Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγω 3 πραγματα θελω!!να νικησουμε την παοκ,να διασυρουμε τις γριες

ο παναθηναικος εχει καλυετρη ομαδα οποτε ηταν ανεμενομενο να χασουμε!αυτο που με πειραξε ηταν οτι οι παιχτες μας παρατηρησαν το παιχνιδι!!η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν ελεγα οτι θα σας κερδισουμε και θα σας διασυρουμε οπως καποιοι κυριοι στο ποδοσφαιρο,οπου ειχαμε τα γνωστα αποτελεσματα!!
ειναι γραφειοκρατικο το θεμα.αλλα και να μην γινει εχει κερδισει την αγαπη του κοσμουμετα τη νικη επι του αιγαλεου εχουμε στη σειρα καποια ματσακια που πρεπει οπωσδηποτε να κερδισουμε για αν ανεβουμε και αλλο στην βαθμολογια!!στο μασκετ τωρα εγω επιμενω οτι γιαναν λαθος επιλογες οσον αφορα τους παιχτες που πηραμε αλλα τελος παντων!!επισης ειναι λαικη απαιτηση το αλεξανδρειο να μετονομαστεΙ σε ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ!!ΥΓ.ακομα προφυλακισμενος ο αδελφος μας!!!2 μετρα και 2 σταθμα οπως παντα στηνελλαδα!!λευτερια στον αδελφο μας!!
οταν ηρθε με τον παο στο αλεξανδρειο βεβαιως!!με ροδοπεταλα τον υποδεχτηκαν...τον γκαλη κανεις δεν τον εβρισε!!ισα ισα μονο στο αλεξανδρειο εχει ερθει για να παρακολουθησει παιχνιδι και εγινε χαμος με το που μπηκε !!!το οακα δεν εγινε ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ γιατι τοτε καποιοι παιχτες της εθνικης δεν θελαν οπως και ο βασιλακοπουλος!!τρελε δεν ηατν τοτε με την φυσουνα στο ματς με τον πανιωνιο!!ειναι προφυλακισμενος 3 μηνες,δεν εχει αποδειχθει οτι συμμετειχε σε επεισοδια και ταυτοχρονα οπαδοι αλλων ομαδων συλλαμβανονται και αμεσως τους αφηνουν!!
και εσυ γιαννακη παρτους τα μυαλα και εσυ γκαλη παρτους το κεφαλι.απλα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!