sexy8istis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2024
- Like
- 201
- Πόντοι
- 21
Το θέμα δεν είναι αν αργήσει οκ πες αργησε αλλα ήρθε. Εδώ γίνεται χαμός οτι δεν έρχεται καθόλου κ στήνει κόσμο. Εχει συμβει κ σε μενα.Φυσικά μην περιμένουμε να απαντήσει
ενας ρουφιανακος εισαι που παει στους μπατσους για ψυλλου πηδημα και χαλαει την πιατσα με αγαπουλικια του, ενας αποτυχημενοςΊσως αυτό να μην της άρεσε αλλά ήμουν παντελονατος και όχι κουτσαβακι

Επανήλθε το νήμα στην προτέρα του κατάσταση. Ότι έπρεπε αυτή η φώτο αλλά μας έκανες τούρμπο πρωινιάτικα ρε μανάρι...

Τον βλεπω να ξεχναει οτι εγραψε και να αρχισει να παρακαλαει παλι για ραντεβουΜανώληηηηηηη

Μάλλον θα είναι σε κάνα αστυνομικό τμήμα να υποβάλει εκ νέου μήνυση για πρόκληση καύλας λόγω της φώτο που ανέβασε το κορίτσι...Τον βλεπω να ξεχναει οτι εγραψε και να αρχισει να παρακαλαει παλι για ραντεβου![]()

Έτσι πρρπειιιΕπανήλθε το νήμα στην προτέρα του κατάσταση. Ότι έπρεπε αυτή η φώτο αλλά μας έκανες τούρμπο πρωινιάτικα ρε μανάρι...![]()
το βρωμιαρα που το ειδες πραγματα που δεν ισχυουν δεν εχω γραψει![]()
Αμάν αυτή βγάζει κουράδες από το μουνί,
γι αυτό την λέει ΒΡΩΜΙΑΡΑ ο φίλος μας ο Μανώλης.
Ρε πούστη μου τι ζούμε, έλεος,
είπαμε να φάμε κόλλημα με καμιά κοπέλα,
αλλά να την κάνουμε στανταράκι μας,
μέχρι εκεί όμως, έλεος με τον "κοιτάω στα μάτια".
Αριάδνη μ θα σε πάρω για να κανονίσουμε για Πειραιά,
Φιλάκια κ μην δίνεις σημασία.
Φιλακιααα καλημέρα!!![]()
Αμάν αυτή βγάζει κουράδες από το μουνί,
γι αυτό την λέει ΒΡΩΜΙΑΡΑ ο φίλος μας ο Μανώλης.
Ρε πούστη μου τι ζούμε, έλεος,
είπαμε να φάμε κόλλημα με καμιά κοπέλα,
αλλά να την κάνουμε στανταράκι μας,
μέχρι εκεί όμως, έλεος με τον "κοιτάω στα μάτια".
Αριάδνη μ θα σε πάρω για να κανονίσουμε για Πειραιά,
Φιλάκια κ μην δίνεις σημασία.
Σπίτι μου δεν ηρθεσ ποτέ και γενικά κοφτό !Ένα ακόμα τελευταίο που τό ξέρει η ίδια απόλυτα εγώ δεν μέ ενδιαφέρει νά παρω δουλειά για το σπίτι επερνα απευθείας την ίδια.
...στο προφιλ σου δεν ειναι, στο νημα σου ειναι! Και να τον μπλοκαρεις εσυ μονο δεν θα βλεπεις τι γραφει, ολοι οι υπολοιποι θα βλεπουμε κανονικα! Το μονο που μπορεις ειναι να στειλεις αναφορα στον @antisthenis εαν δικαιολογημενα κ με στοιχεια υπαρχει λογος να σβησει τις αναρτησεις του ή το προφιλ του.Ξέρει κανείς πως μπλοκάρεται ένα προφίλ να φύγει επιτέλους από το προφίλ μου ?
και την αλλη τρυπούλα ανοιχτή την βλέπω..
τι περίμενες;Πώ ρε πούστη πρωί πρωί![]()
...και ειναι κολαση!!!!!και την αλλη τρυπούλα ανοιχτή την βλέπω..
Πρωι επιβαλλεται κουλουρι…..τι περίμενες;
ο άλλος(peter) ...δεν της εδωσε ούτε πανσέτα!

Έχει τρυπούλες η άτιμη να μπαίνεις μέσα και να μένεις με τις ώρες!και την αλλη τρυπούλα ανοιχτή την βλέπω..

Έσπασες σήμερα το καυλομετρο Αριαδνακι!!!!