sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.420
- Πόντοι
- 801
Οχι και πρωι πρωι. Μεσημεριασε
...μαγκα προφανως αναφερεσαι σε μενα!Οχι και πρωι πρωι. Μεσημεριασε![]()
![]()

Σοφιστικέ μεν καυλα δεεεΚαλημέρα αγάπες μου, με τρελές διαθέσεις σήμερα!!!
![]()

Ετοιμασίες για... καθαρή Δευτέρα...Καλημέρα αγάπες μου, με τρελές διαθέσεις σήμερα!!!
![]()
Καλή σου μέραΚαλημέρα αγάπες μου, με τρελές διαθέσεις σήμερα!!!
![]()
Νωρίς νωρίς σήμεραΚαλημέρα αγάπες μου, με τρελές διαθέσεις σήμερα!!!
![]()
ειδικά σήμερα?? σε είδαμε και τις άλλες μέρες που υποτίθεται είχε απλά...διαθέσεις...δεν μας πέφτει με τίποταΚαλημέρα αγάπες μου, με τρελές διαθέσεις σήμερα!!!
![]()

Θα φάω και τους αφρούς !!Καλημέρα αγάπες μου, με τρελές διαθέσεις σήμερα!!!
![]()

Αυτό είναι το ωραίο μαζί σου Ariadnaki ! Απάντηση με ερώτηση …Ποτε θα μου έρθετε Αθήνα ;;;
Και ασπρόμαυρη , πάλι θελκτική και ερωτική AriadnakiΚαλημέρα αγάπες μου, με τρελές διαθέσεις σήμερα!!!
![]()
φοβερηΚαλημέρα αγάπες μου, με τρελές διαθέσεις σήμερα!!!
![]()
Σιγά ρε τυπε τι 5 άτομα να ουμε, την θέλουμε να περπατάει τις επόμενες μέρες...Αριαδνακι κανόνισε μια παρτουζα 4-5 ατομα από εδω μέσα..
Δεν έχει πρόβλημα, αντέχειΣιγά ρε τυπε τι 5 άτομα να ουμε, την θέλουμε να περπατάει τις επόμενες μέρες...
Την έχεις ρωτήσει;Δεν έχει πρόβλημα, αντέχει

...νοιωθεις μοναξια? Θελεις να κοινωνικοποιηθεις, να κανεις νεες γνωριμιες??!?!?Αριαδνακι κανόνισε μια παρτουζα 4-5 ατομα από εδω μέσα..

Ο Νο 1 θα μπει στο κωλι της μικρής, ο 2 στο πιπι, ο 3 στο στομα. Ο Νο 4 στον κωλο του 5. Να γίνει κλήρωση για να δοθούν τα νούμερα, δίκαια πράγματα, εκτός και αν κάποιος από το παρεακι θέλει να πάρει το 5 ούτως ή άλλως......νοιωθεις μοναξια? Θελεις να κοινωνικοποιηθεις, να κανεις νεες γνωριμιες??!?!?![]()