Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι ωραίο χαμόγελο
Γλυκέ μουτι ωραίο χαμόγελο
αν είχα λεφτά κάθε μερα θα το εβλεπα
Εχει φωταγωγηθει του μουνακι σου?
Γλυκέ μου
Όταν ακούς το "γλυκούλη" απ' την γυναίκα, γάμησέ τα. Είσαι δεδομένος και τίποτα το ιδιαίτερο. Αντιθέτως, όταν σε πλακώνει στο "φαρδύ" με το πάρα μικρό, την έχει ακούσει με την πάρτη σου.γλυκουλη μου, καλυτερο
Για αρκετούς εκεί έξω, μόνο αυτονόητα ΔΕΝ είναι αυτά....Μ' αρέσει που πρέπει να τονίζουμε τ' αυτονόητα...
δεν έχω τέτοια γνώση, αλλά δεν εχω και την αξίωση να το εννοεί η αριαδνη το γλυκουλη,Όταν ακούς το "γλυκούλη" απ' την γυναίκα, γάμησέ τα. Είσαι δεδομένος και τίποτα το ιδιαίτερο. Αντιθέτως, όταν σε πλακώνει στο "φαρδύ" με το πάρα μικρό, την έχει ακούσει με την πάρτη σου.
Σημ: Νομοτέλεια, που ως προς το δεύτερο σκέλος, δεν ισχύει φυσικά με τα κορίτσια του χώρου...
Τι να πρωτοθαυμασεις... χαμόγελο...κωλαρακι...ρώγα που ξεπροβάλλει... μπράβο κούκλα μου...
Τελικά θα αφήσω αύριο τα σαρακοστιανα στην άκρη
καβλωναμε που καβλωναμε με το κωλαρακι-μουνακι στο ημιφως! Τωρα που το φωτισες κιολας, μας γαμησες καπελιααα
Κι εγώ το ίδιο.Θα πλήρωνα και καμιά δεκαριά ραντεβού προκαταβολικά γιά να χω προτεραιότητα....τι ωραίο χαμόγελο
αν είχα λεφτά κάθε μερα θα το εβλεπα
Η αλήθεια είναι ότι η μικρή το έχει να σε ανάβει για τα καλά!Κι εγώ το ίδιο.Θα πλήρωνα και καμιά δεκαριά ραντεβού προκαταβολικά γιά να χω προτεραιότητα....
Όλα τα βλέπεις μωρό μουΤι να πρωτοθαυμασεις... χαμόγελο...κωλαρακι...ρώγα που ξεπροβάλλει... μπράβο κούκλα μου...
Μμμμ σε περιμένω άλλωστε οι δικές μ είναι πιο «νόστιμες»…Τελικά θα αφήσω αύριο τα σαρακοστιανα στην άκρη
Για να γευτώ της γαρίδες της κουκλας
Καλησπέρα γλυκέ μουΓεια σου Αριάδνη
![]()