Επισκέπτης
παντα σε μας γυρνανε,δεν ξεχνανε τον εραστη τους!απλα ειναι λιγο παρτολα η παοκδαφνοστεφανωμενος τον εμαθε μπανιο εξ ου & η επιμονη αναφορα..
τι να κανεις???
τα δερνεις-κλαινε..
τα γαμας-θελουν & αλλο..
αβυσσος η ψυχη των τουρκογυφτων..
παντα σε μας γυρνανε,δεν ξεχνανε τον εραστη τους!απλα ειναι λιγο παρτολα η παοκδαφνοστεφανωμενος τον εμαθε μπανιο εξ ου & η επιμονη αναφορα..
τι να κανεις???
τα δερνεις-κλαινε..
τα γαμας-θελουν & αλλο..
αβυσσος η ψυχη των τουρκογυφτων..
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..παντα σε μας γυρνανε,δεν ξεχνανε τον εραστη τους!απλα ειναι λιγο παρτολα η παοκ![]()
![]()
![]()
![]()
λες?????τωρα εξηγουντε ολα τι Λιλα τι Λιλλης δλδ!
ετσι-ετσι..το λες & σου τρεχουν τα σαλια..σου εμεινε το απωθημενο απο την αλαμανα ε???ήρθαν και τα σκουπίδια της σκατο-7
εχω να καταγγειλω,οτι η φωτογραφια που αναρτηθηκε,ειναι απο στιγμες ηδονης μεταξυ του ΑΡΗ και της παοκ!καποιοι ομως κλεψαν τα ντοκουμεντα αυτα και τα ποσταρουν σε ολο το ιντερνετ!θα κινηθω δικαστικα ρε αλητεςααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δωρητη βαλε το ct της μπαοκ ρε..
3 ωρες μεσα σε βροχη στον περιφερειακο για να πεταξεις πετρες στην 7ήρθαν και τα σκουπίδια της σκατο-7
[/URL] αλλο λεω..ξερει ο δωρητης..εμεις μιλαμε με βιντεακια..εχω να καταγγειλω,οτι η φωτογραφια που αναρτηθηκε,ειναι απο στιγμες ηδονης μεταξυ του ΑΡΗ και της παοκ!καποιοι ομως κλεψαν τα ντοκουμεντα αυτα και τα ποσταρουν σε ολο το ιντερνετ!θα κινηθω δικαστικα ρε αλητες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.imageshack.gr/view.php?file=cbjzjr5mkw0ihta2hhy8.jpg]ετσι-ετσι..το λες & σου τρεχουν τα σαλια..σου εμεινε το απωθημενο απο την αλαμανα ε???
[/URL]και φωτοαλλο λεω..ξερει ο δωρητης..εμεις μιλαμε με βιντεακια..
[/URL]γυριζει και βιντεακια τωρα??αλλο λεω..ξερει ο δωρητης..εμεις μιλαμε με βιντεακια..
!!να την ξενοπηδατε εσεις,παει και ερχεται!το γαμησι που της εριξε ο θρασυβουλας,το συγχωρεσα!τα κρυφα ραντεβου με τον βγενο,τα συγχωρεσα και αυτα!αλλα ως εδω!το εριξε και στις τσοντες??ισως φταιμε και εμεις!την εχουμε παραμελησει την παοκ,και ψαχνει αλλου ηδονη πως φανηκε η βλακεια σου τωραπρωταθλητές στο 100άρι οι γκέι....κοιτάξτε τρέξιμο οι φλωρόφατσες...
[youtube=425,350]vehFJ44gP0c[/youtube]
[/URL]
[/URL]υπομονη κοπελλαρα μου μεχρι το σεπτεμβρημεταγραφάρα ο ρούλης...φέρνει τον Ντελόρτε τον πασίγνωστο αργεντίνο γκολτζή...δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε
[youtube=425,350]4aXqYZ6rc0w&feature=related[/youtube]

θα αρχισει τα μπουλκουμε τοτε?υπομονη κοπελλαρα μου μεχρι το σεπτεμβρη![]()
![]()