Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ενα φιλο ληκι που εχω χαρηκε περισσοτερο για τη νικη του Παναιτωλικου

ατιτλος θα μεινεις φετος !εσυ τον Ατρομητο θα τον περασεις στα ημιτελικα?
πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι θα...στριψεις δια του αραββωνος για να μην ανταμωσουμε
εδω θα 'μαστε.....![]()
ατιτλος θα μεινεις φετος !

Πέρα από τις πλάκες που κάνουνε εδώ,ο μπασκετικός Άρης θα έχει πάντα τον σεβασμό μας.Tέτοια γράφε να αναστηθεί επιτέλους ο Καραμαναρος και να γελάσει ξανά το χειλάκι του αδερφού φίλου φίδι του Ατενεζου.
Πάντως αυτή η ομάδα αξίζει έναν φραγκατο, όσο και να έχει αλλοτριωθεί το μπασκετακι.

Εσύ κάτσε δες θέατρο του Σαββάτου;; Έχει την εξεταστική με τον Καραμανλή κ τους άλλουςTέτοια γράφε να αναστηθεί επιτέλους ο Καραμαναρος και να γελάσει ξανά το χειλάκι του αδερφού φίλου φίδι του Ατενεζου.
Πάντως αυτή η ομάδα αξίζει έναν φραγκατο, όσο και να έχει αλλοτριωθεί το μπασκετακι.
Σωστός.Για μένα ο Άρης πρώτα και μετά ο Παναθηναϊκός είναι οι μεγαλύτερες ομάδες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ .Τι να πει κανείς για τον μέγιστο Νίκο Γκάλη .Είδα το ματς σήμερα δίκαια ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ματς έχει καλύτερη ομαδα και καλύτερο ρόστερ .Εμένα μου άρεσε πολύ από τον Άρη ο Τολιοπούλοσ μόνος του έπαιζε ενάντια στον Παναθηναϊκο .Δύσκολα να μείνει το καλοκαίρι στον Άρη (τον βλέπω σε ομάδα Ευρωλίγκας ).

Για το 87 θα λες Λιβέρη Ανδρίτσο λογικά.Δεν το ήξερα αυτό φιλε μαξιμιλιεν όντως αυτοί οι παίχτες που αναφέρεις τους θυμάμαι σαν ονόματα ειδικά τον Κορωναίο .Δυστυχως και αυτή η γενιά του Παναθηναϊκού ήταν άτυχοι γιατί δεν έπαιξαν μαζί με τον καλύτερο ελλη να αθλητη όλων των εποχών Γκάλη για να πάρουν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1987 (το έχω πει για μένα οι διακρίσεις με την εθνική είναι που μετράνε πιο πολύ από τον οποιαδήποτε τίτλο ).Παιχταράς σαν και αυτούς φίλε μαξιμιλιεν ήταν και ένας άλλο παίχτης του Παναθηναϊκού που ήταν στην ομσδα του 1987 δεν θυμάμαι το όνομα του και έβαλε κρίσιμους πόντους στον ημιτελικο και τελικό .Να είσαι καλά .Αυτοί που αναφέρεις θυμαμαι από εκπομπές που δείχνει η ΕΡΤ πρόλαβαν τον γκαλη και την μεγάλη ομάδα του Άρη ;
Από αυτούς που ανέφερα μόνο ο Κορωναίος στα τελευταία του.Να είσαι καλά .Αυτοί που αναφέρεις θυμαμαι από εκπομπές που δείχνει η ΕΡΤ πρόλαβαν τον γκαλη και την μεγάλη ομάδα του Άρη ;
Για το 87 θα λες Λιβέρη Ανδρίτσο λογικά.