georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.630
- Πόντοι
- 1.336
Μόνο incall λοιπόν
Ετσι ακριβώς τα ίδια κάνει ακόμα. Μ αρέσει που οταν επανήλθε με αλλο ονομα δηλωνε πως εχει αφήσει πίσω τα κακως κείμενα αλλα τλκ οχι μονο δεν αλλαξε αλλα συνεχίζει να εκτίθεται. Το ψέμα κ η κοροϊδία εχουν θέση δίπλα στο όνομα της. Απαράδεκτη αντίεπαγγελματικη συμπεριφορά.Δυστυχώς πήρα το ρίσκο να κλείσω με την συγκεκριμένη, συνάντηση εχθές. Με ενθάρρυνε και ιδιαίτερα το γεγονός ότι είναι κούκλα και πολύ ευγενική. Δεν εμφανίστηκε ποτέ παρά το ότι στέλναμε μηνύματα. Αφού πέρασε μια ώρα μου έστειλε ότι σε 15 λεπτά φτάνει. Πέρασε άλλη μια ώρα (σύνολο 2) για να το ακυρώσω. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον πελάτη. Εννοείται ότι τρώει μεγαλο Χ από μένα.
Δεν τα σταμάτησε ποτέ..στήνει ασύστολα κ δεν την νοιάζει κιόλαςΩχ
Ξαναρχίσαμε τα ίδια
Κρίμα...
Τι καβλακι εισαι εσυ...για γλυψιμο και ξεπατωμα
Συμβαίνει από την αρχή έχει ένα θέμα με την προσέγγιση της ώρας.......Ετσι ακριβώς τα ίδια κάνει ακόμα. Μ αρέσει που οταν επανήλθε με αλλο ονομα δηλωνε πως εχει αφήσει πίσω τα κακως κείμενα αλλα τλκ οχι μονο δεν αλλαξε αλλα συνεχίζει να εκτίθεται. Το ψέμα κ η κοροϊδία εχουν θέση δίπλα στο όνομα της. Απαράδεκτη αντίεπαγγελματικη συμπεριφορά.
Ο ντιρλαντα ντορλανταντα ντιρλαντα ντιρλαντα από στο άσπρο της ποδάρι θα της το ανοίξω και θα χώσω παλαμαρι
Να το ρημάξεις στην πούτσα ρε φίλε πωπωπω
Οταν λέει ο φίλος πιο πάνω ενώ έχει περάσει ηδη 1 ωρα πως του στέλνει σε 15'ειμαι εκει κ περνάει ακομα 1 κ δεν έρχεται καν, αυτο δεν ειναι θέμα προσέγγισης αλλα κοροϊδία στον κόσμο που χαλάει τα λεφτά του. Το εχει κάνει σε παρα πολλούς, επιβεβαιωμένο κ δεν τις καίγεται καρφί. Μαύρο!Συμβαίνει από την αρχή έχει ένα θέμα με την προσέγγιση της ώρας.......
Δεν θα έβρισκε ταξί μωρέ χαχαδεν μπορει, κατι θα της ετυχε....
![]()
Να το ρημάξεις στην πούτσα ρε φίλε πωπωπω
Kale mou mallon theleis gualiaAi photo
Να απάνταγες κ για την αργοπορία σου κ το στήσιμο που ρίχνεις στους πελάτες..αλλά τι να πεις κ πως να δικαιολογηθεις.Kale mou mallon theleis gualia
Kale mou mallon theleis gualia
Kale mou mallon theleis gualia
Κοίταξες μην κοιμάται στο ασανσερ;Δυστυχώς πήρα το ρίσκο να κλείσω με την συγκεκριμένη, συνάντηση εχθές. Με ενθάρρυνε και ιδιαίτερα το γεγονός ότι είναι κούκλα και πολύ ευγενική. Δεν εμφανίστηκε ποτέ παρά το ότι στέλναμε μηνύματα. Αφού πέρασε μια ώρα μου έστειλε ότι σε 15 λεπτά φτάνει. Πέρασε άλλη μια ώρα (σύνολο 2) για να το ακυρώσω. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον πελάτη. Εννοείται ότι τρώει μεγαλο Χ από μένα.
Kale mou mallon yheleis gualia
Καλέ μου,Καλό μήνα καταρχάς ,τι εννοείς?Αφου εσυ φορας γυαλια , τι εγινε ολα καλα ; ιππος , απο μάρκο χοτελ