Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 34.610
- Πόντοι
- 5.956
Θα τον έχω έτοιμο σήμερα!!

Θα τον έχω έτοιμο σήμερα!!
@Spiros_73 σοκαριστηκες![]()
Την καλύτερη συλλογή από stock photos έχεις αγαπητέΦυσικά δεν χρειάζεται προμοτάρισμα η Αριάνα γιατί είναι Full Booked,
απλά να ευχαριστιέται λίγο το ματάκι μας.
Τα φιλιά μου κούκλα.
τι λε ρε παπατζη εχουμε οτι πιο ΑΤΟΦΙΟ υπαρχει σε μανισιο πραγμα και αμεσως να τα χαλασουμε. στην τελικη γαμα και πλαστικους κωλους τοτε. θα βρεις και "καλυτερους"Λιγο βυζι πρεπει να βαλεις...να ειναι φουλ κομπλε το πακετο μαζι....
Thank u,Την καλύτερη συλλογή από stock photos έχεις αγαπητέ
Δεν ξέρω αν έχεις royalty free ή rights managed πακέτο αλλά εδώ μπορείς να ανεβάζεις![]()
Ωραίος!Πολύ ωραίες οι φωτός τηςΣυναγωνιστές επειδή με τις δύο τελευταίες φώτο της μουνάρας Αριάνας πήρα πολλά likes και μου άρεσε είπα να συνεχίσω να τροφοδοτώ το νήμα , εάν φυσικά δεν έχει πρόβλημα και η ίδια η νηματοθέτρια.
Enjoy.................
![]()
Είσαι ωραίος δώσε φωτό στο λαό!Ωραίος!Πολύ ωραίες οι φωτός της
ωραια μουνοχειλα...τελειος κολος!Συναγωνιστές επειδή με τις δύο τελευταίες φώτο της μουνάρας Αριάνας πήρα πολλά likes και μου άρεσε είπα να συνεχίσω να τροφοδοτώ το νήμα , εάν φυσικά δεν έχει πρόβλημα και η ίδια η νηματοθέτρια.
Enjoy.................
![]()
Είχε βάλει όταν είχε την προσφορά με τα 170ε 3 άτομα κάτι τέτοιο...την αριαννα δεν την έχω πάρει ποτέ αν και μπορούσα γτ δεν θα μπορέσω να την κουμαντάρω πιστεύω... βλέπω μόνο τις φωτογραφίες τής...!!!Η ΑΡΙΑΝΑ είναι θρησκεία!!!!
Η θέα του έρωτα!!!!
Βάλε καμία φωτό από παρτούζα να τρελαθουμε!!!!!!
Φίλε νομίζω ότι αν θέλεις να την πάρεις μην κολλάς από τις επιδόσεις σου. Για τα κορίτσια με τόση εμπειρία όπως η Αριάνα, σχεδόν όλους εμάς μας έχουν για πρωινό. Η καλή επαγγελματίας θα προσαρμοστεί σε εσένα και δεν θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Και η συγκεκριμένη είναι καλή επαγγελματίας.Είχε βάλει όταν είχε την προσφορά με τα 170ε 3 άτομα κάτι τέτοιο...την αριαννα δεν την έχω πάρει ποτέ αν και μπορούσα γτ δεν θα μπορέσω να την κουμαντάρω πιστεύω... βλέπω μόνο τις φωτογραφίες τής...!!!
τύπε οικονομικά την έχεις βγάλειΕίχε βάλει όταν είχε την προσφορά με τα 170ε 3 άτομα κάτι τέτοιο...την αριαννα δεν την έχω πάρει ποτέ αν και μπορούσα γτ δεν θα μπορέσω να την κουμαντάρω πιστεύω... βλέπω μόνο τις φωτογραφίες τής...!!!
Έχω πάρει άλλες όχι την αριαννα!τύπε οικονομικά την έχεις βγάλει![]()