Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν δεις και μπαλα, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.Σήμερα μετά τους αγώνες(ποδόσφαιρο ) θα είμαι κοντά σας να περάσουμε υπέροχα και να το γιορτάσουμε

Άντε μπας και σκοράρουμε, γιατί αν περιμένουμε από τις ομάδες μας.... παρεμπιπτόντως, ωραία φώτο...Σήμερα μετά τους αγώνες(ποδόσφαιρο ) θα είμαι κοντά σας να περάσουμε υπέροχα και να το γιορτάσουμε
Σε ευχαριστώ αγάπη μου! Άντε και με τη νίκη!!!Άντε μπας και σκοράρουμε, γιατί αν περιμένουμε από τις ομάδες μας.... παρεμπιπτόντως, ωραία φώτο...
Ω ρε Παναγίτσα μου !Καλημερα αγαπες μου τι μου κάνετε!;; Έτοιμοι για ένα καυτό Σαββατοκύριακο ;;![]()
Χαλάλι το "στήσιμο "Καλημερα αγαπες μου τι μου κάνετε!;; Έτοιμοι για ένα καυτό Σαββατοκύριακο ;;![]()
...νααααααα και τα λεοπα!!!!Καλημερα αγαπες μου τι μου κάνετε!;; Έτοιμοι για ένα καυτό Σαββατοκύριακο ;;![]()
Δώσε πόνο στα ανεγκέφαλα κεφάλια μας!!!…Καλημερα αγαπες μου τι μου κάνετε!;; Έτοιμοι για ένα καυτό Σαββατοκύριακο ;;![]()
Χαχ καλό...νααααααα και τα λεοπα!!!!
![]()
Να ερθουμε κ εμεις αναλογως ντυμενοι αν ειναι.....
![]()
Συμφωνώ σε όλα εκτός από τον 4mm σταυρό. Αν φύγει ένα μικρό κομμάτι θα σφηνώσει το τακούνι...Τι βλέπουμε εδώ;
Μάλιστα
Καλό το στρώσιμο στα πλακάκια, αλλά ο αρμός είναι μικρός.
Ήθελε σταυρό 4mm να δείξει περισσότερο.
Το χρώμα καλό.![]()
So provocatively sexy!Καλημερα αγαπες μου τι μου κάνετε!;; Έτοιμοι για ένα καυτό Σαββατοκύριακο ;![]()
Κλαίω χαχΣυμφωνώ σε όλα εκτός από τον 4mm σταυρό. Αν φύγει ένα μικρό κομμάτι θα σφηνώσει το τακούνι...
<3 thank you honey!!!So provocatively sexy!
Θεαρα είσαι!!!<3 thank you honey!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλησπέρα και καλή Κυριακή αγαπες!!! Και σήμερα εδω κοντά σας για να περάσουμε όμορφες χαλαρές στιγμες!!![]()
Σε ευχαριστώ αγαπηΘεαρα είσαι!!!
Όμορφη..<3 thank you honey!!!
καλησπέρα και καλή Κυριακή αγαπες!!! Και σήμερα εδω κοντά σας για να περάσουμε όμορφες χαλαρές στιγμες!!![]()
Μάγκες .<3 thank you honey!!!

.