Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.902
- Πόντοι
- 456
Όνειρο οι τρύπες σου καβλιαρα
Βαράτε βιολιτζήδεςΚαλησπέρα μωρό μου όμορφο![]()
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όνειρο οι τρύπες σου καβλιαρα
Βαράτε βιολιτζήδεςΚαλησπέρα μωρό μου όμορφο![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα μωρό μου όμορφο![]()
![]()
![]()
Πω πω για ρουφηγμα η ρωγα σουΚαλημέρα αγαπεσ μου !!!Μια ακόμη πιο όμορφη μέρα μες τη καβλα μας...κλείνει το μάτι ;)...![]()
Αυτές οι τρυπάρες θα μπορούσαν να ήταν το νούμερο ένα εδώ μέσα , αλλά ...Καλησπέρα μωρό μου όμορφο![]()
![]()
![]()

Ομιλητέ ορθά αγαπητέΑυτές οι τρυπάρες θα μπορούσαν να ήταν το νούμερο ένα εδώ μέσα , αλλά ...![]()

Μερικοί τύποι περιμένουν έως και 3 ολόκληρες ώρες για αυτές τις τρύπες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονης....Αυτές οι τρυπάρες θα μπορούσαν να ήταν το νούμερο ένα εδώ μέσα , αλλά ...![]()
Δεν σε πιστεύωΜερικοί τύποι περιμένουν έως και 3 ολόκληρες ώρες για αυτές τις τρύπες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονης....![]()

Θέλω να χώσω τον πούτσο μου στις τρύπες σουΚαλησπέρα μωρό μου όμορφο![]()
![]()
![]()
Είμαι λίγο περήφανος που έχω μπει σε αυτές τις τρύπες !Καλησπέρα μωρό μου όμορφο![]()
![]()
![]()
Αυτές οι τρυπάρες θα μπορούσαν να ήταν το νούμερο ένα εδώ μέσα , αλλά ...![]()

Ομιλητέ ορθά αγαπητέ![]()

δεν θυμασαι καλα αγαπητε. εχει καταγραφει εδω περιστατικο με 11 ωρες αναμονη.Μερικοί τύποι περιμένουν έως και 3 ολόκληρες ώρες για αυτές τις τρύπες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονης....![]()
Δεν σε πιστεύω![]()

Ρε συ φαινεται πολυ καλα αλλα εδω μεσα λενε πολλα....Είμαι λίγο περήφανος που έχω μπει σε αυτές τις τρύπες !
Όταν ήταν με τα κοτσιδάκια ερχόταν πιο γρήγορα
δεν θυμασαι καλα αγαπητε. εχει καταγραφει εδω περιστατικο με 11 ωρες αναμονη.
![]()

Είναι πολύ καλά .Ρε συ φαινεται πολυ καλα αλλα εδω μεσα λενε πολλα....
Ξέρεις ποιά να ρωτήσεις για το ποιός είμαι…Και ποιος εισαι εσυ που κανεις μαθημα? Κανας αυνανας που τον παιζει στελνοντας μηνύματα σε βιζιτες θα εισαι το πολυ πολυ
Έσφιξες ?....ωωωωωωωω ρε πστ μου!!!!
![]()

Τι λες ρε αυνανα, ποια να ρωτησω και τι με νοιαζει ποιος είσαι? ΧαχαΞέρεις ποιά να ρωτήσεις για το ποιός είμαι…
Μην το γράψω.
;) ;) ;)