Είναι μέσα στις τοπ eskort!και η αλλαγές πού κάνει είναι στα ατού τής!να μας τρελάνει θέλει και το κάνει!
Καλές οι αλλαγές
Είναι μέσα στις τοπ eskort!και η αλλαγές πού κάνει είναι στα ατού τής!να μας τρελάνει θέλει και το κάνει!
ποια ταινία;στην ταινια με μακρυ ηταν πολυ γκομεναρα!
Έλα να κάνουμε μια βουτιά! ;)....ωωωωωμπωωωωωω!!!!!![]()
....ναι ετσι οπως μας εκανες, θα τον βαλω στο στομα και θα το παιξω δυτηςΈλα να κάνουμε μια βουτιά! ;)
ψάξε "Φρύνη" από σιρίναποια ταινία;
....ελα αρχοντα, εδω εισαιΤο τηλέφωνο ισχύει ή έχει αλλάξει;

Ωωωωω ομορφιές δίπλα στο τζάκι … Στρώσε φλοκάτη φέρε κονιάκ και έρχομαι !!Καλημερούδια!!
!!! Έτοιμα!!!Ωωωωω ομορφιές δίπλα στο τζάκι … Στρώσε φλοκάτη φέρε κονιάκ και έρχομαι !!
και τι λεει;Δεν ξέρω για αργοπορία αλλά σίγουρα δεν έχει κάψει το χούι να στέλνει μηνύματα ….
Τα κάλαντα αρχή μηνιά και αρχή χρόνιακαι τι λεει;
Να είχαμε και καμιά μπριζόλαΚαλημερούδια!!
Ποτέ μπορείς ;και τι λεει;
Κατ ‘ αρχάς ευχαριστώ τον @Odin_ για τη βοήθεια να βρω το νέο τηλέφωνο της. Την συνάντησα δύο φορές σε μια εβδομάδα, έχει επιστρέψει με άλλη διάθεση και εμφάνιση, λιγότερα κιλά, σκούρα μαλλιά, εξαιρετικό πακέτο. Ότι ζήτησα το πήρα, πρωκτικό, χύσιμο στο στόμα, τάπα με ουρά, παίξιμο με τα πατουσάκια της και όλη την ώρα τούμπανο, χωρίς να έχω πάρει τίποτα και το γράφω γιατί έχω μπει στα δεύτερα ήντα. Αυτή την εποχή άνετα στα top 3 για εμένα.
Όσο για το χρόνο και εκεί βελτίωση, εκεί στο ακαδημαϊκό μισάωρο.
Kalhspera gluke moy se euxaristw polu gia tis fwtoΧτεσινή συνάντηση με το μωρό εχτές
Πολυ Ομορφη Γυναικα........Πραγματικα...Χτεσινή συνάντηση με το μωρό εχτές
Μια οπτασία !Χτεσινή συνάντηση με το μωρό εχτές