Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 6.376
- Πόντοι
- 1.446
Δε σου φτάνουν τα προηγούμενα σχόλια ;προσφατη εμπειρια κανενας?
Δε σου φτάνουν τα προηγούμενα σχόλια ;προσφατη εμπειρια κανενας?
Εχτέςπροσφατη εμπειρια κανενας?
θες να δωσεις μηπως λεπτομερειες ή ζηταω πολλα;Χτεσινή συνάντηση με το μωρό εχτές
Τώρα τι λεπτομέρειες θες δηλαδήθες να δωσεις μηπως λεπτομερειες ή ζηταω πολλα;
Έτσι ακριβώς!Συναντηθήκαμε πριν μια εβδομάδα περίπου, αν εξαιρέσεις το στήσιμο που μετριέται σε ώρες, είναι πολύ καλή, εμφάνιση όπως βλέπετε στις τελευταίες φωτογραφίες, φιλάει, γλύφει , κάνει ό,τι της πεις.
Δηλ πόση ώρα στήσιμο παίζει;Συναντηθήκαμε πριν μια εβδομάδα περίπου, αν εξαιρέσεις το στήσιμο που μετριέται σε ώρες, είναι πολύ καλή, εμφάνιση όπως βλέπετε στις τελευταίες φωτογραφίες, φιλάει, γλύφει , κάνει ό,τι της πεις.
Εγώ περίμενα για δύο ώρες!Δηλ πόση ώρα στήσιμο παίζει;
Τί λες ρε φίλε τόσο πολύ;Εγώ πάνω από μισή ώρα δεν μπορώ να περιμένω με τίποτα.Εγώ περίμενα για δύο ώρες!
Τι να παίζει το γνωστό τροπάριο αυτό παίζει. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.....εγω παντως που το ξαναπροσπαθησα μετα απο καιρο, εκανε καθυστερηση ακαδημαϊκου τεταρτου (20'). Βεβαια το ραντεβου ηταν απογευμα-βραδακι, σε αλλες ωρες με φουλ κινηση ραντεβου δεν ξερω τι παιζει!
προσωπικο αριθμο, αμκα, και με τι ph σαμπουαν λουζεται γιατι τα πολυ βασικα με ενοχλουνΤώρα τι λεπτομέρειες θες δηλαδή
....ναι ισως, δεν ξερω αλλα αξιζει το ρισκο γτ αυτο το κωλαρακι (ειδικα τωρα που αδυνατισε) ειναι κολαση!!!Τι να παίζει το γνωστό τροπάριο αυτό παίζει. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Ότι γουστάρει ο φίλος . Για το αν αργεί πάντως θα σου πω ότι κάνει προσπάθειες .προσωπικο αριθμο, αμκα, και με τι ph σαμπουαν λουζεται γιατι τα πολυ βασικα με ενοχλουν
Για ολα αχταρμας που λενεΜια οπτασία !
Για φωτογράφηση την πηγες ή γαμησες κιόλας ?
Επειδή είμαι στο όριο να αρχίσω να ποστάρω καρδούλες και ηλιοβασιλέματα, θα πως απλά πως τα ραντεβού με την Αριάδνη είναι απίστευτες εμπειρίες.