...το λοιπον μαγκες, μετα απο 1,5+ χρονο περιπου και μετα απο τα τοτε τελευταια 2 ραντεβου που ειχα ακυρωσει λογω καθυστερησης της μικρης, αποφασισα να ξαναδοκιμασω!!!!
Η συνεννοηση εγινε με sms, γρηγορη απαντηση κ με 2 μνμ κλειστηκε η συναντηση. Απο καθυστερηση μπορω να πω ελαχιστη (εντος ακαδημαϊκου τεταρτου), μου εστειλε sms 10' πριν το ραντεβου οτι θα καθυστερησει ελαχιστα και μου ξαναεστειλε επειτα απο 10' οτι φτανει, συνολο αναμονης 20' περιπου.
Εμφανισιακα η μικρη εχει χασει αρκετα κιλα, λεπτο-πετιτ σωματακι, στηθος μικρο-στητο με ρωγουλες που καβλωνουν, κωλαρακι αδυνατισμενο και αυτο, μικρο κ σφιχτο. Προσωπο δεν εχει μεγαλες αλλαγες, ειναι το ιδιο ομορφο μουτρακι, περα απο το οτι δειχνει να εχει "γλυκανει", δειχνει πιο χαλαρη-ηρεμη-προσγειωμενη κ τελος μαλλι ειναι πλεον κοκκινο σκουρο και με μακρος μεχρι τους ωμους. Απο υπηρεσιες-συμμετοχη τα γνωστα που ηξερα, απιστευτη πιπα αρκετα υγρη, με φροντιδα κ επιμονη στα παντα, ορεξατη, συμμετοχη αψογη στις διαφορες στασεις, σε ακολουθει χωρις προβλημα σε οτι ζητησεις και τελος το καλυτερο κατ'εμε, το anal της!!!! Ειναι αρκετα στενη και η εικονα ζορισματος κ καβλας που βλεπεις στο μουτρακι της οταν μπαινεις ειναι ολη η ευχαριστηση!
Στα μειον που ειδα (που το ειχε και παλια) ειναι οτι μερικες φορες "κλεινεται" και σε δυσκολευει στα της πραξης (ειδικα στο γλειφομουνι κ στο ιεραποστολικο), πραγμα που πιστευω το κανει ασυναισθητα γιατι μολις της το ειπα το διορθωσε αμεσως και πηγαν ολα οκ!
Αυτα αλανια μου, περασα ενα ζορικο βραδακι με την μικρη κ θα το επαναλαβω με την πρωτη ευκαιρια!
ΥΓ. Για προλαβω καποιους που θα αρχισουν την γκρινια, οχι δεν ξερω εαν εχει αλλαξει τον τροπο που δουλευει και εαν θα ειναι συνεπης στην ωρα της, σε εμενα ηταν. Επισης απο παροχες ηταν αψογη κ με ορεξη οπως προειπα ισως γιατι βρεθηκαμε νωρις βραδακι (απ'οτι μου ειπε εχει σταματησει τα μεταμεσονυκτια ραντεβου, σταματαει στις 12¨00-12¨30).