Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καρτέλα κριτικών δυστυχώς δεν υπάρχει. Φωτογραφίες μπορείς να βρεις διάσπαρτες στο νήμα. Όσο αφορά την καθυστέρηση ένας τρόπος υπάρχει να μάθεις. Και μετά γράψε και μια κριτική να μας ενημερώσεις.Ρε μάγκες υπάρχουν κάπου συγκεκριμένες φωτο της κοπέλας (κάποια τύπου αγγελία) κι επίσης καρτέλα με κριτικές; Γιατί ότι έχω διαβάσει στ περίπου είναι ότι αργεί! Ευχαριστώ![]()
Να έχεις υπομονή κ χρόνο, θα αποζημιωθείς μεταγενέστερα!Ρε μάγκες υπάρχουν κάπου συγκεκριμένες φωτο της κοπέλας (κάποια τύπου αγγελία) κι επίσης καρτέλα με κριτικές; Γιατί ότι έχω διαβάσει στ περίπου είναι ότι αργεί! Ευχαριστώ![]()
Προχωρά άφοβα...Ευχαριστώ πολύ μάγκες απλά είχα ενδοιασμό για το στήθος γιατί δν τ χα δει καθαρά σε φωτο μόνο κάτι διάσπαρτες φωτο !
Κάτσε να την πετύχουμε ελεύθερη πρώτα γιατί πλέον το να κλείσεις ραντεβού μαζί της είναι σαν να σου κάτσει λαχείο...
Δυαρακι στητο . Γεμίζει η χούφτα σου . Μαζί με το πρόσωπο τα καλύτερα σημεία πάνω της .Ευχαριστώ πολύ μάγκες απλά είχα ενδοιασμό για το στήθος γιατί δν τ χα δει καθαρά σε φωτο μόνο κάτι διάσπαρτες φωτο !
Αν μπορείς να κλείσεις ραντεβού νωρίς, δλδ πριν από το απόγευμα, πιστεύω πως θα την βρεις και όχι με δυσκολία.Κάτσε να την πετύχουμε ελεύθερη πρώτα γιατί πλέον το να κλείσεις ραντεβού μαζί της είναι σαν να σου κάτσει λαχείο...
Και ο κωλος επίσης πολύ καλός, η αίσθηση δε όταν την σοδομιζεις, απλά εξαιρετική!Δυαρακι στητο . Γεμίζει η χούφτα σου . Μαζί με το πρόσωπο τα καλύτερα σημεία πάνω της .
Μόνο σε ύψος χάνει.Δυαρακι στητο . Γεμίζει η χούφτα σου . Μαζί με το πρόσωπο τα καλύτερα σημεία πάνω της .
Δίνει κ κωλο?Αν μπορείς να κλείσεις ραντεβού νωρίς, δλδ πριν από το απόγευμα, πιστεύω πως θα την βρεις και όχι με δυσκολία.
ΟΚ σίγουρα δεν θα έρθει, ακριβώς στην ώρα που θα σου έχει πει, αλλά ραντεβού θα γίνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ο κωλος επίσης πολύ καλός, η αίσθηση δε όταν την σοδομιζεις, απλά εξαιρετική!
Ναι . Και μετά έρχεται να σου κάνει και τις δουλειές του σπιτιού .Δίνει κ κωλο?
Στα 120?
Ναι , αλλά δεν βγάζει το σκύλο βόλτα...Ναι . Και μετά έρχεται να σου κάνει και τις δουλειές του σπιτιού .
Όλα μέσα στα 120
Εεε τύπε μου πολλά ζητάς...Ναι , αλλά δεν βγάζει το σκύλο βόλτα...
Μέσα και το ταξί που την επιστρέφει σπίτι (ή στη δουλειά, αναλόγως την περίσταση)Ναι . Και μετά έρχεται να σου κάνει και τις δουλειές του σπιτιού .
Όλα μέσα στα 120
Ναι , αλλά δεν ζητάω πλύσιμο πιάτων...Εεε τύπε μου πολλά ζητάς...
![]()
Στα 120 όχι. Είναι + το πρωκτικό.Δίνει κ κωλο?
Στα 120?
Για την Αριαδνη παντα ότι καιρό και να έχει , είναι μια καταλληλη μέρα για μασαζ. Η φάση εχει καταντηση τελεμαρκετινγκ. Η ίδια κασέτα καθε μερα.Όταν βρέχει αυτό που χρειάζεται είναι πάπλωμα, σοκολάτα ρόφημα και ένα καλό βιβλίο.
Εγώ άλλο πραγμα αναρωτιέμαι, Δεν έχει ΠΟΤΕ περίοδο???????? Κάποιος να μου λυσει την απορία, παρακαλω.Εγώ αναρωτιέμαι....δεν κοιμάται ποτέ???
Τελικά είσαι η νέα σταρλετιτσα της σιρινα η Φρύνη ???( Ρωτώ γιατί δεν παρακολουθώ το νήμα ) ...Καλησπέρα σας