέτρημα από ποσους διαφορετικούς αριθμούς μου εχει στείλει στο βαιμπερ . Κάθε φορά βρίζει που αρνούμαι να κάνουμε ραντεβού, και μετά στέλνει από άλλο αριθμό παριστάνοντας άλλο άτομο . Ο ίδιος με κλώνο εδώ πιο παλια , μου έκανε επίθεση επειδή δουλεύω με βαιμπερ και όχι με sms. Την είπε στην
@DiorPoison σε μήνυμα στο βαιμπερ που δε δέχτηκε ραντεβού την ημέρα που ήθελε αυτός και μετά με άλλο προφίλ εδώ υπερασπίστηκε τον κύριο που της έστειλε μήνυμα (τον εαυτό του ), διχασμένη προσωπικότητα δηλαδή . Μετά έκανε λεκτική επίθεση στην
@Amelie επειδη στην κριτική που της έγραψε , δεν του απάντησε ότι πέρασε και εκείνη καλά μαζί του !!!!
Τα έβλεπα εδώ να γράφονται !!!! Επειδή λοιπόν πρέπει να ακούγεται το δίκαιο και το σωστό θα ανοίγω το στόμα μου απο δω και πέρα και δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας!!!! Άντε με το κάθε ψυχακι κάθε φορά χρονιαρες μέρες ....