dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 113.253
- Πόντοι
- 39.911
Εγω εξακολουθω να μην καταλαβαινω. Απο ποιον σε ποιον καταγγελια ?οταν κοροιδευεις μια δυο τρεις φορες και μετα θες να βγεις και απο πανω τοτε υπαρχουν και συνεπειες
Ντροπή σου γιατί με πιέζεις με το ζόρι να βρισκόμαστε σε ραντεβού ενώ σου αρνήθηκα να συνεχίσω να βρισκόμαστε και επειδή δεν το δέχεσαι άρχισε. Να με απειλεισ και δεύτερον πηγεσ και εκανεσ σε αστυνομικό τμήμα παράπονα ότι εγώ σε απειλω !!!!! Που ακούστηκε! Και ο λόγος ήταν ότι πληρώνομαι γιαια η δύο ωρεσ και μου τρωσ παραπάνω ώρα!! Και με τρόπο σου είπα δεν είμαι διαθέσιμη απευθυνθούν αλλού και επειδή δεν το δέχεσαι άρχισε να με απειλεισ και να λεσ διάφορα πράγματα προσβλητικά και σου είπα λοιπόν ότι μου τρώγοντας το χρόνο μου μου τρωσ χρήματα !!!!!!!! Πηγεσ λοιπόν στο αστυνομικό τμήμα την Νίκαιας και εκανεσ παράπονα γράφονται στο χαρτί να βρεθούμε από κοντά !!!! Ειναι δυνατόν ??δυνατόν???Να καλώ το τμήμα και να ρωτάω τη κοπέλα πωσ να προστατευτώ από μια τέτοια συμπεριφορά????? Δεν είναι κτήμα σου ή κάθε κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά και επειδή την επιλέγεις πολλεσ φορές δεν σου ανήκει και αυτό πρέπει να το καταλαβεισ!!!!!!!!!!!και είναι και ντροπή αυτό που κανεισ εδώ μέσα για να με ξεφτιλησεισ!!!! Ντροπή πραγματικα!!τα μηνύματα τα έχω και εγώ και τα αναρτώ άνετα !! Αυτό προσ όλους κανεισ δεν είναι κτήμα κανένα και παρανοηκεσ συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές!!!!!όλοι μας έχουμε τόσο ζωεσ μασ και δεν έχει κανεισ το δικαίωμα να υπερβαίνει τα όρια που τίθενται σε αυτές τις συναντήσεις! Ντροπή γιατί αυτό δείχνει το ποιον και το χαρακτήρα σου .
Δεν σε κορόιδεψε κανεισ και μη το παιζεισ θύμα !!! Είναι δυνατόν να στελνεισ και να καλεισ απανωτά με προσβολές επειδή καποιοσ σου λέει ότι υπάρχουν όρια ?? Σε παρακαλώ δλδ!!! Για όνομα του θεού!!!φυσικα και θα λεει σε ολους οτι το κανω γιατι με απορριψε.
και ναι ειναι δικαιωμα της να το κανει αλλα οχι κοροιδευοντας και με ασυναρτησιες αυτο δεν ειναι δικαιωμα της αν μιλαγε και ελεγε το γιατι που να στεκει φυσικα τοτε θα ηταν διαφορετικα
φυσικα στον καθενα θα λεει οτι θελει αυτο συνηθιζει αλλωστε
Καλά θά πάει καί αυτό!!!!
....Αυτό είναι τουλάχιστον παρανοϊκό!!! Από τη στιγμή που καποιοσ σου λέει ότι δεν επιθυμεί αλλεσ συναντήσεις για συγκεκριμένο λόγο λες την άποψη σου και τελειώνει δεν λες με το ζόρι και με απειλεισ να βρεθείτε για να τον ξεφτιλησεισ από κοντά με το πρόσχημα ότι τα λες κατάματα και επειδή δεν δέχεται η άλλη πλευρά να βρεθείτε γιατί δεν υπάρχει και κανένας λόγος στο κάτω κάτω να λεσ θα πάω στο τμήμα να κάνω καταγγελία ότι με απειλεισ και με κατηγορείς και ότι θελεισ να βρεθούμε από κοντά γιατί αυτά γραφεία στο χαρτί και η κυρία που ήταν στην υπηρεσία είπε να σε μπλοκάρω και να μην ξανααπαντησω. Οπότε μη λεσ ότι θελεισ.Δεν σε κορόιδεψε κανεισ και μη το παιζεισ θύμα !!! Είναι δυνατόν να στελνεισ και να καλεισ απανωτά με προσβολές επειδή καποιοσ σου λέει ότι υπάρχουν όρια ?? Σε παρακαλώ δλδ!!! Για όνομα του θεού!!!
περασε η ωρα για καφε.Καλά θά πάει καί αυτό!!!!....
Μη βάλεις πολύ αλάτι, ανεβάζω πίεση...περασε η ωρα για καφε.
εχει συνεχεια.
φτιαχνω ποπ κορν.
![]()
![]()