Νέα

Ariel

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα 1nv1nc1ble
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Μηνύματα
11.388
Κριτικές
132
Like
129
Πόντοι
2.266
μαζεμα ολα τα τραβελια και στους φουρνους του Αουσβιτς!
ουστ ανωμαλοι!

Επειδή είμαστε κλειστά τα τελευταία 64 έτη,μήπως μπορείτε να τους πάτε στο βενέτη που είναι πιο κοντά με σύγχρονους κλίβανους? :grin:
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
μαζεμα ολα τα τραβελια και στους φουρνους του Αουσβιτς!
ουστ ανωμαλοι!
Του  Αουσβιτς????  Εχω και σπιτη μου φουρνο.... να με κανης ενα γιουβετσακηηηη   μουρλια...  DEUTSCHLAND UBER ALLES....
 

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Μηνύματα
229
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
αυτά ανήκουν στη γενική συζήτηση και είναι εκτός topic
 

takoylhs44

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Μηνύματα
25
Like
2
Πόντοι
0
Συναντη8ηκα με την Αριελ πριν 4 ημερες.Γενικα μου αρεσουν οι ευσωμες και πληθωρικες κι ετσι ειπα να δοκιμασω την εν λογω κυρια.Η πρωτη εντυπωση μολισ την ειδα ηταν παραπανω απο καλη,βεβεα ηταν ντυμενη,μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα.Μολις ξεντυθηκε απογοητευτηκα εντελως το μονο που ξεχωριζε ηταν δυο υπερμεγεθη σιλικονουχα βυζια πολυ κακης ποιοτητος με υπερβολικα μικρη ρωγα (σκεφτειτε σα να φορουσε σουτιεν με δυο πορτοκαλια)το δε σωμα της ειναι καθαρα αντρικο χωρις ιχνος θυληκοτητας με λιγα λογια ενας χοντρος πουστης με δυο κακης ποιοτητος σιλικονουχα βυζια.Αυτα για την εμφανιση.Η συμπεριφορα της ηταν παρα πολυ καλη γενικα ομιλητικη και γλυκια και δεν βιαζεται.Οσο αφορα τωρα το σεξ η πληρης απογοητευση εντελως απαθης χωρις καμμια πρωτοβουλια δειχνει οτι βαριεται.Με λιγα λογια πεταμενα λεφτα
 

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Μηνύματα
780
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
...μια χαρα τα ειπες αγαπητε μου με τις 3 πρωτες παραγραφους (φρασουλες..)...απο τις λεξεις που χρησιμοποιεις φαινεσαι ατομο φιλελευθερο  :2funny:, ανοιχτομυαλο :tickedoff: που δε βλεπει τα της ζωης και κυριως τα της σεξουαλικοτητας ασπρο-μαυρο αλλα τυπος υπερ ανω :2funny: που αποδεχεται καθε "νομιμη" εκφραση σεξουαλικοτητας στη σημερινη εποχη :headbang:!!!!!!!!
...
Μ Α Λ Ι Σ Τ Α
...
...βεβαια, μας τα χαλασες αγαπητε προς το τελειωμα...το κειμενο σου με μια πρωτη αναλυση φαινεται ακαταλαβιστικο τουλαχιστον ΑΠΟ  ΕΜΕΝΑ!! μη παρω στο λαιμο μου αλλους νεο-φιλελευθερους νεο-σοσιαλιστες που αρνουνται να πιστεψουν πως  ναι και ο Σταλιν συντηρουσε στρατοπεδα συγκεντρωσεως ...CIA is calling ("...who let the dogs out??????????")!!!
------------
...Εαν ομως διαβασουμε καλυτερα το κειμενο σου μπορουμε εμεις, μαλλον μπορω (τουλαχιστον εγω!) να σου απαντησω στην "ευλογη" απορια σου και δυσκολια να κατανοησεις την ταυτοτητα μας:
εμας δηλαδη, των μη-ολοκληρομενων ζομπι-μεταλαγμενων κατα το 1/2 , περιθωριακων, ασεξουαλικων, απροσωπων , ανικανοποιητων , demi-gay-carnaval rio/venice, νεο - faux-glamour-drag-vampir-ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ....και με 2 λογια να σου παρουσιασω γιατι εσενα προσωπικα (...φιλε νεο-συντηρητικε του τυπου "εγω δεν ειμαι συντηρητικος αλλα ΑΠΟΛΥΤΑ πιστευω, αποδοκιμαζω, κραζω, φρονω κτλ κτλ...." , την παρασκευη απογευμα εφοσον θα εχεις μελετησει τα σκαμπανεβασματα των μετοχων σου ετοιμασου για μια τσαρκα με τα αγαπημενα σου CG με original μουνακι ή οχι...δεν εχει σημασια φτανει να φαινεται real...και ας ειναι τα δαχτυλα και οι πατουσες νταλικερη και το καρυδη ορατο απο χιλιομετρα και μοιαζει με τον Γκουσγκουνη με μουνακι...ναι ναι φτανει να ειναι το μουνι μουνι...ειπαμε ολα και ολα!!...και αμα κρεμεται και κανενα strap-on ε καλα τωρα πλακα κανουμε...χιχιχιχι...δεν ειναι αληθινο....ας παιξουμε τους γιατρους στα ψευτικα...σκοταδι ειναι ποιος μας βλεπει! και Κυριακη πρωι μαζι με την Κυρια "κυρια κυρια ...με τα ολα της βεβαιως.." ετοιμασου για πρωινη λειτουργεια!!... του τυπου ειπαμε, μην τον παιρνεις το λογο μου προσωπικα ...μην κολαζεσαι S Αδωνη S  μου ηρεμα!!!!)  σου φαινεται ΤΟΣΟ δυσνοητο :

1. πιστευεις οτι ειναι νορμαλ, αποδεχτο και φυσιολογικο αυτο που ΝΙΩΘΕΙΣ και οπως το ΝΙΩΘΕΙΣ  ΕΣΥ!!! αρα λογικο να μην καταλαβαινεις ΕΜΕΝΑ και ολους αυτους που κανουν σεξ-ερωτα με το ειδος μου!! οπως ας πουμε ΕΓΩ δεν καταλαβαινω τις λεσβιες , τους παιδεραστες, τους κοπρολαγνους και τους κτηνοβατες..ή ακομη και τους S κρετινους S!
2. πολυ πιθανων να μην υπηρξες πολυ καλος στην εκθεση ιδεων ή στις καλες τεχνες γιατι μου φαινεται οτι δε μπορεις να αντιληφθεις συνθετες και διαφορετικου τυπου ενωσεις...οπως:
α. αντρας ή γυναικα που κανει σεξ και ερεθιζεται με αντρες και γυναικες!! BISEXUAL λεγεται! αυτο το γνωριζεις??
β. αντρας ή γυναικα που τη βρισκει και ερεθιζεται (και τελειωνει βεβαια!) αποκλειστικα με πατουσες (ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ), ουρα (ΟΥΡΟΛΑΓΝΟΣ), ηλικιωμενους ανω των 65 (ΓΕΡΟΝΤΟΦΙΛΟΣ), αντρες ή γυναικες σε φαση ΠΑΡΕΝΔΥΣΙΑΣ (DRAG/CROSSDRESSING) ...μην παθεις τιποτα...ναι ναι συμβαινουν και αυτα...
"Burn them...S to the stake S!!!)...ακομη
γ. αντρας ή γυναικα που τη βρισκει με μεταλλαγμενα αγορακια με βυζακια τρυφερα και εμφανιση feminine με  πουλακι που καυλωνει και γαμαει και τον παιρνει και τον γλυφει και χυνει και τρελενεται κιολας απο καυλα  !! ...(η ακολασια χωρις ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!! S θου κυριε S!)...τελος
δ. τραβεστι/τρανσεξουαλ (PRE-OP , με ψωλη δηλαδη!) που γουσταρουν να ειναι αυτο ακριβως ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
(ελεος ποια...ΑΛΛΟ ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!)...με ψωλη που καυλωνει και κωλαρακι αχορταγο που γουσταρουν να ΓΑΜΑΝΕ ή και να πηδιουνται με  ΑΡΡΕΝΩΠΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ και οχι αδελφες κουνιστες λυγιστες!!!....Να μην αναφερθω και στην περιπτωση Τρανς (με παπαρι βεβαιως!!) που εχουν σχεση αποκλειστικα με ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! (φιλη μου στο LA  εχει σχεση με γυναικα --και μουναρα πληροφοριακα, μις ...να μην την δωσω δεν ειναι σωστο--εδω και 5 χρονια και ειναι παρα πολυ αγαπημενες!!)..."α παπαπαπα...τρεεμει η γης και ο ουρανος...που ειναι καλε η S αγνη ηρωικη εποχη του "ΕΕΧ"?? S ")
....

βεβαια...αγαπητε μου νεο-φιλελευθερε S Τεξανε S! , επειδη οπως ενας γνησιος νεο-συντηρητικουρας, θες να φαινεσαι και politically-correct !, δεχεσαι και κατανοεις το gayλικη και το "αντρας ειμαι και γουσταρω αντρες...εχει κανεις προβλημα??", φτανει να ειναι "εξω απο το σπιτι μας!"...οπως επισης και το εγχειρισμενο ειδος!!!! (το αστειο ειναι οτι ενας αντρας που ΔΕ γουσταρει καθολου το εγχειρισμενο αλλα ΜΟΝΟ original θα εγραφε ισως οτι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ το δικο σου ειδος και θα χρησιμοποιουσε ισως και τις ιδιες ακριβως εκφρασεις!!  τι ειρωνια ! χεχεχεχε.....)
.....
εσυ λοιπον drugo (ωχ!!! μου ξεφυγε αυτο S συντροφε! S)....δυσκολευεσαι να κατανοησεις κατι που ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ συχνα μεσα στην κοινωνια μας ή εστω που δεν ταιριαζει στην ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ σου: "ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΒΥΖΙ...que scandale!!!!!!!!"...ε λοιπον σου το λεω εγω...wake up and smell the AROMA dear!!!! εμεις ειμαστε ποια κατι το συνηθισμενο...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ!!!!
-----------
...και αφου εισαι αγαπη μου που εισαι μισαλλοδοξος κρετινος S ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΡΑΣ S του κερατα-"Seig heil!") (ναι ναι διαβασα και αλλα σχολια σου!...15 κωλοτουμπες θα εκανες και 2 χωραφια θα πουλαγες χρυσε μου για να σου κατσει η Αλεξανδρατου!!!! keep on jerking!!) ...μην καμουφλαρεις τα λογια σου με γενικολογες ασυναρτησιες του τυπου "............σεξουαλικη και προσωπικη ταυτοτητα"....πες απλα οτι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ γιατι δεν ΜΕ νιωθεις και εισαι σουπερ!!!...ειπαμε ....ουτε εγω καταλαβαινω τις λεσβιες...ΑΛΛΑ υπαρχουν γυρω μας και καταλαβαινω οτι για να κανουν αυτο που κανουν ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ!!

...και αν στο 20-30% των αντρων (να μην πω και περισσοτεροι...εμπειρικα αλλα και ακαδημαικα μιλαω) αρεσει και θα πηγαινε με μια τρανς με πουλι , δε νομιζεις οτι ΕΣΥ εισαι η εξαιρεση???? 

...και εαν εγω , που απο τοτε που θυμαμαι (απο τα 5 μου!!!) μου αρεσαν οι αρρενωποι αντρες ανω των 35χρ., και στην πορεια καταλαβα οτι ΔΕ γουσταρω gay αλλα ασχετους κυριους της διπλανης πορτας (homme fatal!!!) , ασχετως σεξουαλικης ΣΤΑΣΗΣ!, που για να δελεασω σεξουαλικα και να ταιριαξω στην ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ τους , αλλα και ταυτοχρονα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ!,  επρεπε να μεταλλαχθω και να γινω ΤΡΑΝΣ (αλλα ΔΕ ΝΙΩΘΩ απαραιτητα ΓΥΝΑΙΚΑ ή ΑΝΤΡΑΣ !!! ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ!!!) ΕΝΕΡΓΟ-ΠΑΘΗΤΙΚΗ που καυλωνει και γουσταρει με τον 2μετρο ΚΩΛΑΡΑ ΨΩΛΑΡΑ ασχετως σεξουαλικης στασης, πρεπει σωνει και καλα να το κοψω για να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΩ??????????   αν ειναι δυνατον!  ying & yang , rings a bell..at all??? ειμαι  Τ Ρ Α Ν Σ Ε Ξ Ο Υ Α Λ με ΠΑΠΑΡΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!


...
το γραφω ακομη μια φορα....

ΑΛΛΟ GAY, ΑΛΛΟ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΑΛΛΟ ΝΙΩΘΩ ΓΥΝΑΙΚΑ και αλλο ΝΙΩΘΩ ΤΡΑΝΣ Ή GAY!!!!!!!!!
ναι λοιπον υπαρχουμε και εμεις...εμεις που νιωθουμε και ειμαστε ΤΡΑΝΣ ...ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

αυτη ειναι η σεξουαλικη μου ταυτοτητα αγαπητε!! οσον αφορα στην προσωπικη ταυτοτητα...S ultra - conservative neo-yappi S μου...αυτη δεν οριοθετειται ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ...get it?????? .......ισως να αποτελεις εξαιρεση .....SS!


xxx
n

Πολύ φαιά ουσία κατανάλωσες Νάντια, χωρίς να υπάρχει λόγος.
Έχουν ειπωθεί ξανά αυτά...
Δεν βγάζεις άκρη με το να επιδιώκεις να αντιπαρέρχεσαι με τα λεγόμενα του καθενός, αλλά χαλάς την ζαχαρένια σου.
Ο καθένας έχει την άποψή του, σωστή ή λάθος, τεκμηριωμένη ή αδικαιολόγητη αυτή είναι. Απλά προσπέρνα την...
 

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Μηνύματα
256
Κριτικές
5
Like
202
Πόντοι
1
με την αρια ειχα βρεθει μεσα στο καλοκαιρι. κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλη περιπτωση και απο τις πιο θηλυκες κοπελες του ειδους της. δεν ξερω αν προλαβε να παρει τοσα πολλα κιλα, οπως εγραψε καποιος φιλος, αλλα οταν πηγα ηταν σε πολυ καλη κατασταση. απο πλευρα συμπεριφορας θα την χαρακτηριζα αψογη, πολυ φιλικη, σε κανει να αισθανεσαι ανετα και ο χωρος πολυ καθαρος. σχετικα καλο εργαλειο και στο κρεβατι αρκετα καλη, αλλα υπαρχουν και πιο καλες περιπτωσεις. στα συν πως πριν ξεκινησει το παιχνιδι, δεν σε πιεζει να βιαστεις, και ειναι θετικη στο να ικανοποιησει πολλα γουστα.
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
Nantia  ξεχασες και τους  ASEXUALS.....  που δεν ενδιαφεροντε καθολου για Σεξ....
 

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Μηνύματα
242
Like
12
Πόντοι
1
Nantia   ξεχασες και τους   ASEXUALS.....  που δεν ενδιαφεροντε καθολου για Σεξ....

...πολλες κατηγοριες αφησα πισω Δαναη μου!!! πιστευω ακραδαντα (πλεον) πως καθε ανθρωπος  εχει τη δικη του ξεχωριστη σεξουαλικοτητα (καποιοι βεβαια πιο συνθετη απο αλλους...καποιοι σχεδον ανυπαρκτη!)...οι ταμπελες, οσον αφορα στη σεξουαλικη πραξη, ειναι ανευ ουσιας!!! ..και βεβαια μονο εμεις του επαγγελματος μπορουμε να το πιστοποιησουμε αυτο γιατι κανουμε σεξ χωρις προσχηματα και πρωτοκολλα! η υπολοιπη κοινωνια ζει πλεον τη σεξουαλικοτητα ως life-style, κρινοντας μονο απο το φαινεσθαι,  και οχι ως μια σειρα απο αυθορμητες ενστικτωδεις εκτονωσεις! εμεις ζουμε ακριβως αυτο και ξερουμε οτι τη στιγμιαια ορμη και εκτονωση μπορει να την προκαλεσει και ενα καλοβαμμενο δαχτυλο ή η μυρωδια ενος καινουργιου πεδιλου ...ασχετως φυλου ή σεξουαλικου "προσανατολισμου"!!
...δηλαδη, περι ορεξεως...ουδεις λογος!

xxx
n
 

12points

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Αριελ εδω.
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου 12points που με ενημέρωσε.Δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση  και ούτε και ασχόλουμε με τέτοιου είδους κριτικές απλά κάποιες φορές κάποιοι κατεργάρηδες πρέπει να πηγαίνουν  στον παγκο τους.
        Ο  εν λογω κυριος λοιπόν με πήρε τηλέφωνο πριν κάποιες μέρες και μου έκλεισε κάποιο ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο που ούτε καν ήξερα.Πήγαίνοντας στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι ο χώρος ήταν απαράδεκτος πολύ βρώμικο ξενοδοχείο,φωνές από τα δίπλα δωμάτια καθόλου εξαερισμός και πολύ άσχημη μυρωδιά.Οταν χτύπησα λοιπόν την πόρτα του δωματίου αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου, και δεν μιλάω για την εξωτερική εμφάνιση μιλάω όσο αφορά την καθαριότητα.Με υποδέχτηκε λοιπόν με λερωμένα εσώρουχα (!!!!!) μύριζε πολύ άσχημα και το στόμα του ήταν λερωμένο με μουστάρδα διότι πριν ετρώγε σουβλάκια.
    Εγω προσωπικά έμεινα άφωνη από αυτό που είδα και πολύ ευγενικά  του ζήτησα συγνώμη καθώς και ότι  δεν θα μπορέσω να βρεθώ μαζί του.Του είπα συγκεκριμένα ότι είναι μια χαρα παιδί αλλά δυστηχώς ότι δεν μου βγαίνει εμένα.Αυτος τότε μου πρότεινε  να μου δώσει παραπάνω χρήματα και φυσικά αρνήθηκα πάλι.Μετα μου έιπε πόσο ερεθισμένος είναι και ότι αν θα φύγω θα χάσω ένα καλό εργαλείο (!!!)εγω απλά γέλασα και άνοιξα την πόρτα για να φύγω.. και απλα μου είπε  ότι θα το μετανοιώσω!Και όπως ενημερώθηκα βρήκε τον τρόπο να με διασύρει λέγοντας ένα σωρο χυδαιότητες και ψέματα, είναι τόσο κακό το μύνημα του, που ακόμα και αυτα που γράφει αντιφάσκουν μεταξύ τους...Τελός πάντων ο καθένας μπορέι να  πιστέψει ότι θέλει είναι δικαιώμα του, αλλά τελικά πόσο αντιφατικό έιναι το μύνημα που έστειλε ο εν λόγω κύριος σε σχέση με όλα τα παραπάνω? ο νοον νοείτω λοιπόν ..... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ
 
OP
OP
1

1nv1nc1ble

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
90
Like
1
Πόντοι
0
κατ' αρχάς θα προσέξετε πολλοί ότι εγώ άνοιξα το παρόν θέμα, γιατί η Αριελ μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση από το προφίλ της στο ts-dating. Και μάλιστα, είχα δηλώσει ότι θα την επισκεπτόμουν οπωσδήποτε αρχές του Δεκέμβρη, που θα ήμουν Αθήνα. δυστυχώς, έκανα μεγάλη βλακεία και την πήρα τηλέφωνο τελευταία στιγμή, οπότε η κοπέλα ήταν κλεισμένη και δεν μπόρεσε να με δεχτεί. Από το τηλέφωνο και μόνο όμως, έχω σχηματίσει εντύπωση για το τι άνθρωπος πρέπει να είναι. Ήταν ευγενέστατη, με πολύ θηλυκή φωνή και έδειξε ότι λυπήθηκε κιόλας που δεν μπορούσε να με εξυπηρετήσει. Και μόνο για τη διάθεση, κούκλα μου, θα σε επισκεφτώ σίγουρα, την επόμενη φορά. Να είσαι καλά
 

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Μηνύματα
229
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
από τις φωτογραφίες πάντως φυσιογνωμικά φαίνεται πολύ θηλυκή και όμορφη και όχι πούστης με πορτοκάλια, δεν θυμάμαι τι έγραψε ο επικριτής παραπάνω.
 

johnsdim

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Μηνύματα
13
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και όμως αγαπητοί μου συναθλητές, ενώ είναι πολύ ευγενική και εξηγημένη κοπέλα......δυστυχώς είναι ένας χοντρός πούστης με βυζιά!!!!!!!!!!!!
Δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια τα 100 ευρώ......οι φωτογραφίες απατούν!!!!!!Είναι πολύ πιο παχια από ότι φαίνεται............αλλά από την άλλη
είναι πολύ ευγενική και χωρίς βιασύνες.
Μπορεί και εγώ να είμαι πολύ αυστηρός σαν ''αξιολογητής'' αλλά αφότου πήγα με την nandia4u δύσκολα ,πολύ δύσκολα μπορώ να συγκρίνω κάποια μαζί της..............Ολες μου φαίνονται πολύ ''λίγες'' σε σχέση με αυτή.
Η nandia4u είναι αφέντρα με όλη την σημασία της λέξεως.........είναι τόσο μεγάλα τα προσόντα της που σου πηδάει ταυτόχρονα και το μυαλό σου.........δεν μπορείς να της αντισταθείς σε ότι και να σου ζητήσει..........θα σε πηδήξει όποτε και όπως αυτή θέλει και θα την παρακαλάς για παραπάνω............απλά ακαταμάχητη...............
 

takoylhs44

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Μηνύματα
25
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητε συναγωνιστη τισ ιδιες εντυπωσεις αφησε και σε μενα οπως εγραψα περιπου ενα μηνα νωριτερα.Για να ξερουν οι συναγωνιστες που διαβαζουν το θεμα η εν λογω "κυρια" εχει αλλαξει το προφιλ της στο ts-dating και πλεον εμφανιζεται σαν Gabrielle
 

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Μηνύματα
128
Like
0
Πόντοι
1
...πολλες κατηγοριες αφησα πισω Δαναη μου!!! πιστευω ακραδαντα (πλεον) πως καθε ανθρωπος  εχει τη δικη του ξεχωριστη σεξουαλικοτητα (καποιοι βεβαια πιο συνθετη απο αλλους...καποιοι σχεδον ανυπαρκτη!)...οι ταμπελες, οσον αφορα στη σεξουαλικη πραξη, ειναι ανευ ουσιας!!! ..και βεβαια μονο εμεις του επαγγελματος μπορουμε να το πιστοποιησουμε αυτο γιατι κανουμε σεξ χωρις προσχηματα και πρωτοκολλα! η υπολοιπη κοινωνια ζει πλεον τη σεξουαλικοτητα ως life-style, κρινοντας μονο απο το φαινεσθαι,  και οχι ως μια σειρα απο αυθορμητες ενστικτωδεις εκτονωσεις! εμεις ζουμε ακριβως αυτο και ξερουμε οτι τη στιγμιαια ορμη και εκτονωση μπορει να την προκαλεσει και ενα καλοβαμμενο δαχτυλο ή η μυρωδια ενος καινουργιου πεδιλου ...ασχετως φυλου ή σεξουαλικου "προσανατολισμου"!!
...δηλαδη, περι ορεξεως...ουδεις λογος!

xxx
n


Πολλά από τα ζητήματα διάκρισης όσον αφορά τα τρανσεξουαλικά άτομα (και των δύο φύλων) θα έβρισκαν λύση με την αναγνώριση του κοινωνικού φύλου στα δημόσια έγγραφα.

Ο όρος διεμφυλικός (transgenderist) με την στενή έννοια περιλαμβάνει άτομα όπως οι διαφυλικοί/ές που δεν προβαίνουν σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου ή ακόμα κι εκείνους/ες που σχεδιάζουν να προβούν σε χειρουργική επέμβαση (Σεξουαλικότητα, Θεωρίες και Πολιτικές της Ανθρωπολογίας, Επιμέλεια Κώστας Γιαννακόπουλος, Εκδόσεις Αλεξάνδρεια).

Η Ελληνική νομοθεσία, προβλέπει την αλλαγή των δημοσίων εγγράφων μόνο για τα διεμφυλικά άτομα τα οποία έχουν κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου. Το ζητούμενο είναι ο νόμος να προβλέπει την αλλαγή των δημόσιων εγγράφων για όλα τα διεμφυλικά άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των διαφυλικών.

Παρόμοια νομοθεσία με την Ελληνική, ισχύει και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Εξαίρεση αποτελεί η Γερμανία (από το 1983) και η Ισπανία (από το 2006), όπου τα διεμφυλικά άτομα έχουν την δυνατότητα αλλαγής των δημοσίων εγγράφων τους και να αυτοπροσδιορίζονται με το κοινωνικό φύλο που επιθυμούν.


(Το δικαίωμα στη διαφορετικότητα πρέπει να καλύπτει και τις περιπτώσεις αυτές)
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
Πολλά από τα ζητήματα διάκρισης όσον αφορά τα τρανσεξουαλικά άτομα (και των δύο φύλων) θα έβρισκαν λύση με την αναγνώριση του κοινωνικού φύλου στα δημόσια έγγραφα.

Ο όρος διεμφυλικός (transgenderist) με την στενή έννοια περιλαμβάνει άτομα όπως οι διαφυλικοί/ές που δεν προβαίνουν σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου ή ακόμα κι εκείνους/ες που σχεδιάζουν να προβούν σε χειρουργική επέμβαση (Σεξουαλικότητα, Θεωρίες και Πολιτικές της Ανθρωπολογίας, Επιμέλεια Κώστας Γιαννακόπουλος, Εκδόσεις Αλεξάνδρεια).

Η Ελληνική νομοθεσία, προβλέπει την αλλαγή των δημοσίων εγγράφων μόνο για τα διεμφυλικά άτομα τα οποία έχουν κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου. Το ζητούμενο είναι ο νόμος να προβλέπει την αλλαγή των δημόσιων εγγράφων για όλα τα διεμφυλικά άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των διαφυλικών.

Παρόμοια νομοθεσία με την Ελληνική, ισχύει και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Εξαίρεση αποτελεί η Γερμανία (από το 1983) και η Ισπανία (από το 2006), όπου τα διεμφυλικά άτομα έχουν την δυνατότητα αλλαγής των δημοσίων εγγράφων τους και να αυτοπροσδιορίζονται με το κοινωνικό φύλο που επιθυμούν.


(Το δικαίωμα στη διαφορετικότητα πρέπει να καλύπτει και τις περιπτώσεις αυτές)
Ενδιαφερον....  Ε ναι βρε παιδια.... Συγνωμη οταν μια τρανς μοιαζη με γυναικα και δεν θελει να κανη αλλαγη φυλου γιατι να ερχετε σε δυσκολη θεση παντα και να προσπαθη να εξηγει στον καθε εναν τι ειναι και να μην καταλαβαινη.... οχι οτι με νοιαζη χεστηκα... αλλα απο τη στιγμη που στη ταυτοτητα υπαρχη γυναικεια φωτογραφια με ανδρικο ονομα απο πισω ο αλλος μπερδευετε και μαλιστα με ρωταει που ειναι Κυριος δεν μπορουμε να σας εξηπηρετησουμε... να ερθη ο ιδιος... Ελεος με αυτο το πραγμα... Δωσε μου βρε ΚΡΑΤΟΣ ενα γυναικειο ονομα να τελειωνουμε και σε οσες κοπελες κυκλοφορανε  γυναικες εξω τουλαχιστον...
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
Γιωργακη μου πες μου τι θελεις να σου δωσω να μου δωσης Γυναικειο ονομα... πες μου.... Εδω εκανες τους μεταναστες Ελληνες κανε κατι και για μενα.... Θα βαλω τη Μερκελ να σε μαλωση....
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
Βρε Τρανσεξουαλα ποιο Υπουργειο ειναι υπευθυνο για αυτα τα θεματα???  Το Υπουργειο Εσωτερικων???
 

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Μηνύματα
128
Like
0
Πόντοι
1
Το υπουργειο δικαιοσυνης σε συνεργασια με το υπουργειο εσωτερικων
 

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Μηνύματα
128
Like
0
Πόντοι
1
μαζεμα ολα τα τραβελια και στους φουρνους του Αουσβιτς!
ουστ ανωμαλοι!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ YOGYAKARTA
3-06-2008

Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι ως προς την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι παγκόσμια, αλληλοσυμπληρωματικά, αδιαίρετα κι αλληλεξαρτώμενα. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα φύλου είναι ουσιαστικοί παράγοντες για την αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη υπόσταση κάθε ατόμου και δεν πρέπει να είναι αιτία διάκρισης ή εκμετάλλευσης.
Έχουν γίνει πολλά βήματα προόδου για να διασφαλιστεί ότι τα άτομα όλων των σεξουαλικών προσανατολισμών και ταυτοτήτων φύλου θα μπορούν να ζουν με την ίδια αξιοπρέπεια και τον ίδιο σεβασμό, όπως όλοι έχουν δικαίωμα. Είναι πολλά τα κράτη τα οποία έχουν σήμερα νόμους και συντάγματα που εγγυώνται τα δικαιώματα ισότητας και μη διάκρισης, χωρίς να ξεχωρίζουν βιολογικό φύλο, σεξουαλικό προσανατολισμό ή ταυτότητα φύλου...


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom