Τι εννοεισ ?...και είσαι μόνο 25 χρονών !!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι εννοεισ ?...και είσαι μόνο 25 χρονών !!!
Και εμένα φίλε, όπως και την πλειοψηφία φαντάζομαι......νομιζω οτι αυτη η εικονα, πιτσιρικα, μικροκαμωμενη, με κοτσιδακια κ γυαλακια, ναζιαρα και γενικως εικονα "λολιτας" ειναι αυτο που μας εξιταρει και αυτο πρεπει να κρατησει!!!
Τουλαχιστον σε μενα αυτο με φταιχνει αγριως!![]()
Αυτό ισχύει, για τα υπόλοιπα λέμε. Για ``ενδυματολογικες`` παρεμβάσεις.Αυτο που μας εξιτάρει είναι ότι είναι γαμω τα παιδια
1,5 ώρες κλεισμένος στο δωμάτιο ουτε την Bella Hadid δεν θα περιμενα
οπως ειχε γραψει ενα μελος εδω,ειναι κι αυτο μερος της εμπειριας που προσφερει η κοπελλα.πολλές περιπτώσεις που καθυστερεί και αυτό δεν είναι καλό

Εγω το ειχα γραψει αυτο! Και ειναι η αληθεια, για αλλους ειναι οδυνηρη εμπειρια και για αλλους ανεκτη ή υποφερτη. Βεβαια οταν το διατυπωσα δεν ειχα στο μυαλο μου καθυστερηση 1,5 ωρας, αυτο οντως ειναι πολυ δυσπεπτο.οπως ειχε γραψει ενα μελος εδω,ειναι κι αυτο μερος της εμπειριας που προσφερει η κοπελλα.
ποσο για γελια ειναι μερικες φορες καποιοι.
Φίλε, μιλάμε και το κορίτσι από φωτό που ανεβάζει φαίνεται να φυσάει. Και να ξερε πόσους έχει χάσει λόγω των καθυστερήσεων να την δοκιμάσουν έστω μια φορά. Ούτε νύφη να περίμεναν, λέμε!οπως ειχε γραψει ενα μελος εδω,ειναι κι αυτο μερος της εμπειριας που προσφερει η κοπελλα.
ποσο για γελια ειναι μερικες φορες καποιοι.
Φίλε, μιλάμε και το κορίτσι από φωτό που ανεβάζει φαίνεται να φυσάει. Και να ξερε πόσους έχει χάσει λόγω των καθυστερήσεων να την δοκιμάσουν έστω μια φορά. Ούτε νύφη να περίμεναν, λέμε!
το κοριτσι μια χαρα ειναι δεν διαφωνω,αλλα αυτο που κανει ειναι τερμα αντιεπαγγελματικο. και δεν δειχνει να το παλευει να το διορθωσει.Φίλε, μιλάμε και το κορίτσι από φωτό που ανεβάζει φαίνεται να φυσάει. Και να ξερε πόσους έχει χάσει λόγω των καθυστερήσεων να την δοκιμάσουν έστω μια φορά. Ούτε νύφη να περίμεναν, λέμε!
Μικρό το κακό. Πρεμιέρα στις Κάννες να μην ήταν.Χωρίς να θέλω να την δικαιολογήσω αλλά πλέον έχει τόση κίνηση εκεί έξω, που εγώ έχω χάσει δύο σινεμα αυτές τις μερες
Σε ήξερα γαμπρέ μου κι από πέρυσι, λέει μια παροιμία στο χωριό μου. Αύγουστο μήνα με την Αθήνα άδεια τι κίνηση είχε;Χωρίς να θέλω να την δικαιολογήσω αλλά πλέον έχει τόση κίνηση εκεί έξω, που εγώ έχω χάσει δύο σινεμα αυτές τις μερες
Για να σε συγχωρήσουμε ανεβασε καμια φοτο και θα δεις πόσο εύκολα τα ξεχνάμε όλα χαχαχαΛυπάμαι πολύ κάνω ότι μπορώ!!
Χωρίς να υπονοώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για την κοπέλα αλλά πάντα το είχα ως απορία. Αφού δεν βλέπουμε πρόσωπο, πως είμαστε σίγουροι ότι μια αγγελία ή ένα προφίλ δεν το χρησιμοποιούν δύο ή και περισσότερες κοπέλες;Εαν εκεινη την ωρα ηταν κομματια, στις 5 τα ξημερωματα πως θα ειναι.?????
Εγω πιστευω οτι εχει διδυμη αδελφη, δεν δικαιολογειται αλλιως....
Ωραιο κορμι εχεις! Αλλα θα προτιμουσα και μια απο μπροστα! Ενας φιλος μου σε πηρε προσφατα και περασε καλα! Θα σε προτιμησω και εγω , τελικα!!Για να ζεσταθούμε λίγο..