ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
στο θρεντ των αφεντικων ειμαι
μα μας το αποδεικνύουν συνεχώς ποιος είναι το αφεντικό τις πόλις μας όλη μέρα εδώ είναι γιαφτο και εγώ θα αλλάξω πολιτική και θα τους αφήνω να γράφουνε συνεχώς
στο θρεντ των αφεντικων ειμαι
Γελάνε και οι τυφλοί!!!!
βέροια - ΑΡΗΣ
0-1 Νέτο στο 22 με πέναλτι
0-2 Βλόνταρτσικ 90+
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Καράμπελας (62΄Αουρέλιο), Ρομπέρζ, Κουλουχέρης (62΄Γκιάρο), Πρίττας, Μπατιόν (46΄Βιτόλο), Κάλβο (38΄Χαβίτο), Φελίπε, Ντελόρτε (62΄Βλοντάρτσικ), Παπάζογλου (62΄Κόκε)
http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/6mfjj5dvythf2bggz7q3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/5txn3vsoznovrii3mpxb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ξέχασες να αναφέρεις τα 500 τρελαμένα σουπεράκια .... εεεεε αρειανάκια ήθελα να πώ που τραβήχτηκαν στην ακριτική νάουσσα
είσαι τόσο προβλέψιμος που δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να σε τσιγκλίσω...φτυσε ρε την καραμελα με τον κοσμο δεν βαρεθηκες; αλλα τι αλλο να πεις; τι αλλο σε συμφερει;
καλα το ξερω οτι το λες για την πλακα χαζα λεμε;είσαι τόσο προβλέψιμος που δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να σε τσιγκλίσω...
ΑΡΗΣ G3 και βαλεντίνο:
Για να σοβαρέψουμε λίγο, πείτε μου αν θέλετε την άποψή σας για την περίπτωση Χαριτόπουλου...
ωπα ωπα τι λες; αν τις κοψει πως θα διασκεδαζουμε;εμείς ρε να σοβαρευτούμε άντε αγόρι μου πάνε πανηγύρισε το τέρμα που έβαλε η παρτιζάν άντε κόψε τις μαλακίες σου εδώ μέσα
Ωχ ο αλλος προλαβε και απεκτησε κομπλεξ και με την ΠΑΡΤΙΖΑΝ!!!Καλα ρε συ και αυτο σε πειραξε?πας καλα?εμείς ρε να σοβαρευτούμε άντε αγόρι μου πάνε πανηγύρισε το τέρμα που έβαλε η παρτιζάν άντε κόψε τις μαλακίες σου εδώ μέσα
νάτα βγήκανε όλα τα κοτόπουλα για βοσκή ..............

Ετσι ακριβως!Και που πανε για βοσκη???Καπου που να εχει μικρους γλοιωδεις οργανισμους που ερπονται!!!(γιατι αν το πω αλλιως θα με κραξετε!)νάτα βγήκανε όλα τα κοτόπουλα για βοσκή ..............
νάτα βγήκανε όλα τα κοτόπουλα για βοσκή ..............
![]()
![]()
ειναι αλανιαρικα δεν ειναι πτηνοτροφειου
Ειναι πρωι και εχω αναστολες ακομα αδερφε!Εσεις τί περιμένετε ρε σκουληκάρες; Να βρέξει;
Koνσεϊσάο το λέω εγώ...

γιατί; έχουν αυτοί και πρέπει να έχεις κι εσύ;Ειναι πρωι και εχω αναστολες ακομα αδερφε!![]()
![]()
![]()
![]()