Πες μας ότι κανείς και μουσακά να μας στείλεις...Σε ευχαριστώ πολύ κάνω και αυταρχικό !!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πες μας ότι κανείς και μουσακά να μας στείλεις...Σε ευχαριστώ πολύ κάνω και αυταρχικό !!
Χαχαχχα ότι θες κάνω και παπάδες καβωΠες μας ότι κανείς και μουσακά να μας στείλεις...
Είσαι θεά με όλη την σημασία της λέξηςΧαχαχχα ότι θες κάνω και παπάδες καβω

Στην επόμενη συνάντηση λοιπόν μουσακά από τα χεράκια σου... διπλή απόλαυση...Χαχαχχα ότι θες κάνω και παπάδες καβω
ΣωστοςςςΣτην επόμενη συνάντηση λοιπόν μουσακά από τα χεράκια σου... διπλή απόλαυση...
Χαχαχχα ότι θες κάνω και παπάδες καβω
Ε μα ναι!!Στην επόμενη συνάντηση λοιπόν μουσακά από τα χεράκια σου... διπλή απόλαυση...
Μμμμμ ;)
ΦυσικαΒεντούζες, ρίχνεις;
Αφράτο που είναι…
Σου κρατάω μούτρα.. αντι για καρδια, μου εκανες likeΚαλησπέρα! Εδω είναι το μωρό… για να μη ξεχνιόμαστε![]()
και να θέλουμε...δε θέλουμε δηλαδή...Καλησπέρα! Εδω είναι το μωρό… για να μη ξεχνιόμαστε![]()
Έτσι πρέπει. Καλησπέρα σας...Καλησπέρα! Εδω είναι το μωρό… για να μη ξεχνιόμαστε![]()
ΩΠΩΠΩΠΩ!! Τί πωπός! (καί ὄχι μόνον!) Καλησπέρα μωρό μου!Καλησπέρα! Εδω είναι το μωρό… για να μη ξεχνιόμαστε![]()
ερχομαι και περναω απο δερβενακια.ξερεις τι εγινε στα δερβενακια μικρουλα μου?η μαχη του δραμαλη.καταστροφη η κωλαρα σου!!!!Καλησπέρα! Εδω είναι το μωρό… για να μη ξεχνιόμαστε![]()
Πάντα έτοιμο το μωρό….Καλησπέρα! Εδω είναι το μωρό… για να μη ξεχνιόμαστε![]()
Ε πάρε μια καρδιά λοιπόν -<3Σου κρατάω μούτρα.. αντι για καρδια, μου εκανες like
<3και να θέλουμε...δε θέλουμε δηλαδή...
Τι μας κανετεΈτσι πρέπει. Καλησπέρα σας...
Σε περιμένω κάλε μου !!ερχομαι και περναω απο δερβενακια.ξερεις τι εγινε στα δερβενακια μικρουλα μου?η μαχη του δραμαλη.καταστροφη η κωλαρα σου!!!!
Πάντα !!!Πάντα έτοιμο το μωρό….