Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άσε μη μιλάμε για το σίχαμα το βάτραχο.είχα στραβώσει χοντρά με το που ήρθε.το άτομο είναι πιο παραδόπιστο κι από
σοβιετική πουτάνα.
Απλά τυχαίνει να ήξερα από πρώτο χέρι πως πήδηξε την αεκ για να έρθει σ'εσάς,και πως τα είχε συμφωνήσει από τον
απρίλη εκείνης της χρονιάς και ήξερα ότι θα την έψαχνε να την ξανακάνει και σε μας(που δεν ήμασταν και η <<αγα-
πημένη>> του αεκ.Δεν είπα ότι ο ογιος είναι κορυφή προπονητικής αλλά όχι και αυτό το χάλι που βλέπουμε τώρα ρε φίλε.
Από τη Β' με τον ηλυσιακό είχαν να πονέσουν έτσι τα μάτια μας.
ευχομαι να παει επιτελους στους σιχαμενους λαγους στην θεση του τεντα για να το σηκωνω εκ του ασφαλους για 4-5 χρονια ακομη..

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
37
Like
2.865
Πόντοι
9.195
Μαζι σου ειμαι...δυστυχως ομως καποιοι εχουν διαφορετικη γνωμη απο εμας...
Γιατι ρε αδερφε??Δεν παιξαμε μπαλαρα στο β ημιχρ.με τις μαγικες αλλαγες του Σερ Κικε?? :grin:
3 αμ.χαφ στο Χαριλαου ουτε ο Ντουσαν απεναντι στη Μπαρτσα δεν θα εβαζε..Το ατομο ειναι εκτος τοπου κ χρονου..Αλλα δεν φταιει αυτος που στα 50 του δεν εχει κανει τπτ στην καριερα του..Αυτοι που τον εφεραν κ λογω εγωισμου τον κρατανε φταινε..
Κριμα γιατι ο Λαμπρος δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιες καταστροφικες εμμονες..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γιατι ρε αδερφε??Δεν παιξαμε μπαλαρα στο β ημιχρ.με τις μαγικες αλλαγες του Σερ Κικε?? :grin:
3 αμ.χαφ στο Χαριλαου ουτε ο Ντουσαν απεναντι στη Μπαρτσα δεν θα εβαζε..Το ατομο ειναι εκτος τοπου κ χρονου..Αλλα δεν φταιει αυτος που στα 50 του δεν εχει κανει τπτ στην καριερα του..Αυτοι που τον εφεραν κ λογω εγωισμου τον κρατανε φταινε..
Κριμα γιατι ο Λαμπρος δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιες καταστροφικες εμμονες..
Φυσικα και δε φταιει ο Κικε,δυστυχως αυτο που λεγεται για χαρτακι μαλλον επιβεβαιωνεται.Ο ανθρωπος εκτελει εντολες για αυτο και δεν αλλαζει...

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ο Ογιος έκανε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία γιαυτό δεν είχαμε τραυματισμούς και τρέχαμε σα μηχανάκια όσο χρειαζόταν.Σήμερα διάβασα ότι θα τους περάσει εργομετρικά ο Κίκε...
Δεν καταλαβαίνω γιατί τον κρατάνε ρε γαμώτο

Επισκέπτης
Μαζι σου ειμαι...δυστυχως ομως καποιοι εχουν διαφορετικη γνωμη απο εμας...
Κοίτα δεν ξέρω ποιοί έχουν διαφορετική άποψη και για ποιό λόγο γιατί είμαι νότιος και δεν ξέρω τι παίζεται απλά
γράφω ότι βλέπω.Το μόνο που μπορεί να γίνει για να μην πάει καλά μια ομάδα με τόση ποιότητα σαν τη δική μας
είναι να φαγωθούμε μεταξύ μας κι αυτό δεν θέλουμε να το δούμε σίγουρα.

Επισκέπτης
πως σας καταλαβαινω ρε μαγκες..μεχρι & εγω ξεφυσιξα προχτες οταν επιτελους βαλατε το τεμαχιο..ευχομαι να εσπασε η καταρα & να παιξετε μπαλλα απο δω & περα(εκτος απο το μεταξυ μας παιχνιδι)..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κοίτα δεν ξέρω ποιοί έχουν διαφορετική άποψη και για ποιό λόγο γιατί είμαι νότιος και δεν ξέρω τι παίζεται απλά
γράφω ότι βλέπω.Το μόνο που μπορεί να γίνει για να μην πάει καλά μια ομάδα με τόση ποιότητα σαν τη δική μας
είναι να φαγωθούμε μεταξύ μας κι αυτό δεν θέλουμε να το δούμε σίγουρα.
Εννοω τους διοικουντες...να δουμε ως που θα την πανε τη δουλεια με τον Κικε.

Επισκέπτης
πως σας καταλαβαινω ρε μαγκες..μεχρι & εγω ξεφυσικα προχτες οταν επιτελους βαλατε το τεμαχιο..ευχομαι να εσπασε η καταρα & να παιξετε μπαλλα απο δω & περα(εκτος απο το μεταξυ μας παιχνιδι)..
Όπως και να έχει στο μεταξύ μας παιχνίδι θα δούμε ωραία μπαλίτσα .και μην τρέξουν κάποιοι να μας πουν υποταγμένους
γιατί δεν ξέρουν τι θα πεί σεβασμός που υπάρχει μεταξύ μας ειδικά από την πάτρα το 2005.
Εννοω τους διοικουντες...να δουμε ως που θα την πανε τη δουλεια με τον Κικε.
Αυτές οι ρημάδες οι εμμονές δε βγάζουν ποτέ σε καλό. είναι καιρός να το καταλάβουν πριν είναι αργά.
Είμαι σίγουρος ότι ο Λάμπρος θέλει το καλό της ομάδας. αλλά είναι πολύ τζώρας ρε αδερφέ. 

Επισκέπτης
Όπως και να έχει στο μεταξύ μας παιχνίδι θα δούμε ωραία μπαλίτσα .και μην τρέξουν κάποιοι να μας πουν υποταγμένους
γιατί δεν ξέρουν τι θα πεί σεβασμός που υπάρχει μεταξύ μας ειδικά από την πάτρα το 2005. 
ποιος τους γαμαει μωρε???ας πουν οτι θελουν..ολοι ξερουν τι παιζει,ποιος ειναι παραρτημα,ποιος ανοιγει τα μπουτια & που..καθε ημερα τα ιδια θα λεμε???

Επισκέπτης
ποιος τους γαμαει μωρε???ας πουν οτι θελουν..ολοι ξερουν τι παιζει,ποιος ειναι παραρτημα,ποιος ανοιγει τα μπουτια & που..καθε ημερα τα ιδια θα λεμε???
Ποιος τους γαμάει δε θα πει τίποτα αλλά γουστάρω να δω και τα χάλια τους στην τρούμπα και πόσο τάχα μου θα
μας σερβίρουν το 'σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω'. :bottom: :bottom: :bottom:

Επισκέπτης
Ποιος τους γαμάει δε θα πει τίποτα αλλά γουστάρω να δω και τα χάλια τους στην τρούμπα και πόσο τάχα μου θα
μας σερβίρουν το 'σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω'. :bottom: :bottom: :bottom:
ελα ρε..το πολυ-πολυ να χτυπησουν 10 μαλαματινες παραπανω..δεν ασχολουμαι με ζωα που πλακωνονται με παιδακια(φιλικο με τους ακανεδες)..

Επισκέπτης
Ο έβαλε γκολ μην πω ποιος τι που και πότε τι λέτε να κάνει με τον κικε?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
Ενταξει,μην κανουμε και τον Ογιος κορυφη της προπονητικης,ο ανθρωπος δεν σταυρωνε νικη,ασε που εριξε και τον Ατρομητακο περσι,απλα ο Κικε βρηκε ομαδα δουλεμενη που λειτουργουσε με αυτοματο πιλοτο.Δυνατη προετοιμασια(Το μονο συν του Ογιος)και υλικο καλυτερο απο αυτο αλλων ομαδων.Φετος που οι απαιτησεις ειναι πιο μεγαλες δεν ανταποκρινεται καθολου,αν χαθει ο Παπαζογλου θα ειναι υπευθυνος...
αν δεν φυγει συντομα ο παπαζογλου θα την κανει για ισπανια
ηδη εχουν γινει οι προεργασιες

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα σας. Ο μέχρι πρότινος φίλτατος thesspunter ποιεί την νήσσαν;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έκαναν καμιά επιχείρηση "αρετή" οι μπάτσοι και μαζέψαν τα παιδιά των φαναριών;
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΕΣ;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αν δεν φυγει συντομα ο παπαζογλου θα την κανει για ισπανια
ηδη εχουν γινει οι προεργασιες

Δε νομιζω πως ειναι θεμα Κικε ο παπαζο, μαλλον πρεπει να προσεξει λιγο τις "παρεες" του και τη "προσωπικη" του ζωη πρωτα..... και εχω την εντυπωση οτι "πρωτη προτεραιοτητα" του δεν ειναι η ισπανια, μια αλλη γειτονικη "χωρα" τον "ψηνει"......

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
60
Πόντοι
16
Δε νομιζω πως ειναι θεμα Κικε ο παπαζο, μαλλον πρεπει να προσεξει λιγο τις "παρεες" του και τη "προσωπικη" του ζωη πρωτα..... και εχω την εντυπωση οτι "πρωτη προτεραιοτητα" του δεν ειναι η ισπανια, μια αλλη γειτονικη "χωρα" τον "ψηνει"......

Πάντως η ταλεντάρα μας έχει γίνει 120Kg όλη τη μέρα του τη βγάζει στο 157 κατεβάζοντας μπύρες & γύρους , θα μου πεις από πάγκο σε κερκίδα πάει και αντίστροφα . Ο Κίκε τον έχει στο ψυγείο ...οκ μήπως όμως γιατί το άδειασε ο Θανασάκης ....?

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κάτσε για το φιλικό νωρίς είναι ακόμα, έχουμε καιρό. Νομίζω πάντως μια γιορτή αδελφοποίησης θα την κάνουν τα κορίτσια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο περιφανές λαός του Άρη λέει ότι δεν δέχεται χορηγίες από εταιρίες του κυρίου Βγενόπουλου...Και για αυτό κατηγορεί τις ομάδες που δέχτηκαν χορηγίες από τις εταιρείες του κυρίου Βγενόπουλου ως θυγατρικές και παραρτήματα του Παναθηναϊκού!!!

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2
20/09/2008
:dancing:
Αν και προηγήθηκε μόλις στο 10΄ με ένα εξαιρετικό γκολ του Χαβίτο, ο Αρης ηττήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης με σκορ 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Ο Κλέιτον στο 19’ και ο Ίβανσιτς στο 26’ με απευθείας χτύπημα φάουλ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ Ο Αρης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 66’ με δυνατό σουτ του Ζεντίλ και στις καθυστερήσεις με τον Κόκε που πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι συνθέσεις: ΑΡΗΣ: Κέλεμεν, Γιάχιτς (46' Νέτο), Ρομπέρζ, Ρονάλντο, Λέμπο, Βιτόλο, Μπατιόν, Γκαρσία (46' Ζεντίλ), Χαβίτο, Κόκε, Φελίπε (69' Ντελόρτε).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Μουν (76' Πετρόπουλος), Σαριέγκι, Μάτος, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης (82' Τζιόλης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Βύντρα, Ιβανσιτς (62' Χριστοδουλόπουλος), Σπυρόπουλος. Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)Κίτρινες: Ρονάλντο, Γκαρσία, Νέτο, Μάτος, Σαριέγκι

Και μετά από 10 μέρες...

Η COSMOTE χορηγός του ΑΡΗ
30/09/2008
:dancing:

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη σύναψη χορηγίας με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. Η COSMOTE θα είναι επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Αρης για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ η Θύρα 7 (επισήμων) μετονομάζεται σε Θύρα COSMOTE. Αξίζει να σημειωθεί ότι η COSMOTE θα διαφημίζεται και στις φανέλες της ομάδας των Νέων (Κ-21).   

Η COSMOTE, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία τον Απρίλιο του 1998. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρία κατάφερε όχι μόνο να κατακτήσει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, αλλά και να μετεξελιχθεί σε πολυεθνικό όμιλο με παρουσία σε 4 ακόμη χώρες της ΝΑ Ευρώπης: την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την πΓΔΜ και τη Ρουμανία μέσω των θυγατρικών της εταιριών AMC, GLOBUL, COSMOFON και COSMOTE Ρουμανίας αντίστοιχα. Τον Ιούνιο του 2008 το σύνολο των συνδρομητών της COSMOTE στις 5 χώρες παρουσίας της ανέρχεται σε 17,5 εκατ. περίπου, με την πελατειακή της βάση στην Ελλάδα να προσεγγίζει τα 7 εκατ. Σταθερός μοχλός προσέλκυσης νέων συνδρομητών παραμένει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η πλέον επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στη ΝΑ Ευρώπη.

Βασισμένη στο υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο και την προϊοντική της γραμμή που ανανεώνεται και επεκτείνεται διαρκώς προκειμένου να καλύψει όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των καταναλωτών, η COSMOTE ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας. Αυτή η πετυχημένη πορεία συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ως άξονες τους Εργαζόμενους, την Υπεύθυνη Λειτουργία, την Αγορά, την Κοινωνία και το Περιβάλλον. Επιπλέον, μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητές της, η εταιρία στηρίζει σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις και θεσμούς, στέκεται σταθερά αρωγός σε σημαντικές ενέργειες πολιτισμού και ενισχύει τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Που είναι η περηφάνια σας σκουλήκια...Η προπαγάνδα των σκουληκιών καλά κρατεί... :2funny:

Έχουν να πέσουν χορηγίες...και διπλά στην σκουληκοφολιά...αλλά είπαμε για όλα φταίει ο Ερναντεθ!!! Να φύγει ο προπονητής!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κυριακή κοντή γιορτή παληκάρι μου. Θα σας δούμε και εσας σε μια εβδομάδα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Thesspunter ελπίζω να είσαι καλά και να μην έπαθες τίποτα. Αν είσαι καλά και απλώς δεν καταδέχεσαι να απαντήσεις τότε είσαι μαγάλη πούστρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom