Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
...αυτο πρεπει να το δοκιμασω καποια φορα, πρωινο ξυπνημα με την μικρη διπλα και να εκμεταλλευτω τις πρωινες καβλεςΑγάπες μου μπορώ και σήμερα ως τις 5 με 6 το πρωι

Πριν τον καφέ ή μετά?...αυτο πρεπει να το δοκιμασω καποια φορα, πρωινο ξυπνημα με την μικρη διπλα και να εκμεταλλευτω τις πρωινες καβλες![]()
...πριν! Ο πρωινος καφες ειναι η επομενη απολαυση και ιεροτελεστια ολοκληρη!Πριν τον καφέ ή μετά?
Πριν τον καφέ ή μετά?
...πριν! Ο πρωινος καφες ειναι η επομενη απολαυση και ιεροτελεστια ολοκληρη!![]()
Αγάπες μου καλημέρα! Άργησα λίγο σήμερα, αλλά είμαι με διάθεση για όμορφες καταστάσεις!
![]()
Φωτιά και γκαβλα το μπεμπέ.Αγάπες μου καλημέρα! Άργησα λίγο σήμερα, αλλά είμαι με διάθεση για όμορφες καταστάσεις!
![]()
Μόνο όμορφες???Αγάπες μου καλημέρα! Άργησα λίγο σήμερα, αλλά είμαι με διάθεση για όμορφες καταστάσεις!
![]()
Σκουρο χρώμα στα μαλλιά και γυαλιά Italian style FANTASTIC!!!!!Αγάπες μου καλημέρα! Άργησα λίγο σήμερα, αλλά είμαι με διάθεση για όμορφες καταστάσεις!
![]()
τι σου εκανε τυπε?Το κορίτσι από εμένα έχει φάει μαύρο και ποτέ ξανα
τι σου εκανε τυπε?![]()
ΜμμμΦωτιά και γκαβλα το μπεμπέ.
<3Μπραβο σκετη καυλα
<3Μόνο όμορφες???
Σε ευχαριστώ γλυκέ μουτώρα είναι στα καλύτερα του το κοριτσι