Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εν τέλη? Έμεινες με το ποτό στο χέρι?Δηλαδή εγώ που είχα 4μιση ραντεβού κ δεν ήρθε ακόμα να περιμένω?
Τον έχει πάρει ο ύπνος τυπε.Εν τέλη? Έμεινες με το ποτό στο χέρι?
τυπε ανυπομονουμε να μας πεις αν γαμησες τελικα ή οχι και τι ωρα.Δηλαδή εγώ που είχα 4μιση ραντεβού κ δεν ήρθε ακόμα να περιμένω?

πνιγηκαααατυπε ανυπομονουμε να μας πεις αν γαμησες τελικα ή οχι και τι ωρα.
ηταν Σαββατο ή Κυριακη?
ή μηπως δεν ηρθε ακομη?
Και γιατί να μην κλείσουμε δωματειο με την ημέρα να μπαινοβγαίνουνε μέχρι να έρθει να πάμε δουλειά να γυρίσουμε για έναν μεσημεριανό ύπνο . Καφεδάκι το απόγευμα και εκεί νωρίς κατά τις 11 το βράδι θα έρθει και το μωρόΝα περιμένετε με τις ώρες να έρθει.. στο 3ωρο να κάνετε και μια ανανέωση την ημιδιαμονη.
Το παράξενο θα ήταν να μην ήσουν ως το πρωίΚαλησπέρα. Και χρόνια πολλά αγόρια ! Θα μαι κοντά σας ως το πρωί και σήμερα ;)
Θες να πεις και τίποτα άλλο γλυκέ μου ;Το παράξενο θα ήταν να μην ήσουν ως το πρωί
Γλυκέ μου σε παρακάλεσα μετά τη δημοσίευση πρωσοπικης μας συνομιλίας που είναι άκρως απρεπές να μη ξανασχοληθεί σ μαζί μου διότι και για μένα η συμπεριφορά σου ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη προσπαθώντας κάθε φορά να δώσω κ εγώ μια ευκαιρία διότι με τιμούσε η προτίμηση σου ωστόσο πολλές φορές ήσουν με τον τρόπο σου υπέρ του δέοντος βίαιος και έπρεπε να φτάνουμε στα όρια για να το καταλαβαίνεις είπα να μη το δείξω αλλά το συνεχίζεις όποτε οφείλω κ εγώ να αναφέρω την εμπειρία μου …ενώ σου έστειλα αργότερα κ σου εξήγησα εσυ επιμένεις …Άναμουνι.
Θα κανείς φίλος.
Εδώ σε εμένα δεν ήρθε καν.
Και είχε το θράσος να στέλνει παπαρολογιες για να δικαιολογήσει τα αδικολογητα.
Κάπου πρέπει να μπέρδευτηκε το μυαλοδακι της .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι αλλά άμα κουράζεσαι τόσο πως θα σε απολαύσωΘες να πεις και τίποτα άλλο γλυκέ μου ;
Μια χαρά θα με απολαύσεις …Όχι αλλά άμα κουράζεσαι τόσο πως θα σε απολαύσω
Καλημερεσσσς
Καλημέρα...το πας σερί μικρή;;Καλημερεσσσς
Έλα ήρθε ;;;; η ακόμη περιμένεις ;;;;Δηλαδή εγώ που είχα 4μιση ραντεβού κ δεν ήρθε ακόμα να περιμένω?