Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
57
Πόντοι
0
ειδικα ο παμπλο μας πεθανε στις μαγκιες..πωπω τρομαξε το ματι μου :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
ειδικα ο παμπλο μας πεθανε στις μαγκιες..πωπω τρομαξε το ματι μου :2funny: :2funny: :2funny:
δεν σου γράφει αυτό ρε στόκο...

σου γράφει οτι απλά δεν μασάει...

άλλο το ένα κι άλλο το άλλο

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
57
Πόντοι
0
καλα που μου το θυμησες τσακαλακο :think: :think: :think:

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
57
Πόντοι
0
οσο για το στοκο αλλοι τωνε προλογο οτι ειναι φτηνη κοκα και ρουφανε με τον τονο

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
57
Πόντοι
0
ουτε εγω μασαω οταν εχω διπλα μου μακη τακη σουλα να μου κανουν πλατες :rockon: :rockon: :rockon:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
Γαμησε τα φιλε,ο Παμπλο δηλωσε οτι δεν ερχεται στο...κλεανθης Καρπαζιδης,χεστηκε ο μαλακας! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν σου γράφει αυτό ρε στόκο...

σου γράφει οτι απλά δεν μασάει...

άλλο το ένα κι άλλο το άλλο

Δε μασαει,...απο τι ακριβως??Πες ρε "τσακαλι"...

Από έδρες... Δύσκολο να το καταλάβεις;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Από έδρες... Δύσκολο να το καταλάβεις;
Αντε ρε,σοβαρα????Δε μασαει απο εδρες?Τι μου λες...ολοι οι υπολοιποι μασανε δηλαδη και ο ηρωας δε χαμπαριαζει τιποτα?Ρε,αντε απο εκει που μιλας και για μπαλα...επιστρεφω στη χειμερια ναρκη μου.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δε μασαει,...απο τι ακριβως??Πες ρε "τσακαλι"...
Καλα ρε συ τι ρωτας?Εσυ τον εχεις δει να μασαει?Οι μονοι που μπορουν να τον σταματησουν ειναι απο τη διοικηση με καμμια καμπανα!Αλλιως...δυσκολα!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αντε ρε,σοβαρα????Δε μασαει απο εδρες?Τι μου λες...ολοι οι υπολοιποι μασανε δηλαδη και ο ηρωας δε χαμπαριαζει τιποτα?Ρε,αντε απο εκει που μιλας και για μπαλα...επιστρεφω στη χειμερια ναρκη μου.
Εδρες ρε,οχι...βαλαρουτσος!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
δεν έχει όριο η μαλακία σας...  Ρώτησες "τί;" και σου απαντησα.  Ποιός σου είπε οτι οι άλλοι μασάνε και έβγαλες αυτό το αυθόρμητο συμπέρασμα;

Καταλαβαίνεις οτι με τη συμπεριφορά σου έρχεσαι στα λόγια μου;  Φαντάσματα βλέπεις

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
57
Πόντοι
0
με κανατε να γελασω παλι..αντε καλη συνεχεια σε ολους..και το εννοω :) :) :dancing:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν έχει όριο η μαλακία σας...  Ρώτησες "τί;" και σου απαντησα.  Ποιός σου είπε οτι οι άλλοι μασάνε και έβγαλες αυτό το αυθόρμητο συμπέρασμα;

Καταλαβαίνεις οτι με τη συμπεριφορά σου έρχεσαι στα λόγια μου;  Φαντάσματα βλέπεις
Αφου και οι υπολοιποι δε μασανε τοτε γιατι τον αναφερετε?βλεπεις που δεν εχετε ιδεα σα λαος απο μπαλα και τρωτε ο,τι σας σερβιρουν οι δημοσιογραφοι?Κραζετε εμας οτι ταχα πανηγυριζουμε για το 0-0 και τον τσαμπουκα των παιχτων μας κι εσεις με το γαυρο μονο που δε βγηκατε στο Λευκο πυργο για τη μπουνια ενος παιχτη-καφρου παρα το καθαρο 2-0 εις βαρος σας,τι αλλο να πει κανεις?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
Αφου και οι υπολοιποι δε μασανε τοτε γιατι τον αναφερετε?βλεπεις που δεν εχετε ιδεα σα λαος απο μπαλα και τρωτε ο,τι σας σερβιρουν οι δημοσιογραφοι?Κραζετε εμας οτι ταχα πανηγυριζουμε για το 0-0 και τον τσαμπουκα των παιχτων μας κι εσεις με το γαυρο μονο που δε βγηκατε στο Λευκο πυργο για τη μπουνια ενος παιχτη-καφρου παρα το καθαρο 2-0 εις βαρος σας,τι αλλο να πει κανεις?
δεν τον ανέφερα εγώ, απλά απάντησα στην απορία σου που είχε να κάνει με το τι έγραψε ο άλλος

για το τελευταίο που γράφεις συμφωνώ απολυτα, θεωρώ οτι η πρεμούρα μας να φτάσουμε τον ολυμπιακό συγκρινεται άνετα με τη δική σας αγωνία να αποδείξετε οτι είστε μία τρίχα απ τα αρχίδια μας...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν τον ανέφερα εγώ, απλά απάντησα στην απορία σου που είχε να κάνει με το τι έγραψε ο άλλος

για το τελευταίο που γράφεις συμφωνώ απολυτα, θεωρώ οτι η πρεμούρα μας να φτάσουμε τον ολυμπιακό συγκρινεται άνετα με τη δική σας αγωνία να αποδείξετε οτι είστε μία τρίχα απ τα αρχίδια μας...
Η ελλειψη επιχειρηματων σε οδηγει να γραφεις μαλακιες η το'χεις εμφυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom