james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 45.810
- Πόντοι
- 14.095
Το «χαχα» για την τελευταία σου πρόταση!!μισο λεπτο ρε φιλε εγω θιγω κατα κυριο λογο την συμπεριφορα της συγκεκριμενης σε καποια ραντεβου και σε παλιοτερα ποστ μου, και με δοση χιουμορ της γραφω τι ακουστηκε! και οχι μονο απο το ''παρτσακλο'' που γραφεις... μονος μας ενδιασμος ειναι να παει καλα το εκαστοτε ραντεβου και να μην φαμε φολα που εχουμε φαει ολοι μας ουκ ολιγες φορες και εχουμε πληρωση αδρα. τωρα το πως υιοθετουμε, διασπειρουμε, συκοφαντουμε προσωπα και υποληψεις σε μια κοπελα με ψευδωνημο που σημερα ειναι στο σαιτ και στον χωρο και αυριο απλα αν θελει εξαφανιζεται, και σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.... εδω δεν θιχτηκε η ιδια να μου απαντηση ακομα και με προσωπικο μνμ. σε καταλαβαινω παντως αν εχεις κανει ραντεβου μαζι της και πηγε η πηγαν καλα ειναι λογικη η αντιδραση σου, τεσπα περιμενω και ενα ευχαριστω γιατι οπως προεβλεψα μια φωτο με τον κωλο της θα την ανεβασει
![]()
Όσο γι’αυτα που λες, με βρίσκεις απόλυτα (ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ) σύμφωνο!!!
Εγώ δεν μιλησα όμως για τις υπηρεσίες της αλλά για την προσπάθεια να σπιλωθεί το όνομα της για κατάχρηση ουσιών!
Που το ξέρεις; Μαζί την πίνατε;
Γιατί αν όχι, τότε το σχόλιο σου είναι τουλάχιστον εμπαθές αν όχι κακεντρεχές-κακόηθες!!!
Αυτά, δεν επανέρχομαι…
Ο νοών νοείτο!!!
μισο λεπτο ρε φιλε εγω θιγω κατα κυριο λογο την συμπεριφορα της συγκεκριμενης σε καποια ραντεβου και σε παλιοτερα ποστ μου, και με δοση χιουμορ της γραφω τι ακουστηκε! και οχι μονο απο το ''παρτσακλο'' που γραφεις... μονος μας ενδιασμος ειναι να παει καλα το εκαστοτε ραντεβου και να μην φαμε φολα που εχουμε φαει ολοι μας ουκ ολιγες φορες και εχουμε πληρωση αδρα. τωρα το πως υιοθετουμε, διασπειρουμε, συκοφαντουμε προσωπα και υποληψεις σε μια κοπελα με ψευδωνημο που σημερα ειναι στο σαιτ και στον χωρο και αυριο απλα αν θελει εξαφανιζεται, και σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.... εδω δεν θιχτηκε η ιδια να μου απαντηση ακομα και με προσωπικο μνμ. σε καταλαβαινω παντως αν εχεις κανει ραντεβου μαζι της και πηγε η πηγαν καλα ειναι λογικη η αντιδραση σου, τεσπα περιμενω και ενα ευχαριστω γιατι οπως προεβλεψα μια φωτο με τον κωλο της θα την ανεβασει
μαν