Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχουμε βρεθεί μία φορά στο παρελθόν - πρωϊ στον Πρίαμο Παγκράτι. Πολύ απολαυστική εμπειρία. Γλυκό κορίτσι, ερωτεύσιμο.
Ναι. Μου είχε πει όμως ότι έχει θέμα με τις μετακινήσεις με αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις. Την απασχολούσε αυτό.Ήρθε στην ώρα της;
γιατι ντρεπονται τυχον συναντηση με γνωστο στη ρεσεψιονΠαιδιά να πω μια λαλακία και συγχωρέστε με... Γιατί δεν το περιμένετε το κορίτσι κάτω στη ρεσεψιόν ή έξω απο το χοτέλι και μπαίνετε μαζί όταν έρθει;
Στα πολύ καλά τα τσιμπούκια που μου κάνει που φτάνουν σε επίπεδο λαριγγοσκοπισης και η σχετικά αδουλευτη σούφρα της, που κάθε φορά την κάνω να βελαξει, και η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει αρκετή υπομονή να ξεκαυλωνω στην κωλοτρυπα της.
Λέτε για το στοματικό της. Το anal της που το πάτε; Δίνει πόνο η μικρή και το ευχαριστιέται. Λίγο θέμα με την αργοπορία να διορθώσει και θα είναι πένα...Καλημέρα αγάπηΚαλημέρα αγάπες καλή χρονιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!! Και σήμερα κοντά σας να περάσουμε όμορφα!!!
Καλή Χρονιά και σε σένα μωρό. Με υγεία και ότι καλύτερο στη ζωή σου!Καλημέρα αγάπες καλή χρονιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!! Και σήμερα κοντά σας να περάσουμε όμορφα!!!
Δεν βλέπουμε κ κάτι όμως..Αν και κάνει κρύο μια από τις χριστουγεννιάτικες μέρες που πέρασαν ήταν τόσο ζεστή και όμορφη σαν καλοκαιρινή και είπα να τραβήξω μια φωτογραφίανα τη μοιραστώ μαζί σας ...!Είναι στο Σκορπιό αυτή η υπέροχη θέα στον Πειραιά!!!! Σασ φιλώ γλυκά παντού!
![]()
Λίγο θέμα με την αργοπορία να διορθώσει και θα είναι πένα...![]()
Κρίμα αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί η μικρή είναι στον αγώνα σκέτη κόλαση και αξίζει να βρεθεί κάποιος μαζί της...Πολύ φοβούμαι πως ΔΕΝ το έχει διορθώσει.
Αυτός είναι και ο κύριος λόγος, που ΔΕΝ έχω κλείσει ξανά μαζί της ραντεβού.
Βλέπουμε σβερκάκι, πλατούλα, γαμπούλες, πατουσάκια. Εκλεκτοί μεζέδες.Δεν βλέπουμε κ κάτι όμως..
Άντε γειαΑν και κάνει κρύο μια από τις χριστουγεννιάτικες μέρες που πέρασαν ήταν τόσο ζεστή και όμορφη σαν καλοκαιρινή και είπα να τραβήξω μια φωτογραφίανα τη μοιραστώ μαζί σας ...!Είναι στο Σκορπιό αυτή η υπέροχη θέα στον Πειραιά!!!! Σασ φιλώ γλυκά παντού!
![]()
Εάν κλείσεις σχετικά νωρίς καλύτερα . Προς μεσημέριΠολύ φοβούμαι πως ΔΕΝ το έχει διορθώσει.
Αυτός είναι και ο κύριος λόγος, που ΔΕΝ έχω κλείσει ξανά μαζί της ραντεβού.