Χαχα θα συντονιστώ που θα πάει!;Τι βλέπω??? Πρωινή - πρωινή, αλλά τις λάθος μέρες... ξέρεις εσύ...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαχα θα συντονιστώ που θα πάει!;Τι βλέπω??? Πρωινή - πρωινή, αλλά τις λάθος μέρες... ξέρεις εσύ...
εξυπνακηδες;Αυτούς που κάνουν τους έξυπνους πως τους λένε;
Να συντονιστείς γρήγορα...Χαχα θα συντονιστώ που θα πάει!;
Οσονουπω !Να συντονιστείς γρήγορα...
20 λεπτά κ αφού είχε ενημερώσει πρινΠοσο αργησε;
Ειναι σιγουρα λογαριασμος που ελεγχει η αριαδνη ή καποιος αγαπουλας της , γιατι η Αριαδνη ποτε δεν ενημερωνει οτι αργει . Απλως λεει μαλακιες δικαιολογιες και νομιζει οτι τις πιστευουμε.20 λεπτά κ αφού είχε ενημερώσει πριν
Γιατι ειναι εξυπνακιας ο ανθρωπος , επειδη λεει την αληθεια ?Αυτούς που κάνουν τους έξυπνους πως τους λένε;
Θέλω να πιούμε μαζί καφέ. Παίζει καρδιά μου;Επιτέλους καλοκαιρακιιι![]()
Ωραία φωτο... καφεδάκι - καφεδάκι???Επιτέλους καλοκαιρακιιι![]()
Παγωμένο παγωμένο!!!Ωραία φωτο... καφεδάκι - καφεδάκι???
Ε ναι .. ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα...χαχαχαΠαγωμένο παγωμένο!!!
Εγω εχω κριτικές πολύ πριν την αριαδνη...κ ναι μου έστειλε ότι θα αργήσει 20 λεπτά...αν της φερθεις με ευγένεια με ευγένεια θα απαντήσει...Ειναι σιγουρα λογαριασμος που ελεγχει η αριαδνη ή καποιος αγαπουλας της , γιατι η Αριαδνη ποτε δεν ενημερωνει οτι αργει . Απλως λεει μαλακιες δικαιολογιες και νομιζει οτι τις πιστευουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι ειναι εξυπνακιας ο ανθρωπος , επειδη λεει την αληθεια ?
Όχι φίλε είσαι λογαριασμός που ελέγχει η Αριάδνη και δεν το ξέρεις. Είναι δυνατόν να γράφεις ότι πέρασες καλά στο ραντεβού???Εγω εχω κριτικές πολύ πριν την αριαδνη...κ ναι μου έστειλε ότι θα αργήσει 20 λεπτά...αν της φερθεις με ευγένεια με ευγένεια θα απαντήσει...
Κολο δερνω κολο αφηνω ,παλι κολαρεντζος ειναι!!!
Φιλε μου ,οσους η Αριαδνη εχει ερθει με καθυστερηση ή στην συντριπτικη πλειοψηφια δεν ηρθε καθολου , αμφιβαλλω αν καποιος δεν ηταν ευγενικος . Προσωπικα δηλαδη , δεν τις μιλησα ασχημα ουτε μια φορα , ακομα και οταν ειχε γινει σιγουρο οτι με ειχε γραψει και οτι δεν θα ερχοταν.Εγω εχω κριτικές πολύ πριν την αριαδνη...κ ναι μου έστειλε ότι θα αργήσει 20 λεπτά...αν της φερθεις με ευγένεια με ευγένεια θα απαντήσει...
αριάδνηΑυτούς που κάνουν τους έξυπνους πως τους λένε;
Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Χωρίς όμως να είναι κάποιος σίγουρος δεν μπορεί να λέει κάτι τέτοιο και να κατηγορεί κάποιον . Με την λογική ότι κάποιος που πέρασε καλά είναι ένας fake λογαριασμός, το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί και η Αριάδνη για κάποιον που λέει ότι καθυστερεί. Οπότε φαντάζεσαι τι πρόκειται να γίνει και από τις δύο πλευρές..Φιλε μου ,οσους η Αριαδνη εχει ερθει με καθυστερηση ή στην συντριπτικη πλειοψηφια δεν ηρθε καθολου , αμφιβαλλω αν καποιος δεν ηταν ευγενικος . Προσωπικα δηλαδη , δεν τις μιλησα ασχημα ουτε μια φορα , ακομα και οταν ειχε γινει σιγουρο οτι με ειχε γραψει και οτι δεν θα ερχοταν.
Επισης , το οτι εχεις κριτικες πολυ πιο πριν , δεν σημαινει οτι καποιος δεν σου εκανε προταση να ελεγχει αυτον τον λογαριασμο μετεπειτα , ετσι δεν ειναι ?