You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 266
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.628
- Πόντοι
- 3.506
111 χρόνια όποιος σας γαμάει Άρης είναι ρε.
Χρόνια πολλά Αρειανάρα μου!!!
Χρόνια πολλά Αρειανάρα μου!!!
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.283
- Πόντοι
- 446
Τι & αν είμαστε στα πλέϊ άουτ...
anoixtomyalos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 5.775
Καλησπέρα Αδέρφια.
Καιρό έχω να εμφανιστώ. Κάποτε με τον Νατσο τα λέγαμε εδώ ....
Καιρό έχω να εμφανιστώ. Κάποτε με τον Νατσο τα λέγαμε εδώ ....
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.283
- Πόντοι
- 446
petheropliktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 841
- Πόντοι
- 81
Πρόεδρε μάλλον το κανελώνεις το ρυζόγαλο αλλά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, βάλε φράγκα και κάνε σωστές κινήσεις κι εμείς μέχρι στις πουτάνες θα σε πάμε να γίνεις άντρας. Άιντε, 24 χρονών να παίζεις με κούκλες ακόμα.
Άρης ρε μουνι.
Άρης ρε μουνι.
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.283
- Πόντοι
- 446
Πέμπτη βράδυ όπως παλιά
Labubu: Ποια είναι τα κουκλάκια που έχουν ξετρελάνει τον νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης Διαβασε για αυτες τις κουκλες ποσο κοστιζουν και ποσοι επωνυμη ασχολουνται με αυτες..Πρόεδρε μάλλον το κανελώνεις το ρυζόγαλο αλλά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, βάλε φράγκα και κάνε σωστές κινήσεις κι εμείς μέχρι στις πουτάνες θα σε πάμε να γίνεις άντρας. Άιντε, 24 χρονών να παίζεις με κούκλες ακόμα.
Άρης ρε μουνι.
petheropliktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 841
- Πόντοι
- 81
Κι εγώ τι να κάνω, να κλαίω τώρα; Επειδή είναι ακριβές; Τέλος πάντων, είδαμε και τον Λάσκαρη με την νταρντάνα την τετράβυζη που'χε μουνί τέσσερα κιλά.Labubu: Ποια είναι τα κουκλάκια που έχουν ξετρελάνει τον νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης Διαβασε για αυτες τις κουκλες ποσο κοστιζουν και ποσοι επωνυμη ασχολουνται με αυτες..
Ρε φιλε μη συγκρινεις τις πουτσες με τις βουρτσες.....ο Λασκαρης ηταν κομητης....αυτος εχει ενα σορο επιχειρησεις.....μονο που στο ΝΒΑ τον εχουνε πρωτη μουρη και οι Μπακς οταν πηραν το πρωταθλημα του εδωσε και αυτον δαχτυλιδη,κατι λεει...Κι εγώ τι να κάνω, να κλαίω τώρα; Επειδή είναι ακριβές; Τέλος πάντων, είδαμε και τον Λάσκαρη με την νταρντάνα την τετράβυζη που'χε μουνί τέσσερα κιλά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις