SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 496
Ποτε επιστρεφεις μωρο γιατι δεν απαντας στα μηνυματα στο viber ποτε θα εισαι παλι διαθέσιμη?
Και ο δεξιός ψάλτης της Αρχιεπισκοπής να είσαι, δεν μπορείς να μην σκεφτείς πονηρά βλέποντας αυτά τα χειλάκια...Καλησπέρα, θα είμαι διαθέσιμη από Δευτέρα και καθημερινά από τις 14.00 πλέον ! Καλή συνέχεια σε όλους!![]()
Καλή χρονιά εύχομαι με υγεία Άρτεμις!Καλη χρονιά με υγεία πρωτίστως, και όλα τα υπόλοιπα έρχονται!
Πολύ ερωτική! Σούπερ!!Καλησπέρα, θα είμαι διαθέσιμη από Δευτέρα και καθημερινά από τις 14.00 πλέον ! Καλή συνέχεια σε όλους!![]()

Χειλαρες..
Για πολλα τσιμπουκια!!![]()
Και δε σου φαίνεταιτρελαίνομαι....
Δεν μου φαίνεται λες εΠαιδιά αν γράψετε το όνομα της κοπέλας ακριβώς όπως το βλέπετε στο google θα βρείτε δι
Και δε σου φαίνεται
Α εγώ δε ξέρω τίποταΔεν μου φαίνεται λες ε![]()
τρελαίνομαι....
βρε αγαπη αρτεμης δεν απαντας στα μηνυματα στο viber
Καλησπέρα, θα είμαι διαθέσιμη από Δευτέρα και καθημερινά από τις 14.00 πλέον ! Καλή συνέχεια σε όλους!![]()
Τι χείλη κόλαση είναι αυτά??Καλησπέρα, θα είμαι διαθέσιμη από Δευτέρα και καθημερινά από τις 14.00 πλέον ! Καλή συνέχεια σε όλους!![]()
Τι χείλη κόλαση είναι αυτά??
Καλη χρονα με υγεια, καυλιαρα!Καλησπέρα, θα είμαι διαθέσιμη από Δευτέρα και καθημερινά από τις 14.00 πλέον ! Καλή συνέχεια σε όλους!![]()
Κάτι τέτοια ποστ χωρίς φωτογραφία προκλητική είναι άκρως καυλωτικα και προκαλούν ...ανηφόρα χαμηλά γιατί έχουν μια τόσο πρόστυχη σκέψη που πολλές φορές είναι πιο καυλωτικη και από μια φωτογραφία μωρό μου. Για αυτό θέλω να σε συναντησω κυρίως, γιατί πρώτα καυλώνεις το μυαλό και μετά την πούτσα.τρελαίνομαι....
Είναι δεδομένο για μένα ότι πρώτα γαμας το μυαλό ...... Από Δευτέρα σε περιμένω...Κάτι τέτοια ποστ χωρίς φωτογραφία προκλητική είναι άκρως καυλωτικα και προκαλούν ...ανηφόρα χαμηλά γιατί έχουν μια τόσο πρόστυχη σκέψη που πολλές φορές είναι πιο καυλωτικη και από μια φωτογραφία μωρό μου. Για αυτό θέλω να σε συναντησω κυρίως, γιατί πρώτα καυλώνεις το μυαλό και μετά την πούτσα.