KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 13.851
- Πόντοι
- 6.166
Η τελευταία παράγραφος της αγγελίας με προβληματίζει.Η γραφείο είναι η αν είναι όντως η Αριάδνη τότε είναι κόπι παστέ από τον πληρωμένο αγγελιογραφο.
....μαγκα μου, ποια σου απαντησε, η τυπισα "Βικυ" στην αγγελια παραπανω που φαινεται να εχει βαλει κλεμενες φωτο απο την Αριαδνη ή η Αριαδνη?
Την εχεις συναντησει την Αριαδνη, εννοω πως ξερεις οτι η φωτο προσωπο που σ εστειλε ειναι αυτη??![]()
ΟντωςΗ τελευταία παράγραφος της αγγελίας με προβληματίζει.Η γραφείο είναι η αν είναι όντως η Αριάδνη τότε είναι κόπι παστέ από τον πληρωμένο αγγελιογραφο.
Περιμενουμε τι εγινε ;;;;Την εχω συνάντηση παλιοτερα!!Υπομονή την Κυριακή θα σας πω σιγουρα αν όντως είναι αυτή!!! ☺☺☺
αν την περιμένει ακομη πως να πειΠεριμενουμε τι εγινε ;;;;
Σωστά ,απλά ήθελες να γράψεις ,αν την περιμένει ακόμη τι να γράψει.Στο χοτελι θα είναι ο συναγωνιστής έχει κατασκήνωση και η άλλη θα του γράφει "σε είκοσι λεπτά θα είμαι εκεί ". Άρα είναι η Αριάδνη τέλος.αν την περιμένει ακομη πως να πει
Τρώει μακαρόνια, είπαμε!!Μήπως φάνηκε από εδώ ο Πανούλης @Panos 1978 ?![]()
Τι μακαρόνια μισκοΤρώει μακαρόνια, είπαμε!!
Αυτό απαντάται σε άλλο νήμα. Στους κωλομπαραδεςΤι μακαρόνια μισκο
Βγαλαμε ακρη αδερφε . Πηγε φανταρος η μικρη ,παρακαλω λοκατσου αμε .Οτι σου λεω και σου γραφω.Τελικά τι έγινε; βρήκατε άκρη με την Αριάδνη ή πέφτετε σε κάλπικες αγγελίες που μοιάζουν;
Σταμάτησε;και τωρα που δεν ειναι πια μαζι μας τι καταλαβατε κυριοι
αριαδνακι περασαμε υπεροχα ολα αυτα τα χρονια μαζι σου
Δουλεύει με αλλο όνομα έχω την εντύπωση !