Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο μαλακας ο Κακος να τα βλεπει αυτα που απεβαλε τον Ισπανο ... Αρειανος δεν ειμαι αλλα το σωστο να λεγεται... Κομπλεξικος ...Μπραβο στο παιδι για την κίνηση του αυτή. Αποδεικνυει οτι πολλες φορες οι ανηλικοι μπορουν να παραδωσουν μαθηματα ηθους στους ενήλικες.
Μπραβο στο παιδι για την κίνηση του αυτή. Αποδεικνυει οτι πολλες φορες οι ανηλικοι μπορουν να παραδωσουν μαθηματα ηθους στους ενήλικες.
Συμφωνω απολυτα . Και εγω δεν ειμαι Αρειανος. ΑΕΚ ειμαι αλλά δεν εχει καμία σχεση. Ειμαστε άνθρωποι πάνω απο ολα. Η στεγνη εφαρμογη μιας παραγραφου της κεδ ,δεν μπορει να μετραει παραπανω απο τα αισθηματα για το χαμο ενος νεου παιδιού. Στο κατω κατω το ποδοσφαιρο ειναι θέαμα και οχι θέμα τηρησης νομων σε μια αιθουσα δικαστηρίου.Ο μαλακας ο Κακος να τα βλεπει αυτα που απεβαλε τον Ισπανο ... Αρειανος δεν ειμαι αλλα το σωστο να λεγεται... Κομπλεξικος ...
Τυποι στα αρχιδια μου τι εγινε ο αγωνας ας ζουσε το παιδακι και ας επεφταν και οι 2 ομαδες.Αυτα φτιαχνονται,η απωλεια μιας ζωης ομως ειδικα οταν χανεται τοσο νεα δεν φτιαχνεται ποτε.
Αλλάξτε τον τίτλο του τόπικ αυτού σε ΟΛΥΜΠΙΑΚ-ΑΡΗΣ ή ΑΡΜΑΤ-ΑΡΗΣ ή MARINAKIS FOR EVER...Μπορείτε επίσης να το πείτε και ''ΣΤΗΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 4 ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ''
3 δανεικούς και έχει και συνέχεια...Το νούμερο 1 παράρτημα του γαύρου όλων των εποχών
μαλλον εσεναΜαρία με τα κίτρινα ποιον αγαπάς καλύτερα εμένα ή το γείτονα;
ποσους παικτες εχεις αλλαξει με βαζελο; μεταξυ μας δεν ηθελες κανεναν απο τους 3 στην ομαδα σου;Αλλάξτε τον τίτλο του τόπικ αυτού σε ΟΛΥΜΠΙΑΚ-ΑΡΗΣ ή ΑΡΜΑΤ-ΑΡΗΣ ή MARINAKIS FOR EVER...Μπορείτε επίσης να το πείτε και ''ΣΤΗΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 4 ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ''
3 δανεικούς και έχει και συνέχεια...Το νούμερο 1 παράρτημα του γαύρου όλων των εποχών
Συμπολίτες συνήθως (αν όχι πάντα) σας βρίζω αλλά ήρθε η ώρα να πάρω το μέρος σας. Μόλις σήμερα έμαθα αναλυτικά για τα καραγκιοζιλίκια του Κάκου. Ο τύπος απέδειξε ότι εκτός από ιδιόρρυθμος, τυπολάτρης και ψωνάρα είναι και ΜΑΛΑΚΑΣ με κεφαλαία γράμματα και αναφέρομαι στη φάση που έδειξε δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον παίχτη σας που έβγαλε τη φανέλα προς τιμήν του αδικοχαμένου Άγγελου, είδα τη φάση και τραβούσα τα μαλλιά μου! Αλλά τί άλλο να περιμένει κανείς απ' αυτήν την πουστάρα... Μάλλον περί κακιασμένης αδερφής πρόκειται, δεν εξηγείται αλλιώς
[/ΤΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!! ΚΑΛΕ!!!!
παιδια σαν και αυτο δεν φευγουν ποτεΤυποι στα αρχιδια μου τι εγινε ο αγωνας ας ζουσε το παιδακι και ας επεφταν και οι 2 ομαδες.Αυτα φτιαχνονται,η απωλεια μιας ζωης ομως ειδικα οταν χανεται τοσο νεα δεν φτιαχνεται ποτε.