Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.914
- Πόντοι
- 456
Δεν μπλοκάρετεΞέρει κανείς πως μπλοκάρεται ένα προφίλ να φύγει επιτέλους από το προφίλ μου ?
Δεν μπλοκάρετεΞέρει κανείς πως μπλοκάρεται ένα προφίλ να φύγει επιτέλους από το προφίλ μου ?
Φίλε Μανώλη όλοι έχουμε έρθει λίγο πολύ στη θέση σου. Βέβαια εσύ το παράκανες... αστυνομίες και εισαγγελείς...το βρωμιαρα που το ειδες πραγματα που δεν ισχυουν δεν εχω γραψει
οπως και σε pm που μου εστειλαν δεν συμφωνισα με κατι που δεν ισχυει
αυτα γιατι κουραστικα να γραφω.
ολα τα αλλα τα ξερει η ιδια καλυτερα απο ολους
Γλεντα τους κοριτσάρα μου
Τοσα σάλια που εχουμε πλημμυρίσει....Κατάλαβες τι παίζει;; γιατί είσαι γάτα Σάλια αδερφέ σάλια και μυξες από τους σαλιαρηδες από ανεξάρτητες λίγες αξίζουν.Μονος σου θα βρείς τι αξίζει εδώ μέσα , είπα με είσαι γάτα και μπαίνεις στο νόημα
Χαχα! ωραία τα λες!Γλεντα τους κοριτσάρα μου
Δουλεμένη τρύπα
Από τι το κατάλαβεςΔουλεμένη τρύπα
Μέχρι και η υγρασία φαίνεται στην φωτό ρε καβλαρε
Σε ευχαριστώ για το μύνημα.Κατάλαβες τι παίζει;; γιατί είσαι γάτα Σάλια αδερφέ σάλια και μυξες από τους σαλιαρηδες από ανεξάρτητες λίγες αξίζουν.Μονος σου θα βρείς τι αξίζει εδώ μέσα , είπα με είσαι γάτα και μπαίνεις στο νόημα
Δηλαδή τι κίνδυνο διατρέχεις χωρίς ψάξιμο φοβάσαι αντί για μουνι μην πέσεις σε κανένα χαντακιΣε ευχαριστώ για το μύνημα.
Γάτα στο σπορ δεν είμαι ακόμα.
Αλλά διαβάζω αρκετά πριν κάνω μια συνάντηση.
Όσον αφορά το παρόν νήμα, απλά για έναν που δεν ξέρει προσωπικά την κοπέλα, αυτό που εισπράττει απευθείας, είναι άσε τώρα που να μπλέξω...
Προς ώρας δεν έχω συναντήσει ανεξάρτητη κοπέλα παρά μόνο από το γκλαμουρ.
Οπότε η αποψαρα μου δεν έχει βαρύτητα, πάρα μόνο για τον εαυτό μου!
Θα συνεχίσω το ψάξιμο λοιπόν, μήπως και βρω και κάτι έξω από τον κόσμο των γραφείων.
Υρ. Σιγά σιγά αντιλαμβάνομαι ότι χωρίς προσοχή και συναισθηματική αφέλεια, το σπορ μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο...
Μπορεί να ξεχαστεί στο χοτελι περιμένοντας το κορίτσι να τον πάρει ο ύπνος και να τον ξυπνήσει η καμαριέρα.Δηλαδή τι κίνδυνο διατρέχεις χωρίς ψάξιμο φοβάσαι αντί για μουνι μην πέσεις σε κανένα χαντακι
Υπέροχη, πολύ καλά δουλεμενη κωλοτρυπιδα. Θα ήθελα να χαθεί η γλώσσα μου μέσα σε αυτή την κωλοτρυπα, όσο πιο σύντομα γίνεται.
Από το μέγεθοςΑπό τι το κατάλαβες
απ' την διάμετρο ηρεμίας...είναι ιατρικός όρος.Από τι το κατάλαβες
αυτο ναι όντως το έχω πάθειΜπορεί να ξεχαστεί στο χοτελι περιμένοντας το κορίτσι να τον πάρει ο ύπνος και να τον ξυπνήσει η καμαριέρα
Άρε επιστήμονες που έχουμε εδώ μέσα αυτά είναι να βλέπεις με το μάτι εάν είναι δουλεμενη η κωλοσπυφραδα της Αριάδνηςαπ' την διάμετρο ηρεμίας...είναι ιατρικός όρος.
...εσφιξες καμαριερα αρχοντα?!?!?Αυτό ναι ο
αυτο ναι όντως το έχω πάθει

Γαμησε τα...εσφιξες καμαριερα αρχοντα?!?!?![]()