You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικα αλλο ματς ειδεςειδικα ο παμπλο μας πεθανε στις μαγκιες..πωπω τρομαξε το ματι μου![]()
![]()
![]()
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
δεν σου γράφει αυτό ρε στόκο...ειδικα ο παμπλο μας πεθανε στις μαγκιες..πωπω τρομαξε το ματι μου![]()
![]()
![]()
σου γράφει οτι απλά δεν μασάει...
άλλο το ένα κι άλλο το άλλο
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δε μασαει,...απο τι ακριβως??Πες ρε "τσακαλι"...δεν σου γράφει αυτό ρε στόκο...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Γαμησε τα φιλε,ο Παμπλο δηλωσε οτι δεν ερχεται στο...κλεανθης Καρπαζιδης,χεστηκε ο μαλακας!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν σου γράφει αυτό ρε στόκο...
Δε μασαει,...απο τι ακριβως??Πες ρε "τσακαλι"...
Από έδρες... Δύσκολο να το καταλάβεις;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αντε ρε,σοβαρα????Δε μασαει απο εδρες?Τι μου λες...ολοι οι υπολοιποι μασανε δηλαδη και ο ηρωας δε χαμπαριαζει τιποτα?Ρε,αντε απο εκει που μιλας και για μπαλα...επιστρεφω στη χειμερια ναρκη μου.Από έδρες... Δύσκολο να το καταλάβεις;
Καλα ρε συ τι ρωτας?Εσυ τον εχεις δει να μασαει?Οι μονοι που μπορουν να τον σταματησουν ειναι απο τη διοικηση με καμμια καμπανα!Αλλιως...δυσκολα!Δε μασαει,...απο τι ακριβως??Πες ρε "τσακαλι"...
Εδρες ρε,οχι...βαλαρουτσος!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤΑντε ρε,σοβαρα????Δε μασαει απο εδρες?Τι μου λες...ολοι οι υπολοιποι μασανε δηλαδη και ο ηρωας δε χαμπαριαζει τιποτα?Ρε,αντε απο εκει που μιλας και για μπαλα...επιστρεφω στη χειμερια ναρκη μου.

thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
δεν έχει όριο η μαλακία σας... Ρώτησες "τί;" και σου απαντησα. Ποιός σου είπε οτι οι άλλοι μασάνε και έβγαλες αυτό το αυθόρμητο συμπέρασμα;Αντε ρε,σοβαρα????Δε μασαει απο εδρες?Τι μου λες...ολοι οι υπολοιποι μασανε δηλαδη και ο ηρωας δε χαμπαριαζει τιποτα?Ρε,αντε απο εκει που μιλας και για μπαλα...επιστρεφω στη χειμερια ναρκη μου.
Καταλαβαίνεις οτι με τη συμπεριφορά σου έρχεσαι στα λόγια μου; Φαντάσματα βλέπεις
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αφου και οι υπολοιποι δε μασανε τοτε γιατι τον αναφερετε?βλεπεις που δεν εχετε ιδεα σα λαος απο μπαλα και τρωτε ο,τι σας σερβιρουν οι δημοσιογραφοι?Κραζετε εμας οτι ταχα πανηγυριζουμε για το 0-0 και τον τσαμπουκα των παιχτων μας κι εσεις με το γαυρο μονο που δε βγηκατε στο Λευκο πυργο για τη μπουνια ενος παιχτη-καφρου παρα το καθαρο 2-0 εις βαρος σας,τι αλλο να πει κανεις?δεν έχει όριο η μαλακία σας... Ρώτησες "τί;" και σου απαντησα. Ποιός σου είπε οτι οι άλλοι μασάνε και έβγαλες αυτό το αυθόρμητο συμπέρασμα;
Καταλαβαίνεις οτι με τη συμπεριφορά σου έρχεσαι στα λόγια μου; Φαντάσματα βλέπεις
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
δεν τον ανέφερα εγώ, απλά απάντησα στην απορία σου που είχε να κάνει με το τι έγραψε ο άλλοςΑφου και οι υπολοιποι δε μασανε τοτε γιατι τον αναφερετε?βλεπεις που δεν εχετε ιδεα σα λαος απο μπαλα και τρωτε ο,τι σας σερβιρουν οι δημοσιογραφοι?Κραζετε εμας οτι ταχα πανηγυριζουμε για το 0-0 και τον τσαμπουκα των παιχτων μας κι εσεις με το γαυρο μονο που δε βγηκατε στο Λευκο πυργο για τη μπουνια ενος παιχτη-καφρου παρα το καθαρο 2-0 εις βαρος σας,τι αλλο να πει κανεις?
για το τελευταίο που γράφεις συμφωνώ απολυτα, θεωρώ οτι η πρεμούρα μας να φτάσουμε τον ολυμπιακό συγκρινεται άνετα με τη δική σας αγωνία να αποδείξετε οτι είστε μία τρίχα απ τα αρχίδια μας...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Η ελλειψη επιχειρηματων σε οδηγει να γραφεις μαλακιες η το'χεις εμφυτο?δεν τον ανέφερα εγώ, απλά απάντησα στην απορία σου που είχε να κάνει με το τι έγραψε ο άλλος
για το τελευταίο που γράφεις συμφωνώ απολυτα, θεωρώ οτι η πρεμούρα μας να φτάσουμε τον ολυμπιακό συγκρινεται άνετα με τη δική σας αγωνία να αποδείξετε οτι είστε μία τρίχα απ τα αρχίδια μας...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
δεν το πιστέυω.... λούκ χου ισ τοκινγκΗ ελλειψη επιχειρηματων σε οδηγει να γραφεις μαλακιες η το'χεις εμφυτο?
σάλτα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μετα αναρωτιοσουνα που χαθηκα...δεν το πιστέυω.... λούκ χου ισ τοκινγκ
σάλτα
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Μπα, δεν μου έλειψεςΜετα αναρωτιοσουνα που χαθηκα...
απλά μου έκανε εντύπωση η συγκυρία της επιστροφής
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Οπως το'πες ακριβως τωρα...συγκυρια....Μπα, δεν μου έλειψες
απλά μου έκανε εντύπωση η συγκυρία της επιστροφής
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)