gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.472
- Πόντοι
- 3.535
Ποιοι 25χιλιάδες ρε φιλαράκι;;;; Πας καλά; Αν μαζεύει ο Άρης πάνω από 6-7χιλιάδες θ είναι θαύμα.
Και τι να σου κάνουν και αυτοί με το καφενείο που λέγεται Άρης;;;
Ποιοι 25χιλιάδες ρε φιλαράκι;;;; Πας καλά; Αν μαζεύει ο Άρης πάνω από 6-7χιλιάδες θ είναι θαύμα.
αυτος θα ριξει την μαντσεστερ..Ούτε με τον Μόγιες δεν σώζεται ο Άρης...
11.500 είχε σήμερα τύπε,εσύ;Ποιοι 25χιλιάδες ρε φιλαράκι;;;; Πας καλά; Αν μαζεύει ο Άρης πάνω από 6-7χιλιάδες θ είναι θαύμα.
ρεντ ειχαν 5 ευρω εισητηριο ομως11.500 είχε σήμερα τύπε,εσύ;
11.500 είχε σήμερα τύπε,εσύ;
ναι τύπε και σε άλλες ομάδες έχουν τα ίδια λεφτά και ο κοσμάκης δεν πάει..ούτε τζάμπα με πρόσκληση!ρεντ ειχαν 5 ευρω εισητηριο ομως
Τιμωρια κεκλεισμενων τυπε.11.500 είχε σήμερα τύπε,εσύ;

πανω κατω την δυναμικη της καθε ομαδαςναι τύπε και σε άλλες ομάδες έχουν τα ίδια λεφτά και ο κοσμάκης δεν πάει..ούτε τζάμπα με πρόσκληση!
Εγώ έχω πουλήσει 12000 εισητήρια διαρκείας. Εσύ;11.500 είχε σήμερα τύπε,εσύ;
Μα γι αυτό λέω ότι θα βάλει λουκέτο (το ποδοσφαιρικό του τμήμα). 3 χρόνια στηΓ θα σημαίνει 0 έσοδα, πλήρη απαξίωση του τμήματος. Δε θα βρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ που να θέλει να δώσει έστω λίγα χρήματα. Δεν είχε Μελισσάν, ή Μαρινάκη ή έστω έναν Αλαφούζο στις καλές μέρες, θα βρεθεί στις σκατά;Και το πρόβλημα για τον Άρη είναι ότι αν πάει στη Γ για να καθαρίσει σπό τα χρέει πρέπει να παραμείνει σκεί για τρία χρόνια
Μα γι αυτό λέω ότι θα βάλει λουκέτο (το ποδοσφαιρικό του τμήμα). 3 χρόνια στηΓ θα σημαίνει 0 έσοδα, πλήρη απαξίωση του τμήματος. Δε θα βρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ που να θέλει να δώσει έστω λίγα χρήματα. Δεν είχε Μελισσάν, ή Μαρινάκη ή έστω έναν Αλαφούζο στις καλές μέρες, θα βρεθεί στις σκατά;
Κρίμα για μια ομάδα που επί Κούπερ έπαιζε ΜΠΑΛΑΡΑ. Αλλά από την άλλη καλά να πάθουν γιατί όταν τους δώθηκε η ευκαιρία να φέρουν τούμπα τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας αυτοί επέλεξαν ν είναι σε άρμα
καλα διαρκειας των 5 ευρω,το καθε προβατο επαιρνε 5-6 να ενισχυσει την ομαδαΕγώ έχω πουλήσει 12000 εισητήρια διαρκείας. Εσύ;
Α! Και έχω το δεύτερο ή τρίτο μεγαλύτερο Μ.Ο εισητηρίων στην Ελλάδα. Νούμερο που ο Άρης δε θα δει ποτέ (γιατί πάει για λουκέτο)
Τα ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ φτηνά διαρκείας ήταν για τους άνεργους. Το πιο φτηνό της ΑΕΚ αν δε κάνω λάθος ξεκινούσε στα 100 ευρώ (50 για το διαρκείας και 50 για το γήπεδο).καλα διαρκειας των 5 ευρω,το καθε προβατο επαιρνε 5-6 να ενισχυσει την ομαδα
100 ευρω ειχε ο παοκ και ο γαυρος,της ΑΕΚ το ποιο φθηνο ηταν 150 ευρω.Τα ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ φτηνά διαρκείας ήταν για τους άνεργους. Το πιο φτηνό της ΑΕΚ αν δε κάνω λάθος ξεκινούσε στα 100 ευρώ (50 για το διαρκείας και 50 για το γήπεδο).
Γύρνα τώρα πλευρό και σκεπάσου για να μη κρυώσεις.
Ρε μαλάκες θα μας τρελάνετε, είναι δυνατόν ομάδα Γ' εθνικής να έχει 150 ευρώ διαρκείας;