Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.111
- Πόντοι
- 486
Η Αγγελική εχει κόντρα με την Αριάνα
ΟΡΙΣΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑΕίμαι πρώτη μέρα περιόδου και ήδη ανυπομονώ να δω όλα τα μωράκια μου την επόμενη εβδομάδα![]()
Θα ήθελα να είμαι όσο πιο ήρεμη και χαλαρή γίνεται να σας υποδεχτώ όλους και πάλι!!
Όσο για την Αγγελικη…τι το κακό έχουν οι μεζονέτες;;;;
...το δις εξαμαρτειν ουκΕτσι,σεβασμός πανω απ ολα στα χρήματα και το χρόνο του πελάτη,κριμα που κάποιες δεν τα διαθέτουν αυτά τα στοιχεια,οπως και την ευγενεια

Καφέ δεν έχει σήμερα;![]()
Ανήκουν στο ίδιο γκρουπ απλός είναι η ημέρα με την νύχταΣιγά μη μαδομουνιαστεί η Αριάνα με την … ακατανόμαστη!
Έχει λίγο παραπάνω επίπεδο απ’αυτο!!
Και το πρόβλημα - αν μου επιτρέπεται- δεν είναι η Αγγελική, αυτή έχει το ακαταλόγιστο!
Το πρόβλημα είναι ότι επιτρέπονται από την διοίκηση του σάιτ οι συκοφαντίες και η αναπαραγωγή αυτών!!!
ΥΓ: έχετε δει ποτέ να ταακώνεται η Φεράρι με τη Φιατ;;; Γιατί να τσακωθεί τώρα;![]()
Ναι οκ απλά το έκανα εδώ γιατί θεωρώ ότι αναφέρεσαι σε αυτό το ποστ ίσως να έπρεπε να το γράψω απλά ως νέο σχόλιο...
Δεν την γλιτώνω.Είμαι πρώτη μέρα περιόδου και ήδη ανυπομονώ να δω όλα τα μωράκια μου την επόμενη εβδομάδα![]()
Θα ήθελα να είμαι όσο πιο ήρεμη και χαλαρή γίνεται να σας υποδεχτώ όλους και πάλι!!
να την παρεις ειναι κοριτσαρος......Δεν την γλιτώνω.
Θα σε παρω να ξέρεις
Pastelie, δεν σε ξέρω προσωπικά αλλα αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή. Μην ξοδεύεις τον εαυτό σου για κανέναν τρίτο. Το έκανα μόλις πριν λίγο (δες το post μου) και ήταν λάθος.να την παρεις ειναι κοριτσαρος......
Σιγά μη μαδομουνιαστεί η Αριάνα με την … ακατανόμαστη!
Και το πρόβλημα - αν μου επιτρέπεται- δεν είναι η Αγγελική, αυτή έχει το ακαταλόγιστο!
Το πρόβλημα είναι ότι επιτρέπονται από την διοίκηση του σάιτ οι συκοφαντίες και η αναπαραγωγή αυτών!!!
ΥΓ: έχετε δει ποτέ να ταακώνεται η Φεράρι με τη Φιατ;;; Γιατί να τσακωθεί τώρα;![]()
Εγω παντως και με περιοδο δεν θα ελεγα οχι.Είμαι πρώτη μέρα περιόδου και ήδη ανυπομονώ να δω όλα τα μωράκια μου την επόμενη εβδομάδα![]()
φιλε δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν ... απλα προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω ....Pastelie, δεν σε ξέρω προσωπικά αλλα αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή. Μην ξοδεύεις τον εαυτό σου για κανέναν τρίτο. Το έκανα μόλις πριν λίγο (δες το post μου) και ήταν λάθος.
μισο λεπτο ρε φιλε εγω θιγω κατα κυριο λογο την συμπεριφορα της συγκεκριμενης σε καποια ραντεβου και σε παλιοτερα ποστ μου, και με δοση χιουμορ της γραφω τι ακουστηκε! και οχι μονο απο το ''παρτσακλο'' που γραφεις... μονος μας ενδιασμος ειναι να παει καλα το εκαστοτε ραντεβου και να μην φαμε φολα που εχουμε φαει ολοι μας ουκ ολιγες φορες και εχουμε πληρωση αδρα. τωρα το πως υιοθετουμε, διασπειρουμε, συκοφαντουμε προσωπα και υποληψεις σε μια κοπελα με ψευδωνημο που σημερα ειναι στο σαιτ και στον χωρο και αυριο απλα αν θελει εξαφανιζεται, και σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.... εδω δεν θιχτηκε η ιδια να μου απαντηση ακομα και με προσωπικο μνμ. σε καταλαβαινω παντως αν εχεις κανει ραντεβου μαζι της και πηγε η πηγαν καλα ειναι λογικη η αντιδραση σου, τεσπα περιμενω και ενα ευχαριστω γιατι οπως προεβλεψα μια φωτο με τον κωλο της θα την ανεβασεισοβαρές κατηγόριες φίλε αυτές... και χωρίς αποδείξεις!
Επειδή ένα παρτσακλό στο νήμα της (και η διοίκηση το επιτρέπει @antisthenis ??? ) ανέφερε διάφορες σαχλαμάρες (όπως ότι άλλο λέει και κάνει η συγκεκριμένη), υιοθετείτε και διασπείρετε - συκοφαντείτε πρόσωπα και υπολήψεις χωρίς κανέναν ενδοιασμό!!!
Λίγο προσοχή ρε μάγκες...να βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε!!
![]()
δες τι εγραψα στον james αδελφε μην επαναλαμβανομαι...τι εννοεις αδελφε, τι λεγονται? Πες μας, γιατι οσοι την συναντησαμε την κοπελα δεν καταλαβαμε κατι! Ενημερωστε μας εσεις που δεν την ειδατε καν.
Οσο για ενα "αποτυχημενο" ραντεβου, λογικο ειναι στατιστικα ενα στα τοσα να γινει, ανθρωποι ειναι κ τα κοριτσια, οχι μηχανες.
Γνωρίζεις φίλε πως ο Έντσο την πούλησε στον Ανιέλλι? Πάραυτα, το μπραντ παραμένει ως έχει, όρος απαράβατος του Έντσο!Σιγά μη μαδομουνιαστεί η Αριάνα με την … ακατανόμαστη!
φιλε δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν ... απλα προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω ....
Είσαι πολύ εντάξει και σε τιμά αυτό που λες!!!φιλε δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν ... απλα προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω ....