Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.729
- Πόντοι
- 8.345
Δεν έχει τέτοιο ντεκόρ ούτε τέτοια κρεβάτια στο Μάρκος χοτελ.Αφου εσυ φορας γυαλια , τι εγινε ολα καλα ; ιππος , απο μάρκο χοτελ
Δεν έχει τέτοιο ντεκόρ ούτε τέτοια κρεβάτια στο Μάρκος χοτελ.Αφου εσυ φορας γυαλια , τι εγινε ολα καλα ; ιππος , απο μάρκο χοτελ
Mε ειχες στησει κανα διωρο εκειΚαλέ μου,Καλό μήνα καταρχάς ,τι εννοείς?
Θα το γράψω για δέκατη φορά εδώ μέσα!!!
Ταράξτε την στα ψεύτικα ραντεβού ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Στήστε την δίχως αύριο να δει τη γλύκα!!!!!
Είναι πολύ ωραίο μουνι ναι , κ γώ πέρασα σούπερ όταν βρεθήκαμε. Αλλά όντως είναι σοβαρό το θέμα της έγκαιρης προσέλευσης κ αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό δε θα ασχολιόμουν για να απαντήσω . Υπάρχει όμως αρνητικό ιστορικό κ όντως πρέπει να προσέξει να μην συμβούν πάλι τα ίδια με τα παλιά .Καλησπέρα συναγωνιστές.Θεωρω ότι τζάμπα κράζετε την κοπέλα αν και όντως όπως τα λέει ο συναγωνιστής πολύ πιο πάνω,αν δηλαδή δεν πήγε και δεν ειδοποίησε ήταν πολύ λάθος όντως.Απο εκεί και πέρα όμως νομίζω ότι το τελευταίο 8μηνο έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια στο να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί τους πελάτες της.Και θεωρώ όσοι την έχετε πάρει ξέρετε ότι βγάζει σε όλους τρέλα γούστα και περνάμε όλοι υπέροχα!Θεωρώ ότι μπορεί να ήταν μια άτυχη στιγμή συγκεκριμένα και πιστεύω όπως τουλάχιστον βλέπω εγώ και από τα ραντεβού μας κάθε φορά που κατεβαίνω και έχει τύχει να την πάρω ,είναι οκ με τους χρόνους της (γνωρίζοντας ότι έχω πάρα πολύ πιεσμένος πρόγραμμα) προσπαθεί και το σέβεται.Αριαδνη εγώ πάντα θα σε βλέπω είσαι για μένα η πρώτη επιλογή όταν κατεβαίνω Αθήνα και θεωρώ ότι είσαι μέσα στις τοπ 3 της Αθήνας.Αυτα και κλείνω συναγωνιστές.
σε αντιστοιχη κουβεντα το μακρινο 2022 αλλα ελεγες....να υποθεσουμε οτι ξαφνικα αλλαξες αποψη οσον αφορα τη συμπεριφορα που θα πρεπει να εχουμε ή μηπως εχει συμβει κατι αλλο και βγαζεις τη χολη σου με αυτο το τροπο?Οπότε κλείνετε ένα ραντεβού με την Αριάδνη παίδες κλείνετε κι άλλο ταυτόχρονα. Αν δεν έρθει στα @@ σας, αν έρθει κάνετε 3πλετα .Ε το άλλο μωρό κι όλα καλά. Η απλώς ξεκινάμε οργανωμένα να τη στήνουμε σε ραντεβού μπας και ξυπνήσει και βελτιωθεί. Εγώ την έχω συναντήσει προς 3ετιας και είναι όντως εξαιρετική ΑΛΛΑ καλύτερα να πάει tour Αραβία να βγάλει λεφτά κι ας αράζει Ελλάδα διακοπές παρά αυτό.....
και πωs αντεξεs 2 ωρεs ? δεν εφυγεs στο μισαωρο ? επρεπε την επομενη μερα ραντεβου και να την στησειs τοσο απλαMε ειχες στησει κανα διωρο εκει