Τι είναι?Δεν είναι η ποιότητα το θέμα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι είναι?Δεν είναι η ποιότητα το θέμα
Αυτό που γράφω και στο άλλο, το όλο αφήγημα..Τι είναι?
Ισως εχεις δικιο.. Ωστοσο στην πραγματικοτητα απλα κανεναν δεν ενδιαφερει τι κανει η καθε επαγγελματιας η οχι στην ζωη της και οτι τις κρινουμε με βαση τα ραντεβου που εχουμε κανει μαζι τους (συν οτι ειναι χαζο να τις κρινουμε για κατι που εχουν κανει ασχετα αν ειναι σωστο η λαθος καθως πολυ απλα δεν τις ξερουμε προσωπικα και δεν εχουμε πραγματικη αποψη η εικονα.. Οποτε το να κρινεται μια επαγγελματιας περα απο το αν υπηρξε καλη η φολα στο θεμα τις αποδοσης ειναι απλα κουτο)Αυτό που γράφω και στο άλλο, το όλο αφήγημα..

Σε χαζεύω..Just for the record...
![]()
Την ξέρω προσωπικά όμως πλέον και όπως την υποστήριζα όταν ειχε δίκιο, έτσι και τωρα δεν μπορώ να μην πω κατιΙσως εχεις δικιο.. Ωστοσο στην πραγματικοτητα απλα κανεναν δεν ενδιαφερει τι κανει η καθε επαγγελματιας η οχι στην ζωη της και οτι τις κρινουμε με βαση τα ραντεβου που εχουμε κανει μαζι τους (συν οτι ειναι χαζο να τις κρινουμε για κατι που εχουν κανει ασχετα αν ειναι σωστο η λαθος καθως πολυ απλα δεν τις ξερουμε προσωπικα και δεν εχουμε πραγματικη αποψη η εικονα.. Οποτε το να κρινεται μια επαγγελματιας περα απο το αν υπηρξε καλη η φολα στο θεμα τις αποδοσης ειναι απλα κουτο)
Τα εγραψα και στο αλλο νημα![]()
Πολλοί την ξέρουμε προσωπικά πίστεψε μαςΤην ξέρω προσωπικά όμως πλέον και όπως την υποστήριζα όταν ειχε δίκιο, έτσι και τωρα δεν μπορώ να μην πω κατι
Και θα την μάθουν και άλλοι πίστεψε με!Πολλοί την ξέρουμε προσωπικά πίστεψε μας
Βρε οτι θες πες..Την ξέρω προσωπικά όμως πλέον και όπως την υποστήριζα όταν ειχε δίκιο, έτσι και τωρα δεν μπορώ να μην πω κατι

ΟχιΚαταλαβαίνουμε όλοι νομίζω τι εννοεί ο dem...
δεν αμφιβαλλω πλεον...Πολλοί την ξέρουμε προσωπικά πίστεψε μας
Θα έχουμε πάρει τα μέτρα μαςΥπάρχει ο κίνδυνος, την ώρα του στριμώγματος ο "Πάμε γι άλλα" να θελήσει να πάει γι "άλλα".
Η αλλιώς του κώλου τα εννιάμερα.χαχαΉ εννιά μέρες και καρτέρι....
ελα μου ντε, τεινω να δειχνω εμπιστοσυνη οταν μου μιλαει καποιος ανθρωπιναΜα γιατι αμφέβαλλες εστω καιβγια μια στιγμη δε καταλαβαινω...
επισγς και σε μεγάλα ραντεβου γνωρίζεται επίσης καλά.αλλο το 1 ώρα αλλο ένα διημερο.
Ολοσωστος!!Δεν ξέρω πως σου μίλαγε. Εγώ θεωρώ σε όλους ανθρώπινα μιλάει και για αυτό την συμπαθούμε.το θέμα είναι τι θέλουμε να καταλάβουμε από αυτά που μας λέει.
Αν πχ σου λέει αγάπη και πιστεύεις ότι σε αγαπάει κυριολεκτικά.προβλημα επικοινωνιας